Stäng

Blommor och blad i Hanoi

Eder FjärranÖsternRapportör är sedan ett par dagar i Hanoi. Plikterna, mötena här är nu avklarade, men vi stannar ytterligare några dagar och turistar.

Info jag får från Svea  Rike säger att det är kallt o snöigt. Så tänkte att jag skall glädja er med några bilder tagna i eftermiddags i Hanoi. I Hanoi är det så här års nästan perfekt väder. Ca 25 grader på dagarna och runt 18 – 20 på nätterna.

Mobil blomsteraffär

 

Röda blommor

Jättestort träd

Vita blommor

6 reaktioner på “Blommor och blad i Hanoi

 1. Fina bilder men värmen kan jag vara utan…..25 grader låter bra men det är väl snarare 30…! Det är snö och litet kallt i Stockholm men det är bara skönt och kul att kunna åka skidor nu!
  Tittar just nu på kanal 9, ”gränsbevakarna” från Australien där de har järnkoll på de tjuvar och banditer som kommer, att ex ljuga i sin visumansökan är ett brott….!
  GLAD PÅSK
  Önskar
  Kurt K.

 2. Underbart, man börja längta, kanske man slå sig till ro på Hainan Dao med den ”ÄKTA” Kinesiska Hustrun i en liten kustby

 3. Tack FjärranÖsternRedaktionen för de underbara fotografierna från Hanoi.

  Det är ju Påsk så jag postar här en bild av en lite ovanlig variant av äggleverans … Åtminstone här i Sverige. Har tyvärr ej kunnat finna i vilket land bilden är tagen men …

  ”The pic is eggscellent”

  https://www.thetraveltart.com/wp-content/uploads/2015/07/Eggs.jpg

  Till Er alla här på Petterssons blogg vill jag tillönska en underbar …

  http://instorebusiness.com/wp-content/uploads/2015/04/glad_pask.jpg

Kommentera

%d bloggare gillar detta: