Stäng

Tyskland: Våldtäktskris bland migranter sprider fortfarande skräck

Kvinnor och barn offras på den politiska korrekthetens altare, av Soeren Kern • 29 mars, 2018

 • Ordföranden i den kriminella polisassociationen, André Schulz, uppskattar att upp till 90 % av alla sexbrott som begås i Tyskland inte representeras av officiell statistik.
 • ”Det finns en strikt order från myndigheterna att man inte ska rapportera brott som begås av flyktingar” sa en högt rankad polistjänsteman i Frankfurt till Bild. ”Endast specifika önskemål av representanter från media om sådana händelser ska besvaras.”

 • Tysklands problem med sexbrott som begås av migranter förvärras av det överseende lag systemet i vilket gärningsmännen får relativt milda domar, även för allvarliga brott. Individer som grips på grund av sexbrott släpps ofta efter polisförhör. Denna praxis gör att de misstänkta kan fortsätta begå brott i stort sett ostraffat.

Tysklands kris med våldtäkter bland migranter fortsätter obehindrat. Preliminär statistik visar att migranter begick mer än ett dussin våldtäkter eller sexuella övergrepp varje dag under 2017, vilket är en fyrfaldig ökning sedan 2014, året innan förbundskansler Angela Merkel släppte in mer än en miljon mestadels muslimska manliga migranter från Afrika, Asien och Mellanöstern.

Läs vidare

4 reaktioner på “Tyskland: Våldtäktskris bland migranter sprider fortfarande skräck

 1. Jag fick just en ny affärsidé:

  Att starta en kursverksamhet för flickor och kvinnor hur de petar ut ett öga på en våldtäktsman.

  =>Han tappar snabbt ”lusten” att fullfölja.
  => Han får annat att tänka på.
  => Han får svårt att ”straffa” våldtäktsoffret.
  => Han blir lätt att identifiera.
  => Hans DNA finns under flickans nagel.
  => Han kommer att minnas händelsen.

  Kvinnans försvarsargument är 100% ok.

  En annan fördel är att det minskar antalet invällare som vill stanna i vårt fosterland.

  Kanske något att tänka på?

 2. Storbrittanien, Sverige och Tyskland är de kandidater i Europa som kan tävla inbördes att ha den värsta PK-maffian i det offentliga statsbärande maskineriet.

 3. Och då skall man veta att Merkel inte har satt en gräns för ”flyktningar” än.
  Men väl tyglar på Facebook och andra. Lille Morgan har nog en fin input där. Tyskarna blundra precis som 87an här hemma och farten mot avgrunden går allt snabbare.

  1. Lät för dig att säga,sen 1945 ha man pryglat Tyskar att hålla käft om allt so kan uppfattas vore ”Brunt” tankegods det är inte så länge sen att Tyska såg det som skamligt att visa stolthet. Jag bodde som barn 3 år i Nederländerna (6 år gammal då) Varje dag blev vägen till och från skolan en pina bli kallad för moffe (Gris) och slagen av mina klass kompisar medan vuxna eldade på dem.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: