Ungerns premiärminister lovar rädda landet från muslimerna


VALET I UNGERN. Premiärminister Viktor Orbán väntas vinna en tredje mandatperiod när ungrarna går till val på söndag. I valrörelsen har han utmålat sig själv som den som ska ”rädda” Ungerns kristna värderingar och kultur från inflödet av muslimska migranter, skriver Reuters.

I regeringspartiet Fidesz valkampanj pekas den ungerskfödde, judiske finansmannen George Soros dessutom ut för att stå bakom en hemlig plan som syftar till att Ungern ska ta emot mängder av migranter. Soros avfärdar det som ren konspiration.

– Regeringen låtsas ha en fiende utanför Ungern, den kallas migration eller Soros. Budskapet är att de vill attackera Ungern och att Fidesz är den enda politiska kraft som kan skydda nationen, säger Róbert László vid tankesmedjan Political Capital i Budapest.

– De flesta ungrare tror inte på den här propagandan, men Fidesz väljarbas tenderar att göra det och för dem är Orbán den ende som kan rädda landet, tillägger han.

-Pettersson tror heller inte på någon judisk konspiration som 87-årige Soros ligger bakom men det muslimska hotet är verklighet av andra skäl. Ungern har dessutom upplevt muslimsk invasion och ockupation av stora delar av landet mellan mitten på 1500-talet till slutet på 1600-talet.

Sedan undrar jag vad Jimmie Åkesson menade med största ”utländska” hot år 2009.

Åkesson år 2009: Muslimerna är vårt största utländska hot

INVANDRING. ”Den mångkulturella samhällseliten ser kanske denna framtid som en färgglad intressant förändring av ett Sverige och Europa som man allt som oftast förnekar ens någonsin har varit ‘svenskt’ eller ‘europeiskt’. Som Sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”

Nedanstående är en Debattartikel i Aftonbladet den 19 oktober 2009. Det var ett försök från Aftonbladet att klargöra Sverigedemokraternas värdegrund. Enligt höga jurister kunde artikeln uttrycka hets mot folkgrupp men chefredaktör Jan Helin (nu programdirektör på SVT) valde ändå att publicera. Jimmie Åkessons text är viktig eftersom den mycket tydligt visar på vilka värdegrunder det parti som är på väg in i Sveriges riksdag vilar på skrev Aftonbladet, som därmed bröt mot sina egna regler om att rapportera korrekt och opartiskt.

Idag har allt fler insett att Åkesson hade rätt, då för nio år sedan. Moderaterna KU-anmäler den rödgröna regeringen för att den inte i tid insett vilka konsekvenser invandringspolitiken fått och glömmer att de själva bär en stor del av skulden. Det skrivs om invandrarrelaterad våldsbrottslighet, sjukdomar som TBC och skabb bland asylsökarna. Det skrivs om myndigheter som tappat kontrollen och ”mycket stora utmaningar” för både ekonomin och det svenska civilsamhället.

”Situationen kan med rätta beskrivas som en av största prövningarna för Sverige i modern tid”, konstaterar den moderata riksdagskvinnan Jessica Polfjärd som undertecknat KU-anmälan.

-Pettersson kan inte annat än hålla med men inte av samma anledning som Aftonbladet som försökte hindra SD från att komma in i Sveriges Riksdag.

Det kanske är dags att be Åkesson om ursäkt, nu när etablissemanget säger samma sak som Åkesson fast med andra ord, dessutom är det bra att veta var Aftonbladet, SVT och de andra medierna står i frågan.***

DEBATT. En av mångkulturens många inneboende paradoxer är att den, trots sitt universella anspråk, är ett monokulturellt fenomen som endast funnit grogrund i den postmoderna, oikofoba* västvärlden och som därför också tar sin utgångspunkt i västerländska fenomen och erfarenheter när man bedömer och analyserar omvärlden. Den västerländska erfarenheten ses som ett högre utvecklingsstadium, som resten av världen bara inte hunnit uppnå ännu.

Detta är också anledningen till att dagens mångkulturella svenska maktelit är så totalt blind för farorna med islam och islamisering. Man utgår från att muslimer inte vill någonting hellre än anpassa sig till ett västerländskt levnadssätt och västerländska normer, liksom att islam i grund och botten är samma sak som kristendom, med den enda skillnaden att muslimer har ett annat namn på gud.

Därmed antar man också att man kommer att kunna tämja islam på samma sätt som sekulära krafter sedan århundraden tillbaka tämjt den europeiska kristendomen och förpassat den till den privata sfären.

Islam skiljer sig dock från kristendom på flera avgörande punkter, till exempel gällande distinktionen mellan andlig och världslig makt och synen på vålds­användning. Islam har ingen motsvarighet till Nya testamentet och inget allmänmänskligt kärleksbudskap. Dessa skillnader har också gjort att islam och den muslimska världen aktivt har avvisat upplysningen och humanismen.

Detta, tillsammans med nästan 1 400 år av krig och motsättningar mellan islam och det kristna Europa, tror sig nu dagens makthavare kunna övervinna i en handvändning.

Såhär långt tvingas man dock konstatera att islam har påverkat det svenska samhället i betydligt högre utsträckning än det svenska samhället har påverkat islam. Massinvandringen från muslimska länder tillsammans med de relativt höga födelsetalen inom den muslimska befolkningsgruppen talar för att denna utveckling kommer att fortsätta om inte en politisk kursändring sker. Naturligtvis är en betydande andel av Europas muslimer inte bokstavstroende, även om de flesta studier som gjorts på området visar att fundamentalisterna är en stor och växande minoritet.

Rotlösheten, som den mångkulturella samhällsordningen underblåst hos många andra och tredje generationens invandrare, har fått många att söka sig till islam som en identitetsskapande och samlande kraft och vi upplever nu en radikaliseringsprocess bland muslimska ungdomar i Europa.

I Sverige finns mig veterligen inga kända studier på området, men i en brittisk undersökning från 2007 uppgav 37 procent av de unga, brittiska muslimerna att de skulle föredra sharialagar framför brittisk lag och lika många ansåg att den som konverterar från islam skall avrättas. I andra studier från bland annat Frankrike och Tyskland kan samma mönster urskiljas.

För 20 år sedan tror jag att de flesta svenskar skulle ha mycket svårt att tänka sig att islam skulle komma att bli Sveriges näst största religion, att svenska konstnärer som kritiserar eller skojar med islam skulle leva under ständigt dödshot, att ett tiotal muslimska terrororganisationer skulle komma att etablera sig i Sverige, att ledande muslimska företrädare skulle framföra krav på införandet av sharialagar i Sverige, att svenska landsting skulle använda skattebetalarnas pengar till att skära av förhuden på fullt friska småpojkar, att Sverige skulle ha flest våldtäkter i Europa och att muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna, att svenska badhus skulle införa separata badtider för män och kvinnor, att svenska kommuner skulle överväga införandet av könssegregerad simundervisning i skolorna, att frysdiskarna i våra livsmedelsbutiker skulle erbjuda ritualslaktat kött samtidigt som svenska förskolor slutar att servera fläskkött, att svenska skolor skulle införa nya lov för att fira avslutningen på Ramadan samtidigt som kyrkliga skolavslutningar förbjuds på fler och fler skolor och så vidare.

Allt detta är i dag en del av den svenska verkligheten. Frågan är hur det ser det ut om ytterligare några decennier, när den muslimska befolkningen, om nuvarande takt håller i sig, har flerdubblats i storlek och många av Europas större städer, inklusive Malmö, med största sannolikhet har en muslimsk majoritet.

Den mångkulturella samhällseliten ser kanske denna framtid som en färgglad intressant förändring av ett Sverige och Europa som man allt som oftast förnekar ens någonsin har varit ”svenskt” eller ”europeiskt”.

Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.

*) Oikofob är enligt den brittiske filosofen Scruton en person som föraktar sin hembygd. (Red. anm.)

Jimmie Åkesson, partiledare Sverigedemokraterna

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran 8:an är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


12 responses to “Ungerns premiärminister lovar rädda landet från muslimerna

 • Sixten

  Så Soros har inte det minsta intresse av att Ungern ska rätta sig i ledet och följa Sveriges och Tysklands exempel?
  Bevisa det den som kan.
  En massa svenskar som är mer eller mindre vansinniga på Orbán, undrar varför?
  De har väl inget med Ungern att göra?
  Dessutom bör de ju vara nöjda eftersom det innebär ju att Sverige får alla de guldägg som Ungern ratar, inte sant? 😉

  Gilla

 • Stenbock

  Måste erkänna att jag inte vet,om dubbelt medborgarskap gäller i Absurdistan. I varje fall gäller det i Tyskland,och jag hörde aldrig att detta skulle vara en stridsfråga inför valen.
  Orban har nu under sin regeringsperiod tillåtit,att de c:a 2-3 miljoner ungrare som lever och bor i de områden,som landet förlorade till sina grannländer efter 1:a VK,nu får rösta i sitt hemland för första gång.
  Detta har de ”korrekta vänstermedian” i Deutschland nu påtalat.
  Detta anses gynna den ”högerextreme” Orban som man nu uttryckte det, i deras STATS-TV`s kanal 1. Merkels hemland tycks bekymra sig mer över Ungern,än om sina egna medborgare.Tyskland o.Absurdistan blir allt mer omgärdade av grannländer,med sunt förnuft.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  En ledare av Putin eller Orbans kaliber hade varit en välgärning för vårt hårt sargade land Sverige.

  Gilla

 • CARL

  En riktig Ledare !

  Gilla

 • Roland ram

  Låter som en dröm i mina öron,
  stefan har lovat inbördeskrig innan 2030 .
  Tänk att kunna vakna upp en dag och inse att allt var bara en ond dröm.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Om Ungers inställning och idag positiva politiska utveckling fortsätter kan det ev bli det nya hemlandet efter pension som nu är nära !

  Gilla

 • Nisse

  Viktor Urban har insett faran av denna folkgrupp bara krig och död….

  Gilla

 • Unconvenient Observations

  Ungern, Polen och Danmark målas ut som rasister här och sedan är det de som klarar sig bäst. Det vore väl för mycket att begära att någon politiker drog slutsatser av de…

  Gilla

 • Stenbock

  Ja,vinner kommer han med säkerhet att göra även om tysk TV,söker dra sitt strå till stacken genom,att svarta ner honom dagligen inför valet.
  De sista dagarna har ”de stackars importerade raserna” inom Tyskland,fått stå tillbaka för olika negativa TV-inslag från Ungern.
  I middagssändningen hade nu TV-teamet funnit en ort, (av c:a 1.400) som väntas få en motståndare som vald borgmästare.Denne kommer att med
  ”alla” sina medel motarbetar Orban enligt inslaget.
  Mannen ifråga som studerat i USA,anses som en hjälte.
  I detta avsnitt avhandlades också,hur korrupt Orban uppges vara.
  Beviset är en avlägsen Orban-släkting som arbetar på ett företag som tillverkar parkeringsur. Dessa ovälkomna apparater skulle enl. reportaget bevisa korruptionen,eftersom detta företag till slut fick ordern !

  Gilla

  • Sixten

   Agendan är så uppenbar den kan vara och målet är att Ungern ska gå samma öde till mötes som Sverige och Tyskland m.fl.
   Det får inte finnas en enda liten vit fläck kvar på kartan.

   Gilla

 • ossie

  Vilken himmelsk skillnad mot våra svenskfientliga syltryggar.

  Gilla

 • Thor

  En idiot som drönar på en ”tankesmedja” men inte kan tänka. Orban har ju helt rätt, Soros vill bryta ned nationalstaterna i linje med globalisternas önskningar. Soros benämns av vänsterliberalerna som finansman och filantrop. Min benämning på Soros är att det är en kriminell spekulant, en dömd insiderbrottsling.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: