Välkomna till flathetens och galenskapens Absurdistan

INVANDRING. Regeringen vill ge myndigheterna nya befogenheter för att få utlänningar som saknar rätt att vistas i Sverige att återvända till hemlandet. Men de förslag som Återvändandeutredning lade fram i höstas får nu kritik.

Justitiekanslern (JK) anser att de inte har analyserats tillräckligt för att kunna bedöma om de leder till ett mer effektivt återvändandearbete och det kan vara för integritetskränkande, anser bland annat JK och JO.

Magnus Ranstorp Twitter

-Pettersson läser i DN men fattar inte. Utlänningar som saknar rätt att vistas i Sverige kan bli kränkta om någon frågar efter legitimation och om de inte har id-handlingar får finna sig i att bli kroppsvisiterade!!!

12 thoughts on “Välkomna till flathetens och galenskapens Absurdistan

 1. Får man kritik från extremister typ MP eller Fi eller C så är det ett kvitto på att man gjort rätt.

 2. Paris är ett dekadent exempel, trots att polis och militär är mycket effektiva…………enligt mig så är det politikernas och de som röstar på dem……..de är i allra högsta grad medskyldiga.
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=40&v=183Oqnrhsw0
  Finns många fler exempel från andra städer, dock så är polisen på plats och de få gånger som jag har sett hur de jobbar, så är deras insats bra.

 3. Jag bet att man lagt ner attraktivt selar av mentalvården.
  Men varför samla alla stollar i myndigheter och regering.

 4. Tänk att någon gång få höra någon av alla dessa som har fått komma till Sverige stå på Sveriges och svenskarnas sida!

  Tänk att en enda gång få höra någon säga:

  Eftersom Sverige har hjälpt så många, inklusive mig och eftersom det ser ut som det gör i landet, visar jag med glädje min legitimation för polisen om det kan underlätta deras arbete!

  • Ska man utgå ifrån att nysvenskar blir eller är helt hjälplösa och tappar talförmågan när de kliver in i paradiset Sverige eftersom de aldrig intervjuas av svenska vänstervridna journalister om vad de själva tycker om det nya landet deras målsättning och vad de tänker göra för att bidra till sitt nya hemland ?
   Det är alltid någon mångkulturälskande politiskt korrekt svensk som i media likt en förmyndare talar om vad dessa totalt hjälplösa individer på nästan spädbarnsnivå tycker, vill och ska göra i Sverige och då ska man ju betänka att många av dessa hjälplösa enligt 7 klövern är framtidens svenska pensionsräddare !
   Lite orolig och fundersam blir man.

 5. Naturligtvis ska polisen ha rätt att utnyttja allt för att så snabbt som möjligt få svar på vem personen i fråga är. Om du eller jag blir stoppad fastän vi båda är blonda och blåögda så finner jag för troligt att vokabulären rätt snabbt visar att vi är svenskar, ge dem dessutom ditt födelsenummer så kommer allt att snabbt lösas.
  De som vet med sig att de har ett osvenskt utseende ska naturligtvis ha bevis med sig dagligen för att slippa besvär.

 6. ”Man kan inte tala om en stoppnål utan att någon enögd djävul känner sig träffad.” (Fritiof Nilsson Piraten 1895 – 1972)

 7. Så här är det:

  Ungefär som om nykteristerna skulle vägra att blåsa i alko-kontroll eftersom de blir kränkta när polisen ifrågasätter deras påstående att de är nyktra.

  I fråga om nykterheten i trafiken är denna överlägsen i viktighet och eventuell kränkning av individens integritet underlägsen.

  Samma SKA gälla för inrikes gränskontroll, nämligen att viktigheten att upprätthålla lagstadgad uppehållsrätt och effektuera avvisning av dem som fått avvisningsbeslut står över en eventuell kränkning.

  Den som vägrar blåsa i alko-kontroll lär släpas med till stationen av farbror polisen. Samma ska gälla dem som vägrar visa ID-handling.

  ”Remissinstanserna” som Rädda Barnen, Malena Ermann, Svenska FN-förbundet, Röda korset, Stadsmissionen, Vänsterpartiet, AFA, Allt-åt-alla och alla-ska-stanna… får i media tonen som att ”remissinstanserna avslår…” ”kraftig kritik”….. medan Polisen, Tullen, Domstolarna, Kommunerna etc inte nämns alls i media.

  • Alla [vuxna] som befinner sig inom EU:s område är skyldiga att vid anmodan uppvisa godkänd legitimation. Pass eller internationellt ID-handling m.a.o. (Nordiska körkort gäller endast som ID-handling i Norden. Utanför klassas det endast som förarlicens.)

  • En nysvensk kan naturligtvis neka att blåsa i en kontroll de hävdar bara kränkning och rasism då blir svensk dialogpolis genast byxis och backar !!!!!

Kommentera