Katerina Janouch ger sig in i politiken som hemorrojder i baken på etablissemanget

VALET 2018. Författaren och debattören Katerina Janouch ger sig in i politiken. Hon kandiderar till riksdagen som oberoende för partiet Medborgerlig samling. – Sverige har ett skriande behov av politisk förändring. På område efter område rasar samhällsfunktionerna ihop, säger Janouch i ett pressmeddelande.

Katerina skriver: De sista månaderna har jag allt oftare hört argumentet “en röst på ett litet parti är en bortslösad röst”. Jag vill bestämt hävda att dylika resonemang är ytterst kontraproduktiva. Tvärtom kan en röst på ett oprövat och hungrigt parti vara din bästa investering. Det ökar chansen för att nykomlingar kommer in i matchen, in i Riksdagen, och att de gamla trötta, extremistiska partierna åker ut.

Till exempel hoppas jag vi äntligen blir kvitt den svidande hemorrojden Miljöpartiet Islamisterna – som bör städas bort en gång för alla. Jo, små partier gör visst skillnad. Jag ska uppehålla mig vid just Miljöpartiet, det lilla partiet som haft ohyggligt stor makt och som orsakat Sverige kanske irreparabel skada med sin fullständigt sinnessjuka politik. Kulturminister Bah Kuhnke är miljöpartist och mer verklighetsavskärmad individ får man leta efter. Bland annat har hon lierat sig med censurnätverket Jagärhär, som fullkomligt saboterat ett vuxet debattklimat i Sverige. Och den inkompetente Gustav Fridolin ska vi inte tala om. Samt Isabella Lövin… Svensk sjukvård går på knäna men Lövin tycker vi ska betala utländska kvinnors aborter? För att bara nämna ett tossigt utspel som MP svängt sig med på sistone. Syns i medierna gör de som om de hade 50% av rösterna och egen majoritet. Liten mygga kan också bitas bra, som det heter. Sällan har så få människor haft ett så förödande uselt inflytande. Miljöpartiet Islamisterna är en veritabel farsot. Men några 50% har de verkligen inte, snarare har de åkt under spärren och nu är det blott ynka 10 000 (för många ändå, om du frågar mig) som är medlemmar i de så kallade gröna. Ändå fortsätter de i minst ett halvår till vara en svidande, blödande hemorrojd i rumpan på samhällskroppen. Hela organismen vrider sig av smärta, men den ömma bölden syns inte med blotta ögat. Däremot förlamar den och skadar och ingen kan tänka klart medan den är aktiv.

Eller Fi. Ett litet sketet parti som på kommunnivå och lite här och där är som en ond metastas. Inte särskilt många procent har de galna låtsasfeministerna, men nog förstör de och förpestar debatten med sina dumheter och sitt orealistiska trams. Några verkar lägga sin röst på deras fria fantasier. Det är obegripligt, men desto värre sant.

Sen har vi Liberalerna. Man förstår inte riktigt vad de är till för, men uppenbart lever och frodas de. För min del får de gärna bytas ut mot några andra, verkliga liberaler, och inte bara illa förklädda sossar.

För att inte tala om Centern! Också de fullt infiltrerade av islamister och märkliga aktivister. Ett parti som är skadligt för Sverige.

Det behövs med andra ord en grundlig storstädning på den politiska scenen. Jag anser att nya krafter bör få en chans i september 2018.

-Pettersson inser att Katerina Janouch har rätt, men är en roddare och lögnare.

Vi behöver en storstädning av den så kallade demokratin och på den politiska scenen.

Sverige har massa problem, och de kan inte lösas av dem som orsakat problemen och bara erkänner dem halvhjärtat och absolut inte  vågar fatta obekväma långsiktiga beslut.

-Pettersson är inte med i något parti eller politiskt aktiv mer än på och med bloggen. Som konservativ nationalist med en grundinställning att samhällsförändringar ska ske så långsamt och försiktigt att man inte råkar slå sönder något som fungerar väl. En så dramatisk demografisk förändring som dagens invandring till Sverige innebär är allt annat än långsam och försiktig, och det vi råkar slå sönder på vägen kan visa sig omöjligt att reparera i efterhand…

Jag anser att det finns en fråga som överskuggar allt. 

Sveriges befolkning var 31/12 2015 – 9 851 000 och beräknas till år 2025 öka med över 1,2 miljoner till drygt 11 miljoner invånare. 

Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt. Det finns i grunden bara en stor fråga: migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, sjukvården, tandvården, skatterna, välfärden, brottsligheten, allt!

-Pettersson undrar när politikerna ska fatta det? Eller fattar de men är för fega att ta tag i problemet. Det planeras att till år 2025 byggas 700 000 bostäder. Få tror att det lyckas, men om det lyckas räcker det bara till dagens behov och 2025 är vi 1,2 miljoner fler.

Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimsk arabland och vilka ska vi hjälpa då och vem ska hjälpa oss? Regeringen säger att vi ska begränsa invandringen till EU:s miniminivå men beviljade 135.459 uppehållstillstånd under 2017 medan media och politiker påstår att gränsen är stängd.

Snart försörjs en (1) miljon människor i åldrarna 20-64 år med bidrag, då är inte de som gått i pension eller de som studerar medräknat.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran 8:an är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

Den ene är världens mäktigaste man. Den andre driver en blogg.
Var och en står för sitt, den ene är blockerad på Facebook för sina åsikter men den andre Twittrar på…

 

12 thoughts on “Katerina Janouch ger sig in i politiken som hemorrojder i baken på etablissemanget

 1. Demokratin behöver fler av s.k. “roddare”.

  Så enkelt är det.

  Det är därifrån man måste hämta röster. Från människor som tidigare har haft en väldigt enfaldig och naiv politisk syn.

  När de “vaknar”, så utvecklas demokratin.

 2. Klart det finns plats för nya partier….vem fan vill ha kvar de gamla? Ut med hela 7-klövern i höst tack! Det finns plats nog till både SD, AfS och Medborgerlig samling…..och några till.

 3. K. Janouch ger sig in i politiken för att hon älskar det svenska folket !
  Vilket folk ? Det finns ju många att välja på innanför det numera heligt mångkulturella Sveriges vidöppna gräns ?

 4. Bra Katerina! Och tack för att du älskar oss – politikerna älskar bara sig själva och de nya svenskarna.

 5. Katerina vill försöka flyga själv, risken är nog stor att hon hamnar runt 1-2% . Hon borde satsat på Jimmie istället .

 6. En undran hur räknar Pettersson jag får det till elva miljoner?
  Som vanligt bra skrivit av Katarina men hon glömmer en sak de partierna hon nämner har inte bara fri lejd att framföra sina åsikter i media utan kritiska frågor de får ochså support att torgföra åsikterna.
  Om media gjorde sitt jobb så vore det annorlunda.

 7. När vi har dragits med typer som till exempel Maria Ferm o andra
  slätkammade typer, så hade det varit välgörande att få dessa
  utbytta med sådana som Katerina Janouch och en del andra
  med skinn på näsan.

Kommentera