Du kan ignorera verkligheten, men du kan inte ignorera konsekvenserna av …

Filosofen Ayn Rand yttrade en gång: ”Du kan ignorera verkligheten, men du kan inte ignorera konsekvenserna av den ignorerade verkligheten.”

Bättre kan man knappast sammanfatta vad som hotar en befolkning som har blivit van vid det kollektiva förnekandet av problem och missförhållanden.

Ju längre man förnekar eller förskjuter verkligheten, desto mer förödande konsekvenser kommer detta ”sticka huvudet i sanden” att föra med sig.

Stora delar av Europa – i synnerhet Tyskland – verkar vara djupt infekterat av denna typ av verklighetsfrämmande tänkande.

Trots all fakta ses de öppna gränsernas politik och den okritiska ”välkommenskulturen” av majoriteten fortfarande med välvilja eller åtminstone som ett sorts skuldmedvetet ansvar.

Men vi måste se realiteten i ögat, att invandring förvisso KAN vara en berikning för varje land (om den är självbestämd), men att i den form som den sker nu i det långa loppet kommer att leda till ett kaos av gigantiska proportioner.

Det abrupt stigande antalet våldsbrott och våldtäkter i länder som Tyskland och Sverige visar tydligt i vilken katastrofal riktning västerlandet rör sig.

Som förklarats i den föregående upplagan förhindras en eskalation av de etniska och kulturella konflikterna endast av den materiella välfärd som socialstaten erbjuder.

Denna försvagas dock lika ihållande som födelsetalen ibland den europeiska infödda befolkningen.

Om den stora majoriteten fortsätter att stänga sina ögon för dessa akuta missförhållanden, kommer den snart att befinna sig i en ytterst obekväm inbördeskrigssituation som smärtsamt sliter bort den från dess illusion om ”öppenhet och tolerans” och som de varken kommer att vara mentalt, materiellt eller fysiskt förberedda för.

Det är också dags att inse att den politiska klassen med all sin makt arbetar för att ”blanda folket” och att ersätta den västerländska befolkningen med invandrare från tredje världen, något som de öppet bekräftat under årtionden.

Varför våra medier tiger undan och ignorerar elitens tokiga och ofta att anse som rasistiska yttringar, borde nu vara uppenbart.

Så förs ingenstans en omfattande diskussion om bakgrunden och planerna, vars tecken sedan årtal visade precis på de scenarier, som Europa idag har att kämpa med.

Även de uppenbara kopplingarna mellan kriminella politiska beslut likt bombningen av Libyen, begränsningen av biståndet till FN: s flyktingläger 2014, Merkels öppnande av gränserna etc. och den därigenom ”med flit initierade” mass-migrationen till Europa tematiseras och kritiseras aldrig i ett överordnat sammanhang!

Och så ser flertalet människor i sin illusoriska uppfattning ingenting annat än en tillfällig och likaledes självorsakad ”flyktingkris”, vilken man bara kan bekämpa med flit och skuldkänslor.

Att denna så kallade ”flyktingkris” i verkligheten inte är något annat än ett ”globalistiskt” planerat projekt för att ersätta den etniska lokalbefolkningen dokumenteras i denna utgåva tiotals gånger och kan kontrolleras av vare och en!

”Låt oss använda våra ögon för att se istället för att senare gråta!”

(Texten stammar tydligen från ExpressZeitung, översatt till svenska)

3 thoughts on “Du kan ignorera verkligheten, men du kan inte ignorera konsekvenserna av …

  1. Jag har många gånger funderat över dessa s.k. ”Pensionsräddare”.
    Konstigt att inget av de länder de kommer ifrån har blivit räddat eller förbättrat av dem när de bott där?
    Eftersom flera av dessa länder kan beskrivas som medeltida så känns det som att det är bättre att vi skickar tillbaka flertalet för att ”rädda” sina egna länder.
    Enligt politiker och msm utgör de ju en hjärntrust och borde kunna rycka up sina länder åtminstone till 1700 tals standard.

  2. Och en lögn är en lögn, även om den är snyggt paketerad. Eller hur Stefan, du som behärskar den röda tråden i såssarnas ryggradslösa agenda.

  3. Vi som vill ha ett fridfullt och väl fungerande land får kämpa emot samhället. Med andra så slåss verkligheten mot illusionerna. Allt som gynnar folkets kamp ska strypas så vi inte får någon information om de som sker i landet.

    https://m.youtube.com/watch?v=N7ipNqcTeqY

Kommentera