Stäng

Hur var det med allas lika värde?

DISKRIMINERING. HBTQ-rörelsen brukar vara snabba att tala om alla människors lika värde, men tydligen gäller det inte alla utan bara dem med ”rätt” politisk syn. Värnamo Nyheter rapporterar om Martin Alvsveden i Dannäs som är homosexuell och kandiderar för Sverigedemokraterna i Värnamo kommun i valet i höst. När det blev känt att han är Sverigedemokrat blev han genast utsatt för attacker från flera personer inom HBTQ-rörelsen. 

-Pettersson menar att inom HBTQ-rörelsen och vänster är inget värt ett skit om man inte håller med dem…

17 reaktioner på “Hur var det med allas lika värde?

 1. Ja så fungerar Dumvänstern, där har man inte dom skarpaste knivarna i lådan, när en vänsterjöns kommer in i en rondell har han svårt att ta sig ut han kör vänster hela tiden.

 2. lika värde finns inte i texten står dignity vilket betyder värdighet inte värde! Låt det bli allmänt bekant att Sverige lägger mer än 100 miljoner av våra skattepengar söm stöd till HBTQ UTOMLANDS. Måste vara kriminellt slöseri. Inte mina skattepengar.

 3. En folkgrupp är några som har samma uppfattning om saker och ting, ex. vis. SD är en folkgrupp. Vad tror dessa individer som kallar oss homofober eller rasister eller t.o.m. nazister de gör, jo de hetsar mot en folkgrupp. Vad säger Media alltså PK media, ingenting.
  Vår nation det demokratiska Sverige är våldtaget av PK och hävdar att de har rätt i allt. M från en känd text:
  ”Det dånar uti rättens krater, snart skall uppbrottets timma slå. Störtas skall det gamla snart i gruset. Slav, stig upp för att slå dig fri! Från mörkret stiga vi mot ljuset…..”

  1. Det är alltså inte åtta partier man kan välja att rösta på i september utan åtta folkgrupper?

 4. De, som ständigt blandar in könsdebatten i politiken måste ha en skruv lös. Om där nu är några skruvar kvar, som kan lossna.

 5. Tänk er det omvända: En SD-are hade kommit ut och blivit HBTQ-aktivist och hatats och hotats av SD-are…. oj oj oj sicket liv i media.

 6. ”Alla människor är lika i värdighet utom medlemmar i SD”
  PK devisen som styr Absurdistan!

  Sannerligen, sannerligen säger jag Eder, ni alla PK are skall alla hamna i Gehenna om Ni inte rannsakar edra hjärtan och förändrar edert sinnelag före valet 2018.

 7. Självklart attackeras han, för PK-vänstern har ju bestämt att SD är homofober.
  Med andra ord bevisar Martin att PK-vänstern har fel, och det är ju helt orimligt i HBTQ’s värld.

  Detta samtidigt som SD anklagas för att sprida hat….

 8. Det är bara PK-folket, som har lika värde. Och toppskiktet bland dessa, dvs den självutnämnda PK-eliten och godhetsapostlarna har naturligtvis ännu mera lika värde än alla andra.
  Tror de.

  1. Det hamnade i fel tråd, beklagar.
   Homosexuella som inte står upp mot islamiseringen kommer dock att rensas ut på liknande sätt som de kinesiska höns som springer mest. Varje steg du tar är ett steg mot döden! (En katolsk psalm)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: