Stäng

Vad gör Expressen med sitt åsiktsregister där de samlat tusentals oliktänkande svenskar?

HATMEDIA. Tidningen Expressen jagar tillsammans med Dagens Nyheter och andra som ni vet de stora nätjättarna Google, Facebook med flera. Thomas Mattson, chefredaktör på Expressen får det att låta som om det är av omsorg om användarna och regeringen med justitieminister Morgan Johansson (S) i spetsen verkar inte fatta att det i grunden handlar om makt och pengar. De stora nätjättarna håller på att kapa åt sig tidningarnas annonsmarknad. 

Nåväl, det är bra att någon granskar nätjättarna men Pettersson tror inte Expressen är så lämpliga för detta. Någon borde i stället granska Expressen och vad de gör med sitt åsiktsregister där kanske 900.000 svenskar finns registrerade. Granskare som inte tål en granskning.

Expressen kom tidigare genom samarbete med diverse kriminella vänsterextremister som Researchgruppen AFA Dokumentation och Expo över uppgifter på anonyma användare på diverse alternativmedier. Expressen hängde ut mängder av dessa personer som inte gjort något olagligt med namn, bild och till och med sjukhusjournaler! Detta sker alltså av en tidning som inte hänger ut mördare och våldtäktsmän med hänvisning till etniska principer.

Expressens samarbetspartner den vänsterkriminella Researchgruppen hävdar att man har tillgång till diskussionsforumet Flashbacks databas,där finns närmare 900.000 medlemmar som Expressen och Thomas Mattsson kan kartlägga för sina åsikters skull.

Om detta är regeringen tysta!

SVT-reportaget ovan släpptes den 10 september 2014. Alltså en vecka innan valet och innehöll uppgifter om Sverigedemokratiska politiker. Givetvis en tillfällighet enligt opartiska SVT.

-Pettersson vill inte bli för långrandig, men vill ni läsa mer så står det en hel del om Researchgruppen och Expressen i bloggarkivet…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran 8:an är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

29 reaktioner på “Vad gör Expressen med sitt åsiktsregister där de samlat tusentals oliktänkande svenskar?

 1. VARNING FÖR EXPRESSEN

  Expressen som driver en sanslös kampanj mot Google och Facebook är stora hycklare och jag vill varna för Expressens ”plus tjänster” som används som lockbete för att de ska få ta del av din personliga information.

  1) Logga in med Facebook-konto

  Expressen använder Facebook som ett alternativ till inloggning på deras plus-material. Vem vet vilka uppgifter de sparar i denna inloggning?? Vad av vad du lajkar på FB och vad du läser på nätet… vad spar de?

  2) Skapa expressen-konto

  Du anger namn åder (!!!) postnummer (!!!!) och epost – och nu har Researchgruppen mycket av de behöver… Med din ålder kan de bekräfta andra spår från dig… Läs själv

  Ur villkoren:

  Expressen delar med sig av dina personuppgifter till andra företag inom Bonnierkoncernen. Dessa företag kan i sin tur komma att använda uppgifter om dig … ”för att kunna rikta marknadsföring till dig” och ”som underlag för statistik…” O C H

  ”för att Bonnier och, i förekommande fall, våra samarbetspartners (läs Researchgruppen och Expo) ska kunna anpassa innehåll”.

  ”personuppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden (dvs den som köper/får info av Bonnier eller deras samarbetspartners). Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken anpassning av marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering. Detta sker för att kunna tillhandahålla en tjänst eller produkt som är anpassad till just dig och innebär att du till exempel kan komma att motta erbjudanden som speglar den information vi har om dig.”

  I Sverige gäller personuppgiftslagen – om du har ett Expressen-konto, begär att de lämnar ut den information de har om dig.

  Sprid gärna. EXPRESSEN KARTLÄGGER OCH SÄLJER SINA LÄSARE – PRECIS DET DE ANKLAGAR GOOGLE OCH FACEBOOK FÖR.

 2. Bara väntar in tillfälle att få oss avskedade och dessutom exponera oss för sina små skyddslingar med de konsekvenser i form av trakasserier och hembesök det innebär.

 3. Kan någon anmäla Expressen till Datainspektionen?
  Så vet vi om de samlar otillåten information om oss.
  Vet att det inte får förekomma listor med namn, personnummer eller telefonnummer i offentlig verksamhet. Utan tillstånd från statlig myndighet.

 4. Uvell.se berättar i dag hur man kan bli av med alla registreringar hos Bonniers och Schibstedt.

 5. Vilket tröttsamt hyckleri. Det verkar mest grovt olaglig registrerföring. Malmöpolisens utskällda spaningsregister, som kallades för romregistret var till för brottsspaning. Skall inte förväxlas med systembolagets romregister. Vad är inte ett åsiktsregister i jämförelse? Register med osympatiska svenskar”? Totalitärstatens underkända kreatur? Hur kunde romerna få skadestånd, trots att registret var till för att förebygga eller utreda brott? Här begår Expo och Researchgruppen brott, för att de i sin självgodhet tycker deras åsikter är bättre. Vem har råd att anmäla dem för olaga åsiktsregistrering, samt integritetsbrott? Borde inte regeringen gå i taket?

 6. Detta register överlämnas med all sannolikhet till åklagare som sedan väcker åtal för hets mot folkgrupp (nysvenskar) ärekränkning och rasism !!!!
  Politiska åsiktsfångar kommer i framtiden att bli vanligt i det nya mångkulturella censurerade Sverige.

 7. Kritiken mot nätjättarna skriver Expressen gärna om ,men kritiken mot Svensk gammelmedia är inte lika roligt att skriva om. Fegisar!

  På frågan om vad Ex pressen ska göra med sina register, är
  väl svaret att dom ska göra hembesök, samt tvinga den besökte
  att köpa ett exemplar av dagens blaska, nog enda chansen att
  öka den upplagan.

 8. Vid sidan av de lukrativa affärerna inom flyktingindustrin har en nisch utvecklats som innebär att jaga kritiker till ovannämnda.
  Genom att bilda olika grupper som jagar upp dissidenter på nätet och hänger ut dem offentligt och numera också åtalas i domstol.
  Dessa grupper söker bidrag och stöd från olika fonder som styrs av politiker och i många fall får fonderna pengar från statsbudgeten.
  Ett listigt sätt att skapa ett svenskt informellt stasi som bekostas genom olika offentliga fonder.
  Utövarna lever säkert gott på sin verksamhet också.

 9. Tack Pettersson för att ni tar upp och belyser detta skrämmande Stasi förfarande som jag är övertygad om är tillsatt och således sanktionerad av Sveriges socialistjunta oavsett ledare ,allt tyder på det då regimens tystnad talar för sig själv, och aldrig hör vi regimen fördöma allt våld som deras fotsoldater de vänsterextrema galningarna utsätter vanligt skötsamt folk för pga de uttrycker sina åsikter och tankar eller protesterar över vansinnespolitiken,den allt grövre och eskalerande importerade brottsigheten etc ,ja allt som inte överrensstämmer med regimens påtvingade socialist/marxistiska ideologi/massinvandring och ockupation av vårt land av främst män i vapenför ålder från tredje världens värsta dysfunktionella länder, men folket uttrycker bara åsikter och tankar som är helt förenlig med vår grundlagsstadgade yttrandefrihet som vi nu måste kämpa för att inte mista.Mycket otäckt och hör inte hemma i en sk demokrati,men Sverige är ju bara en skendemokrati,detta konstaterade ju den brittiske journalisten Roland Huntford redan i början av 70 talet då han bodde flera år i Sverige och skrev boken The new totalitarians.Boken är än mer aktuell idag tycker jag,så rätt han hade, så hade också Roland Huntford under många år studerat svensk historia så han visste vad han pratade om och hade mycket kött på benen så att säga.Och Wilhelm Moberg var helt på det klara med i vart Sverige var på väg,han var före sin tid att genomskåda socialistregimens mål med politiken de bedrev redan då.

  ”I en demokratur råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedian domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps.”

  — citat från Vilhelm Moberg

  https://petterssonsblogg.se/2014/08/03/demokratur/

 10. De kommer att släppa registret med dunder och brak någon gång i framtiden för att åstadkomma förvirring i Sverigevänners led.

 11. Från den 25/5 träder den nya lagen GDPR eller dataskyddsförordningen ikraft inom hela EU och syftar till att skydda personuppgifter. Dryga böter på 4% av omsättningen drabbar den som inte följer lagen. Det säljs böcker, ordnas kurser och informeras på nätet till samtliga företag så att alla ska följa och förstå lagen.

  Att då sitta med register om personers politiska åsikter och tankar borde strida direkt mot lagen och Expressen borde anmälas. Men troligen har tidningar m.m. (utgivarlicens) något slags undantag. Att maila någons lönespec verkar vara direkt olagligt men att hacka och bygga databaser med politiska åsikter verkar gå bra. Eller, kan det verkligen vara lagligt? Skulle vara härlig karma om Expressen åkte på 4% böter eller åtminstone fick känna lite oro?

 12. Att inte Morgan Johansson fattar något är inte förvånande,
  att denne figur blivit Justitieminister är typiskt för denna
  regering, kunskaper är inte viktiga, partibok hos Sossarna
  är nyckeln till ett välbetalt jobb.

 13. Apropå Expressens och AB:s samarbetspartners…………..

  Granskare som inte tål en granskning.

  Den omtalade Researchgruppen har byggt upp ett åsiktsregister över medborgare som medverkar på internetforum.

  Expressen och Aftonbladet har i samarbete med gruppen avslöjat namn, adress och rasistiska kommentarer från lokalpolitiker och privatpersoner.

  Men vilka kretsar tillhör Researchgruppen själv?

  https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/granskare-som-inte-tal-en-granskning-14461

Kommentera

%d bloggare gillar detta: