Stäng

Statsministern hånar det svenska folket

INVANDRING. Vår socialdemokratiske statsminister Stefan Löfven säger i en intervju med Hans Olsson på Dagens Nyheter att han utlovar krafttag mot illegala invandrare. 

– De som har fått ja ska in i samhället så snabbt som möjligt men de som har fått nej måste lämna landet. Annars har vi ingen trovärdighet i flyktingmottagandet, säger Stefan Löfven i intervjun.

-Pettersson noterar att det säger herr Löfven samtidigt som han lägger ett lagförslaget som kan ge 9.000 ensamkommande en ny chans att få stanna, trots att de fått avslag och saknar asylskäl. Kostnaden bedöms handla om miljardbelopp de kommande åren.

– Vi måste flytta fram positionerna så att vi är säkra på att de som har fått ett nej lämnar landet, säger Stefan Löfven till DN och hånar därmed det svenska folket.

Minns ni S-ministern Anders Ygeman som lovade att 80.000 skulle skickas ut och hem?

Men är ni nöjda med socialdemokraternas politiks så röstar ni naturligtvis på S den 9 september 2018.

24 reaktioner på “Statsministern hånar det svenska folket

 1. detta bara 1 (ett) av de ”hån” han utsätter etniska
  Svenska medborgare för, för å inte tala om de han
  planerar inför en allt mörkare framtid…skulle inte bli
  ett dyft förvånad om hans sista och största önskan
  är att ställa om klockan, så att natt blir dag…iom de
  då, att dagen blir blir gonatt på riktigt…hans drag
  före (innan agendan att dygnsrytmen ändrats), va
  avskaffa sommaren helt å att göra om den ljuvliga
  sommaren te en 6 mån. skitlång jävla ISTID…inga
  knoppar lär brista innan Tomten kommer, i värsta
  fall…sommaren blir då något som kan liknas med
  den vintersäsong, vi boende Norr om Dalälven i år
  haft att brottats med!

 2. Ingen trovärdighet? Har det någonsin i modern tid funnits någon trovärdighet i något som någon av de regeringar vi begåvats med sedan 60-talet?
  Att anslå X antal miljoner eller rättare miljarder vid ett problem tror nutida regeringar är lösningen. Ingen struktur och tanke, ”vi anslår nu x miljarder” och lite ordbajseri, skrivet av någon vi inte har röstat in i statsapparaten.
  ”Vind för våg, hej och hå, det går bra nu.” Sverige är ett rikt land på resurser dock ej mänskliga, endast antal ingen substans.

 3. Vadå ”trovärdighet i flyktingmottagandet”? Det var väl länge sedan svenska regeringar (och myndigheter) brydde sig om sånt…
  (Se bara vad man säger om Sverige i andra länder)

 4. Vet ej om svetsarn ska sträcka på sig eller vara lite stolt över att bli inskriven i historie böckerna som den sämste stats ministern någonsin !!! Och det på livstid !!!!!!

  1. Akut hjärndöd. Man kan se det på att kostymen sprattlar till ibland när ha lyfter benet och det smattrar.

 5. Genom att spendera hundratals miljarder på lycksökare från Mena-länderna och sedan påstå, att det inte finns pengar till pensionärerna visar statsministern sitt förakt för sitt eget folk.
  Sämre regeringschef kunde vi in fått!

 6. Ingen av dessa politiker kan man lita på de ljuger o riggar åt sig. DeporterA de Sibirien.

 7. Ingen tror naturligtvis på svetsaren men å andra vem/vilka politiker håller vad de lovar eller lovat de är ju bara ute efter att få komna fram till och sitta så länge som möjligt vid smörgåsbordet och suga i sig förmåner !
  Tyvärr är ju människan lättlurad vilket politiker vet och därför kan de ljuga väljarna fulla med samma löften inför varje val och som går hem varje gång väljarna bara sväljer betet och lägger snällt sin röst i urnan och i Sverige är det fram till 2014 i 7 klöverns valurnor och sedan gnälls det hemma i stugorna fram till nästa val då samma procedur återigen upprepas !

 8. Vi kan inte ha en statminister, som hela tiden bryter sina löften.
  Låt oss se till att S och Mp försvinner från maktsfären vis valet 2018!

 9. Han är ett jävla skämt tycker jag.Han är inte min statsminister. Påminner lite om Hitler tycker jag.Maktgalen individ i mitt tycke.

 10. Finns det någon mesigare statsminister i något land och som dessutom media behandlar med mjuka vantar?

 11. Om vår bedräglige statsminister kan man läsa, om man går in på : ”ledarsidorna.se.” Gör det, det är en mycket läsvärd sida, där politiska lögner och annat bedrägeri från dessa avslöjas.

 12. Sannolik betyder inte typ vetenskapligt bevisat i juridiska sammanhang utan bara typ ”mer troligt än inte.” Så det är ju vagt redan ifrån början.

 13. Det är uppenbart vilka som kommer stå för lejonparten av ”smutsen” i årets valrörelse. Den sittande regeringen, kraftigt uppbackad av de regimtrogna medierna.

 14. Ja, vi har hört det förut men i flathetens rike händer inget av det slaget. Det var ju Löfven och Ygeman som år 2016;lovade att 80 000 (åttiotusen) illegala invandrare snabbt skulle utvisas? Det blev väl inte ens tusen.
  Löftesbrytarna inom S slår nya rekord i brutna löften.
  Därför skall vi skaffa oss en ny regering vid valet 2018.
  En regering utan inflytande av S och Mp.
  Det gäller för svenska folket att vakna upp!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: