Därför vill vänstern ha censur

DEMOKRATI OCH MEDIA. Om du undrar varför vänstern så desperat vill ha censur och stoppa alternativmedia. 

Samnytt.se och Friatider.se har 8,4 miljoner FLER besökare än Metro.se, Nyheter24.se, ETC.se, Politism.se, Dagensarena.se och Skiftet.org tillsammans. 

 • Samnytt.se och Friatider.se: 14.010.000 besökare (mars 2018)
 • Metro.se, Nyheter24.se, ETC.se, Politism.se, Dagensarena.se och Skiftet.org: 5.593.870 besökare (mars 2018)

-Petterssons drivs av några amatörer och hör inte hemma i ovanstående fina sällskap. Vi hade bara 2.350.000 besök under mars 2018.

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår” Okänd

Källa: https://www.similarweb.com

Politikfakta har gjort bilden

15 thoughts on “Därför vill vänstern ha censur

 1. Det är väl en bra siffra ändå Pettersson? Och fler ska det bli trots att konkurrensen är hård.Det finns ju en uppsjö av alternativ media just nu.
  Och tur är det eftersom MSM bara skriver lögner eller inget alls.

 2. Vuxna människor vill interagera med vuxna människor och inte med sådana som befinner sig i Lalaland. Jag brukar ibland titta in på Nyheter24 i en pervers strävan att rösta emot artikelförfattarna och är uppenbarligen inte ensam då de ständigt får stryk i omröstningarna. Vid de tillfällena är jag tvingad att stänga av språkkänslan för att skydda den mot haveri. Både språket och innehållet är ofta mer juvenilt än en niondeklass. Men så har de också förnumstiga fjortonåringar som skriver. Det logiska tänkandet är aldrig på topp, om jag säger som så.

  • Samma gäller SVT:s nyhetssida/app. Förr mejlade jag skribenterna, i trevlig ton, men nu har jag gett upp försöket att lära ut svenska till unga journalister. De har ju gått i svensk skola, så det är kört.

 3. Minns ni när vi skulle signera i minnesböcker över elit socialisten Anna Lindh? När hennes import mördar skolflickor på Drottninggatan syns inga minnesböcker….

 4. Jag skulle inte kalla Petterssons för amatörer. Ni har hittat en säljande och angelägen vinkel på era blogginlägg. Med den läsekretsen kunde ni starta tidning när ni vill, om ni skulle vilja.
  Men, gammelmedia kanske har urholkat begreppet dagstidning. Det kan tillhöra historien, med sin censur och snäva vinklingar till maktens fördel.
  Det kanske är bättre med blogg och få höra folkets röster och inlägg om vad som händer i samhället.
  Själv har jag slutat köpa dagstidningar sen 10 år. Har ingen TV, bara en stor bildskärm kopplad till Internet.
  Det är svårt att undviker att få nyheter till sig, så man behöver inte aktivt söka dem.

 5. Sossarna, liksom alla sossar över hela världen alltid, är beroende av censur därför att de har fel och därför misslyckas. Det enda viktiga för sossen är att ha fel. Att ha fel är ett självändamål för sossen. Censur och lögner är därför nödvändiga för sossens försök att bli populära, alltså att lura de allra dummaste och äckligaste slavoffren, de som röstar på sosseborgarna.

  Att ha fel är det som definierar vad en sosse är för någonting. Att ha helt fel om hur välstånd skapas i samhället, att ha helt fel om hur barn uppfostras, att ha helt fel om hur brott bekämpas. Socialism är den allra mest asociala idé som någonsin har förekommit. Borde istället kallas felosism, att ha fel. Att ha fel är så självklart för alla sossar att de till och med har hittat på ett koncept de kallar för ”åsikt” som är synonymt med att ha fel. När man konstaterar att sossen har fel och därför misslyckas, så påstår yttrar sossen glosor om att ”det är bara en åsikt”. Sossarnas resultat ligger på en skala från komiska pajasfiaskon (som Löfvéns sysselsättningsprojekt för nyanlända) till katastrofala massmord. Att mörda många miljoner oskyldiga civila är sossarnas överslagsbeteende, det är sånt de plötsligt bara gör när de inte kommer på nånting annat. De har gjort det igen och igen och igen och igen över hela världen. Nu är det svenskarnas tur att slaktas i sossarnas gulagläger. Det hör man ju hur hela svenska staten hatar alla oliktänkande så innerligt. Statens hat mot oss, dess intolerans och dehumanisering, är så extrem att koncentrationslägren är en naturlig utveckling. Som det alltid har varit i alla sosseländer. Sverige är inte annorlunda.

 6. Dessutom vill de få bort ”något” som kallas trollkonton, eller anonyma konton. Det är alltså mer intressant vem som skriver än vad som skrivs.Fy fasen vad det luktar illa i maktens korridorer.

 7. ”Dagens bödlar har inte bila och kåpa utan pressleg och tangentbord”
  Detta är så sant som sagt av någon okänd.

 8. Finns fler läsvärda Alt media som Nyheter Idag, Katerina Magasin, Nya Tider tom Ledarsidorna är läsvärd för det mesta.

 9. ja, 2,35 miljoner besök mars -18 är ju verkligen USELT för några ”amatörer”, eller hur?

  (”amatör” lär komma från franska å betyda ungefär ”någon som älskar det den gör”)

Kommentera