Stäng

5 reaktioner på “The main aims of the Frankfurt School

  1. Socialism heter det helt enkelt. Behövs inget trams som ”skolor” eller ”kulturmarxism”. Socialism är att förinta alla nationer och familjer och kulturer, för att ersätta dem med Socialstyrelsens konstruerade ”rekommendationer”. Socialister sjunger ”Internationalen” samtidigt över hela globen som ersättning för nationalsånger (alla nationer ska ju förintas enligt socialismens grundidé) och sjunger om sista striden i den globala världsrevolutionen som installerar den socialistiska globalistiska regeringen, medan de hotfullt vevar sina blodröda fanor med hot om socialistisk statsterror och ytterligare miljonmassmord på oskyldiga civila.

    Att vara sosse är att vara globalist. Globalisten Tage Erlander var en av Bilderberggruppens tidigaste medlemmar. De flesta globalister förblir råhårda globalister och ljuger istället att någon rik ungersk jude är det enda problemet i världen, när det är de själva som är hela problemet. Alla sossar är globalister, uttryckligt manifest globalister är alla sossar att de komponerat sånger och sjunger dem till globalismens hyllning.

    1. Vi svenskar har också tenderat att flytta till en annan plats än där vi växte upp. I homo sapiens överförs normalt väldigt mycket av kulturen från mor o farföräldrar till barnbarn, denna process har blivit allvarligt skadad hos oss svenskar. Dessutom, att vara omgiven av en bygd som man växt ihop med ger större motståndsförmåga mot centralmakten. Även detta har skadats allvarligt hos oss svenskar. Det är en delförklaring till hur vi blev så atomiserade.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: