Stäng

Medias förtroendekris

MEDIA. SVT:s förtroendestöd rasar. Henrik Jönsson tar upp veckans satirfiasko med det licensfinansierade spam-verktyg SVT lanserade riktat mot friskolorna – och gör även en sammanställning av ohederliga framställningar SVT ägnat sig åt den senaste tiden.

Gör en avanmälan av ditt TV-innehav idag

8 reaktioner på “Medias förtroendekris

 1. Det är inte lastbilarna som är farliga.
  Det är vissa muslimska förare som är problemet. Att det ska vara så svårt att förstå det. Men det är ju propaganda-ministeriet, då kan man inte kräva konkreta tankar.

 2. Att en sådan här skock kan tillåtas att leva på bidrag, är väl bara möjligt i flathetens land Sverige.
  Två av fruarna kan man skicka ut på arbete. T ex att städa dikena längs vägarna, som ju alltid är fyllda med skräp. Sådana jobb finns alltid. (Om inte facket lägger in sitt veto). Den tredje frun kan passa barnen, Gubben skall naturligtvis också ha ett jobb. Det kan vara precis vad fan som helst men de skall inte komma hit och leva på oss skattebetalare. Nekar de ta jobb, så slut på utbetalningen av bidrag..
  Det hela är ju fullständigt absurt men så tänker man: ja, men det är ju i. Sverige……. och det räcker. Då förstår man tokerierna.
  Vi måste få en ny regering utan S. C och Mp vid valet i

 3. Public Service behöver inte neka till i vilket parti där dom har
  sina ideologiska rötter, det vittnar snart varje program om.
  Men hur fan kan man år efter år köra med lögnen att SVT/SR
  är en opolitisk public service kanal utan att någon annan
  myndighet reagerar. Sen har man en så kallad Granskningsnämnd
  sammansatt av samma vänstervridna figurer som är
  anställda av koncernen??? Ska givetvis kontrolleras av helt
  utomstående personer!

 4. Jag har sagt det tidigare men det tål att upprepas.
  SVT / SR skall omedelbart avvecklas och byggnaderna skall rivas eftersom skiten sitter fast i väggarna!!!!!½

 5. Apropå media……….

  Det finns bara en Stefan Löfven, vilket många människor har blivit varse om. Fast Borås Tidning som bedriver och lär ut ”kunskaper om källkritik”, tror tydligen det finns fler än en statsminister i Sverige.

  Läs mer på och från Nyheter Idag.

  ”Borås Tidning har just nu en kampanj där man erbjuder lokala gymnasieskolor att få besök av en journalist som under en lektion utbildar eleverna i källkritik.

  I en egenannons skriver tidningen: ”Vi journalister på Borås Tidning jobbar med att värdera information varje dag och vill dela med oss av våra kunskaper om källkritik.”

  Trots kunskaperna så har man nu själv blivit ordentligt lurade. I lördagens tidning publicerar Borås Tidning en tweet från statsminister Stefan Löfven där han hyllar en uppmärksammad val film från LO som har udden riktad mot Moderaterna.

  Men det finns ett problem. Det är inte statsministern som tweetat”.

  https://nyheteridag.se/boras-tidning-ska-lara-gymnasieelever-om-kallkritik-publicerade-tweet-fran-fejkat-statsministerkonto/

Kommentera

%d bloggare gillar detta: