Stäng

Miljöpartister i uppror

Miljöpartiet i Umeå anklagar partistyrelsen för maktfullkomlighet.

40 av Miljöpartiets medlemmar i Umeå skriver i en debattartikel att all demokrati inom partiet slängts åt sidan och istället ägnar sig partistyrelsen åt toppstyrning. Artikeln i sig är ointressant, men ta gärna del av namnen som signerat debattartikeln. Ni kommer att bättre förstå Mp:s migrationspolitik och varför Mp förknippats med islamism.

Japp. Hela 6 av de 40 medlemmarna saknar arabiska namn.

Aftonbladet

14 reaktioner på “Miljöpartister i uppror

 1. Med tanke på namnen i listan är det lättare att förstå, varför allting går så snett för Mp.

 2. Jag skulle tro att de med svenska namn är uppriktigt miljöintresserade men jag har mina tvivel beträffande alla arabiska namn. Mitt intryck är att man i arabvärlden inte verkar vara så miljöintresserad i form av fågelskådning, blommor och ”håll Sverige-rent”. En och annan kanske. Jag förstår att det kan bli stormigt med så skilda utgångspunkter.

 3. Hur dom trodde att Sverige skulle bli grönare genom att alliera sig med betongpartiet S är en gåta. Ja hela MP är en gåta idag. Hoppas dom åker..

 4. Eftersom det tydligen inte finns några islamister i Båstad,kommer höstens kommunalval att ske utan Miljöpartiet.Endast ett möjligen två namn finns kvar,av dem som kandiderade 2014.Om de med övriga c:a 15-talet frisknat till,eller lämnat orten är okänt.

  1. https://img.morgenpost.de/img/berlin/crop213932349/5532602131-w820-cv16_9-q85/Glanze-Moschee-17.jpg
   Som bekant finns hos Miljöaktivisterna de Gröna,även en mängd av regnbågsfärgade.I Berlin bjöd deras systerparti in sin medlemmar till besök i en Moskè.Detta slutade ”i eklat” då det visade sig att några av dessa gröna blev så till sig under bönen,att de fick visas ut och lämna lokalen.
   Nåja tidigare hade de fått höra att de två kvinnorna på bilden från Berliner Morgenpost ovan var ett par !! Döm om förvåningen hos de muslimer,som inte kände till deras synd.
   Efter händelserna i bönerummet fick så Imamen ordet.
   Han beklagade att gästerna inte insåg,att i denna byggnad förekom, eller fick inga sexuella känslor förekomma. Det finns inom Islam en gräns för vår liberalism slutade han,innan besökarna slokörade fick lämna Allans hus.

 5. Hört talas om kuppa en organisation eller parti?
  Här är det gjort.
  Partiprogrammet skrivs om från verklighets frånvarande miljöpolitik till koranen.

  1. Jag har flera gånger föreslagit att vi tillsammans med runt 10 000 personer skulle ta över ett parti, förslagsvis moderaterna, och välja in våra egna företrädare till deras kongress för att avsätta partiledningen och få till stånd en nationalistisk politik. Varför jag väljer moderaterna är för att de är tillräckligt stora och står fria från yttre påverkan som sossarna med LO.

 6. SVT och SR skulle aldrig komma på idén att påstå att miljöpartiet fiskar i grumliga vatten.
  Och det skulle definitivt inte vara fake news.

 7. Men…. är inte detta samma sorts människor som gapar om mångfald och vikten av att demografin i föreningar/företag återspeglar verkligheten? Som t.ex SVT som vill anställa ett visst antal med avseende på hudfärg eftersom ”detta återspeglar samhället”?

  En liten undran bara… skall denna återspegling enbart gälla hudfärg? Eller även kultur? Politik?
  Jag menar – om SVT vill ha en personal som återspeglar samhället så måste de ju ha ca 20% Sverigedemokrater i sin personalstyrka…eller???

  Antar att krav på mångfalld och 50/50 könsfördelning endast gäller där det finns en majoritet av vita män…

  1. Jo, men MP är ju på ”rätt väg”, får MP hållas så är snart är 85% av Sveriges befolkning icke-svenskar…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: