Polisen ljuger om yrkeskriminell, farlig, illegal invandrare


BROTTSLIGHET. Från Joakim Lamottes Facebook

Yrkeskriminell maffialedare skulle utvisas men rymde från Migrationsverkets förvar för fjärde gången. 

Förra veckan rymde 14 personer som skulle utvisas från migrationsverkets förvar i Kållered utanför Göteborg.

Då sa polisen att detta inte var något man arbetade aktivt med eftersom det inte rörde sig om några kriminella personer som rymt.

Nu kan Joakim Lamotte berätta att det inte stämmer. En av dem som rymde är nämligen ledaren för den så kallade maffian i Ronneby, vilket jag precis fått bekräftat av gränspolisen i region syd.

Den kriminella mannen har ett långt belastningsregister av bland annat misshandel, rån, stöld, övergrepp i rättssak, narkotikabrott. Enligt socialtjänstens utredningar försörjer han sig enbart på kriminalitet.

Personen har tillsammans med sin bror under många år spridit skräck i Ronneby, vilket väckt stor debatt i Sverige.

I mer än tio års tid har han levt illegalt i Sverige och flera gånger har man försökt utvisa honom, men varje gång har han klarat sig. Detta är fjärde gången han rymmer från ett förvar.

Enligt Lamottes källor inom polisen är mannen livsfarlig och frustrationen är stor över att han gång på gång tillåts rymma.

Är det någon mer som undrar hur detta är möjligt?

– Pettersson undrar om ni är nöjda med sakernas tillstånd så fortsätter ni naturligtvis att rösta på sjuklövern…


16 responses to “Polisen ljuger om yrkeskriminell, farlig, illegal invandrare

 • Lena

  Ett samhälle som inte kan ge de mest sårbara en trygghet…………är ett uselt samhälle som drivs av usla politiker.
  http://iotakt.se/de-sista-ljuva-aren/

  Gilla

 • Suzie

  Det finns ingen politisk vilja att följa Svea rikes lagar tvärtom.Löfvens socialistjunta har själva personskydd för skattemedel så de skiter fullständigt i att svenska folket utsätts för livsfara pga av all världens grövsta brottslingar bjuds hit att härja fritt,stjäla,slakta och förgöra svenska folket och vårt land, och dessa rovdjur skyddas av systemmedia och sjukklöverligan och deras alla lakejer.Sverige är ett fullständigt livsfarligt dårhus, snart ett fullständigt laglöst land.Precis som i det forna sovjet där lenin lät släppa ut tusentals livsfarliga brottslingar ur fängelserna för att de skulle tortera,hota och mörda alla som kommunistregimen såg som fiender bland ryska folket,samma sak gör Sveriges socialistjunta mot sitt eget folk ,fast de importerar värsta sortens brottslingar med brottsregister som inte de inhemska kriminella är i närheten av att ha med sig, Sveriges regim låtsas att de vill bekämpa brottsligheten men de agerar precis tvärtom detta är helt uppenbart bortom alla tvivel,vi är riktigt illa ute och folket måste nu välja bort sjukklöverligan i valet annars är de godnatt med svenska folket och vårt land är förlorat till en inbjuden och betald ockupationsmakt som skyddas av både polis,regimmedia och etablisssemanget.

  Gilla

  • Gus

   Ja, Sverige är verkligen ett livsfarligt dårhus nu, med en riksdag som klart borde lagföras i framtiden. Bra beskrivning Suzie !

   Gilla

 • Jhonsson

  Svängdörrar?

  Gilla

 • Nosferatu

  Mitt förtroende för polisen har tyvärr naggats mer i kanten efter de senaste veckorna.
  Uppenbart är att polisen inte behöver fler medarbetare, bara såna med rätt kompetens.

  Gilla

  • BjörnLarsson

   Sossesnuten kommer hem till dig och skjuter ihjäl dig i sömnen. Det har sossesnutar alltid gjort i alla sosseländer. Betänk PKs totala intolerans och fanatiska hat mot alla oliktänkande. Hur PK systematiskt dehumaniserar oliktänkande så att det blir lättare för deras dödspatruller (riffraff av huliganer och islamister och inhyrda legosoldater) att mörda dem alla. Som sossar i alla länder alltid har gjort.

   Vi borde ta svenska statens fanatiska hat mot alla former av oliktänkande och svenskhet på allvar. Judarna i nazi-Tyskland gjorde inte det, och nästan alla dödades. Det var ju en så civiliserad och av omvärlden säkrad socialdemokrati!

   Gilla

 • Kurt Kodstedt (påhittat namn)

  polisen fungerar inte och har gett upp då de har hatmedia och S +MP emot sig, enklare då av en P.K. åklagare att åtala en 70 åring som skrivit på Facebook att han tycker att muslimer ska resa hem….
  S+MP ger kriminella Afghaner amnesti och gör utlänningslagen omöjlig att tillämpa, jag förstår att de ger upp.
  Att ex ta sig till Australien utan pass och ID är ett grovt brott där och man skickar tillbaka vederbörande.
  Så icke i Sverige, fel signalpolitik och allt slödder tar sig till vårt land.
  POLITIKERNA skiter i att befolkningen utsätts för grova brott, de vet att de har SVT och hatmedia på sin sida och de kör bara feminism, metoo och liknande för att flytta fokus från de verkliga samhällsproblemen!

  Gilla

  • Kurt Kodstedt (påhittat namn)

   Allvarligt att de inte lyckats utvisa en grovt kriminell under 10 års tid! En förklaring är rätten att söka asyl UTAN ATT IDENTIFIERA SIG MED PASS/ID!!!!!!
   Tacka S+Miljödårarna!

   Gilla

 • Stenbock

  En svår kriminell är Mattson,och skitblaskan han arbetar hos X-pressen !
  Dagligen söker de på alla upptänkliga sätt ljuga och dupera sin läsare,för att allsköns avskräde skall behållas kvar här i Abdsurdistan.
  I dag finns två fall.En fet nigger (bög) som ljuger ihop en radda,för att få stanna kvar i landet.( kopia av IKEA-mördaren ? )
  Vidare redogöres över en 19-årig lyckosökande arab,och hans stora förälskelse den 72-åriga Almeda !!! Troligen lever båda av bidrag från oss skatteslavar….. I mina ögon exempel på kriminella.

  Gilla

 • Billy Boy

  Nu har väl ändå Stefan Löfven (S) skitit i det blå skåpet många gånger för mycket …

  Gilla

 • Tony

  När räknas man som kriminell hos polisen? Det är väl om Svensson kör fem kilometer för fort eller eventuellt parkerar fel? Ja byte av Rikspolischef har hittills inte gett några avtryck i den oordning som
  tycks prägla alla Svenska Myndigheter idag, samma fluffiga svar
  för att undvika att rätt personer pekas ut, man kör samma löjliga
  ålderstrams som signallament, precis som om det har någon betydelse
  när vi idag har en glidande skala mellan 17-40 år där alla räknas
  som ”ensamkommande barn”

  Gilla

  • Stenbock

   Om du kör c:a 5-10 Km över tillåtna,på 30-50 sträckor…Än värre är om du glömmer taga upp någon förtjänst,på den förestående deklarationen. Detta sista gör ju att importörerna går miste om skatt,det första fallet om böter !

   Gilla

  • Tanten

   Jo den nya polischefen har ändrat på deras hemsida…

   Gilla

 • Punto

  Det är särskilt allvarligt när polisen ljuger för sina uppdragsgivare, allmänheten. Den första sak som den nye rikspolischefen måste ta tag i hos sina underlydande chefer. I vissa utredningslägen kan man nog inte säga allt – men man får inte ljuga eller sopa under mattan.

  Gillad av 1 person

 • Jhonsson

  Varför finns han kvar i Sverige? Kan det vara så svårt att sätte på honom ett par hand-och fotfängsel oxhnförpassa honom ut ur landet.
  Av vilken anledning är regeringen så totalt handlingsförlamad när det gäller att ta tag i problemen med importerat slödder.
  Är vår regering hotad eller mutad? Något måste det vara annars hade vi väl fått se lite hårdare tag.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: