Stäng

”Jävla rasist” hade inte lammkorv, då kastade muslim kniv mot kioskägaren

BROTTSLIGHET. I maj 2016 urartade ett tjafs i en grillkiosk i Sundbyberg. När polis kom till platsen ville två kunder anmäla kioskägaren för diskriminering då han, enligt dem, inte ville servera dem mat eftersom de ifrågasatt kioskens sortiment.

Kioskägaren å sin sida, ville anmälan kunderna eftersom de hotade honom verbalt. Den ena kunden ska också ha kastat en grillskrapa på ägarens arm.

Nåväl, vi går tillbaka till maj 2016 då paret Amar Yaldoo och Sema Tümtürk är ute på shoppingrunda med sina små barn och bestämmer sig för mat i kiosken. De frågar NN  om han säljer lammkorv, när svaret blir nej beställer de istället hamburgare.

Efter det blir kvinnan, Sema, aggressiv och börjar skrika; ”Varför säljer du inte lamm?”, ”Jävla kristna” och ”Vi ska skicka dig tillbaka till Irak”. När NN säger att han tänker ringa polisen blir han dödshotad. Paret uppger att de tillhör ett gäng och pekar på ett märke på Amars jacka.

Sedan eskalerar situationen ytterligare. Paret deklarerar att de tänker knulla NN och hans bror. Herr Yaldoo blir då så uppspelt att han går till fysisk attack. Han sträcker sig in genom kioskluckan, tar stekspaden och kastar den på NN. Därefter får han tag i en 30 cm lång kökskniv, med vilken han träffar NN i bålen. Slutligen kastar han en tung hamburgerpress mot NN:s axel.

Kvinnans försvar är att maken bad om en hamburgare, varpå NN skäller ut dem, skriker nedsättande saker om muslimer och anklagar dem för att vara ISIS.

Makens försvar är att NN kallade dem ”jävla arabgrisar”, att det blev konstig stämning och att NN tog upp en hamburgerpress och viftade med den mot honom och att han själv då lyfte upp en annan hamburgerpress och gjorde samma sak tillbaka innan han kastade den på kioskgolvet.

Ett svenskt vittne som ringde polisen bekräftar NN:s version; De sade vid upprepade tillfällen ”vi ska slå ihjäl dig, din jävla rasist” alternativt ”vi ska döda dig din jävla rasist” till killen i kiosken. Amar Yaldoo försökte ta sig in i kiosken via luckan. Amar Yaldoo tog tag i någon form av köksredskap, typ en tång eller stekspade, som han försökte slå killen i kiosken med. Killen i kiosken backade in så långt som möjligt i kiosken och nåddes inte av slagen. Då kastade Amar Yaldoo verktygen mot killen i kiosken. Han tror att Amar Yaldoo kastade tre till fem gånger, men är inte säker.

Kvinnan, Sema Tümtürk har nu dömts för olaga hot till villkorlig dom och dagsböter 40 á 50 kr.

Amar Yaldoo – medborgare i Irak – dömdes för två fall av misshandel och grov olovlig körning till fängelse i tre månader. Han dömdes även för att ha slagit till en man som arbetade på körskola efter en dispyt om parkering.

Amar Yaldoo har gjort tre namnbyten – och finns under 26 avsnitt i belastningsregistret gällande en lång rad domar och förseelser. Dömes senast i oktober 2017 för grov olovlig körning vidd två tillfällen, rattfylleri och ringa narkotikabrott. Yaldoo har enbart genomgått grundskola och aldrig jobbat. Är sjukpensionär på grund av psykisk ohälsa, men befanns 2010 inte lida av någon allvarlig psykisk störning. Diagnosticerad med ”ospecificerad personlighetsstörning” – och har permanent uppehållstillstånd sedan 2003-02-17.

Till Frivården säger Amar att han bor med familjen i en lägenhet i Hagsätra, men adressen stämmer inte. Detta förklarar han med att han är skriven hos en vän för att inte gå miste om en vårdkontakt – senare under utredningen påstår han sig dock inte ha några vårdkontakter. Enligt Ratsit är Amar skriven på en 40 kvm stor lägenhet i Vårby – tillsammans med 2 andra män. Sema är ensam skriven på en 89 kvm stor lägenhet i Bandhagen.

Amar har bostadstillägg á 4 750 kr och Sema har bostadsbidrag med 5 200 kr i månaden.

Notan för försvaret är hittills uppe i 79.076 kronor men Sema och Amar har båda överklagat och de behöver inte betala något själva.

-Pettersson undrar varför Amar Yaldoo, som är medborgare i Irak och är inne på sitt tredje namn, är kvar i Sverige med sitt belastningsregister? Måste han mörda någon först och vem tar ansvaret för det?

När ska myndigheterna fatta att muslimerna inte är offer.

Belastningsregister Amar Yaldoo

Dom Södertörns Tingsrätt B 3928-17

12 reaktioner på “”Jävla rasist” hade inte lammkorv, då kastade muslim kniv mot kioskägaren

 1. Det låter som nån gammal Hasse å Tagesketch från 60-70 talet…då kunde man skämta om det- nu är det vardagsmat, men ingen komiker utom en kurd eller Schyffert skulle kunna framföra det idag utan att bli lynchad😟

 2. Varför skickas inte dessa rötägg tillbaka till stället de kom ifrån?
  Visserligen är de Löfvens favoriter men det måste väl finnas en gräns.
  Den sortens skitstövlar behöver vi inte och skall inte heller tvingas försörja dem. Vilken ynkedom!

 3. Den lokala korvmacken skulle ha använts sig av taqqiyya och serverat fläskkorv istället.

 4. Kan ingen vettig utvisa dem och sluta ge dem skattebetalt boende och försvar. Skötsamma människor är mäktigt less på dessa kostsamma och hatfulla bidragsturister.

 5. Muslimer tillhör en ”folkgrupp” som är fridlyst i Sverige!
  Svenska lagar gäller inte för muslimer!
  Socialdemokraterna skrev på ett kontrakt med Brödraskapsrörelsen, muslimerna 1999, att islamisera Sverige.

  Pettersson publicerade kontraktet för ett år sedan.
  Kontraktet gäller väl ännu och Sverige islamiseras i en säker takt.

 6. Sedan i maj 2016 när detta hände, har 100 tusentals Amar passerat vårt lands gränser. Ingen ödmjukhet eller tacksamhet, de kräver och de ska ha !

 7. Sverige blir galnare för varje dag nu. Ingen koll på någonting. Deras brottslighet, deras olika id för att håva in hur mycket bidrag som helst osv.
  Och varför får alla dessa galningar rättshjälp!? Jag har en väninna som inte fick rättshjälp i sitt försvar då hennes ex misshandlat och hotat henne. Hon fick låna pengar till sin försvarare etc, har inte råd att bo kvar i sitt boende osv. Men hon är ju svenska.

  1. Måste fråga, hade hon inte någon hemförsäkring? Jag undrar om det inte går att få ut på hemförsäkringen, även vid misshandel.
   Men jag håller med dig såklart! En misshandlad kvinna ska få rättshjälp, det är ju därför vi betalar skatt, anser jag! En utsatt kvinna ska känna att samhället bryr sig om hennes situation och då är ekonomiskt stöd självklart!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: