Stäng

8 reaktioner på “PK medias ”civilister”

 1. Bilderna är INTE på civila utan galna terrorister och mördare! Att Socialdemokraterna och Miljödårarna stödjer HAMAS med feta bidrag borde väcka svenne banan. Rösta bort dessa som stödjer terrorister september i år!
  Bilderna är på mördare som valt själva och som förtjänade mer än en kula mellan ögonen. Vi ska INTE ha en Palestinsk muslimsk stat som hotar Israel, det fattar de flesta!!
  Jerusalem tillhör de kristna och judarna!!!!
  Muslimska terrorister ska dödas, helst skjutas innan de hinner mörda!!!!

 2. ”Allah är lika värda” och de ”flyr för sina liv” skränar Stefan Löven!! Vi lever i världens flataste land med ryggradslösa politiker utom när det gäller att piska på svenne banan då finns inga gränser, exemplen är många, exempelvis svältande pensionärer, låga pensioner som brandskattas, höjd pensionsålder till 75! När det gäller att försämra för Sveriges urbefolkning finns inga spärrar alls för Socialdemokrater och MILJÖDÅRARNA….!!
  Media ägs av en vissa grupper, ex Bonnier och SVT går ”vänsterns” och IS ärenden….
  De mest ryggradslös är nog TV4, de lever i en alldeles egen sago-bubbla….En skön värld där alla ser bra ut och har bra jobb och inkomster! Verkligheten är så oskön så den vill inte TV4 vissa och medelklasspacket kan sött sova vidare….

 3. När det gäller att producera sk Fake news är svensk media med SVT i täten helt enkelt världsledande.
  Det är dags att det svenska folket vakna upp. Snart, mycket snart är det försent.
  Då hlälper det inte då att säga ”Jag trodde inte eller jag visste inte”. Eller som Löven ”vi var naiva”. Att vrida tiden tillbaka går ju som bekant inte.

 4. På tv-4 nyheterna i dag refererade man från oroligheterna i det indiska området kashmir, man kallade upprorsmakarna för separatister.
  Kashmir har en muslimsk befolknig och vill bli självständigt med våld.
  Så terrorister kan inte bara kallas frihetskämpar utan separatister nu också.

 5. Så många fina rara ungdomar som bara vill ha fred….

  Det är annat än de hemska hatarna i SD.
  Bäst att hålla ett öga på de senare.

  Allt enligt PK-maffian och ”oberoende” SVT/SR.

 6. ”CNN rapporterar om att 10 av de dödade har identifieras som Hamasterrorister av Israel, varav minst fem har bekräftats av Hamas. Ekot rapporterar ej det utan hävdar något diffust: ”Bland demonstranterna fanns också radikala grupper som utnyttjade situationen för sina syften””
  https://mobile.twitter.com/PeterSellei/status/980345003003338752

  ”Mer intressanta iaktagelser från Peters Twitterflöde:
  Slutligen så kan vi ta en titt på rubrik-och bildsättning. Ekot betonar att protesterna fortsätter med bild av flickor med palestinsk flagga över frodiga sädesfält medan CNN betonar att protesterna minskar med bilder på gårdagens konfrontationer”

  ”Värt att notera att @sr_ekot således upprepar det felaktiga påståendet om att Hamas uppmanat de protesterande från att inte närma sig gränsstängslet”

  Video på fredliga palestiner som protesterar fredligt budskap – antar att kvinnor och barn av en olycklig slump hamnade ur bild eftersom det bara syns män…
  https://mobile.twitter.com/HananyaNaftali/status/980095377851502592

  En liten förklaring till ”svensk” medias alternativa syn på opartiskhet kan fås om man tittar på detta:
  https://mobile.twitter.com/Skogkar/status/979826604242362368

Kommentera

%d bloggare gillar detta: