Fatemeh och boken

Många har undrat varför inte Fatemeh Khavari stått på barrikaderna när afghanska män utvisats och varför hon inte synts till i SVT:s debattprogram den senaste tiden.

Svaret kom igår. Hon har skrivit en bok som släpps i sommar.

Någon reklam för den tänker jag inte göra. Det räcker att media redan propagerar för den i stora ordalag. Den här artikeln läser vi i SvD, den här i UNT, den här i E-kuriren och den här i Bohuslänningen. Just precis, samma text av TT förmedlas i varenda liten blaska landet runt.

Nu ska det propageras.

Jag är inte synsk, men några saker kan jag redan nu avslöja. Khavari kommer att sitta i varenda morgonsoffa och berätta om boken. Vänsterpartister, Miljöpartister, Centerpartister och alla andra som vurmar om de hundratusentals främmande människor som kommer till Sverige, har redan nu förbeställt den. Recensionerna kommer att vara idel positiva, var du än läser dem. Givetvis kommer också Fatemeh Khavari att lyftas fram som ett exempel på nyanlända muslimers vilja att integreras. Boken kommer att sälja så bra att hon slipper jobba en dag i sitt nya land och hon kan istället resa runt i landet och bedriva aktivism för en fortsatt stor asylinvandring från hemlandet Afghanistan…förlåt, Iran ska det vara.

Självklart finns hon med i tankarna när Svenska Akademin ska utse ny Nobelpristagare i litteratur. Nej, där skojade jag bara till det. Fredspriset kanske ligger närmare till hands.

4 thoughts on “Fatemeh och boken

  1. Således har extremvänsterns värdegrundsbibel fullbordats och dess beräknande afghanapostel bidar i kulisserna, beredd att skrida ut i rampljuset för att mottaga de frälstas samfällda acklamation!

    I stället för det klassiskt lovprisande ”halleluja” ljuder nu PK-ismens patologiska valspråk ”allas lika värde” över vårt hårt prövade och invaderade lekstugeland, där vi övriga tvingas vada i spillrorna av det som fordom varit en fungerande välfärds-, rätts- och nationalstat.
    Andreas.

  2. S(vek)VT sänder just nu ett inslag om den svarta amerikanska författaren NN som gästar Sverige, eftersom hennes bok om alla människor lika värde att vara feminist valts att vara kurslitteratur för ALLA gymnasieelever.
    Pettersson brukar inte ha fel när han är synsk.

  3. En given gäst i SVT framöver då naturligtvis. F.ö. förtjänar det att kommentera TT som är något bland det mest PK som finns.

Kommentera