Stäng

Uhrskov och Norgaard: Stäng gränsen till Sverige

ISLAM. Samtidigt som vi arbetar hårt med en folkomröstning, kommer vi att argumentera för nödvändigheten av att utöva noggrannhet: stäng gränserna – inte minst till Sverige, stoppa all invandring från icke-västliga länder  och återuppta repatrieringar i form av ett ekonomiskt erbjudande som är så frestande att  de som inte vill integreras kan inte vägra: de kommer att få det så mycket bättre i ett land där de inte behöver kompromissa med islams uppföranderegler.

I skrivande stund kämpar Danmark och övriga EU-länder en kamp om områden som verkar vara en islamisk process. Det är ett befolkningsskifte som pågår – demografiken talar sitt tydliga språk – och det finns redan förlorade områden i Danmark, där sharia är på plats. Det har inte gått så illa som i Sverige, men vi ska se på vårt nordiska broderland och lära av den krasch som händer där. ”Kämpa för allt du har kärt”, så sägs det i psalmen och vi vill kämpa för vårt fäderneland. Vi har bara ett. Kronik: Derfor graver EU sin egen grav.

Kasper Lovring: Vi behöver ett ödelagt Sverige

Det är en provocerande rubrik, men kanske borde man ta det på allvar. Kanske behöver Danmark, Norge och Finland ett ödelagt Sverige för att göra våra egna politiska fantasier skakiga. Våra stora partier som S och V tar inte faran mer allvarligt än att se lite högre rent retoriskt. Svenskarna kommer för de närmaste åren att inse att i över 40 år har de röstat på politiker som helt enkelt är brottslingar. Danska och norska kan fortfarande undvika den etiketten. Även med ett omedelbart revolutionärt valresultat i september, kommer det att ta årtionden att rätta till landet bara lite.

Det är så oerhört ledsamt att bevittna att ett väl fungerande land som Sverige långsamt förstörs. Vi som blickar framåt kan bara varna för utvecklingen. Kanske det kan bli en förändring som förhindrar den allvarligaste ödeläggelsen men Sverige fortsätter att förändras – till det värre.

Läs mer på Snaphanen...

Affes Statistik-blogg: Fullbordade våldtäkter 1975-2017

Ny rapport: Anmälda våldtäkter ökar. Från Expressen, men annars tyst om det som borde vara förstanyhet i flera dagar. 

12 reaktioner på “Uhrskov och Norgaard: Stäng gränsen till Sverige

 1. Förutom svenska politikers vårdslöshet med utomeuropeisk invandring, så har Danmark, Tyskland och Polen en stor skuld till att vi befinner oss i den situation vi gör. Danska myndigheter har i alla tider vänt ryggen till när transiterande afrikaner och menafolk sagt att målet för deras resa är grannlandet Sverige. Det hade bara varit till en för Sverige stor fördel om danskarna proppat igen gränsen.

 2. Sveriges vårdslöshet i asylhanteringen river ju även ned grannländernas säkerhet på sikt. Jag tror grannländerna känner sig tvungna att för sin egen säkerhet börja ställa krav på att Sverige skärper till asylhantering och gränskontroller. Bäst vore att göra, som i artikeln:
  ”stäng gränserna – inte minst till Sverige, stoppa all invandring från icke-västliga länder och återuppta repatrieringar i form av ett ekonomiskt erbjudande som är så frestande att de som inte vill integreras kan inte vägra: de kommer att få det så mycket bättre i ett land där de inte behöver kompromissa med islams uppföranderegler”.

 3. I Sverige är vissa ”folkgrupper” fridlysta!
  Fridlysta ”folkgrupper” är det förbjudet att klandra, kritisera eller kränka!
  ”Folkgrupp” är en grupp människor med samma eller liknande intressen.
  ”Folkgrupp” kan också vara samma etnisitet, religion eller bakgrund.
  ”Folkgrupp” behöver inte vara registrerad eller

  ”Grannsamverkan mot brott” har ”samma eller liknande intressen”.
  ”Grannsamverkan mot brott” också annat gemensamt.

  1. ”Grannsamverkan mot brott” kan vara del av
   Grannsamverkan/Samverkan mot brott.
   En fördel är att systemet är registrerat under ett varumärke.
   Hela ”folkgruppen” har samma eller liknande intressen; Att skydda oss, våra närmaste och det vi äger eller har vårdnad om, från brott.

 4. Varför erbjuda pengar till de som måste hem och utan asylskäl (minst 97% saknar asylskäl). Om man skänker pengar kan i princip samma hen återkomma 5-10 gånger med olika IDn eller utan ngt alls och uppge nytt namn osv och sedan nappa på mer pengar infinitum 🙂

  Gör som Portugal 0 bidrag och krav på migranterna…vilket lett till att nästan ingen sökt sig till fredliga Portugal-inga pengar inga flyktingar LOL

  1. De som utnyttjar alla dessa människor som sökt sig hit, ser särkert till att en returbiljett skickas med varje återvändare. Inom en vecka är de här igen…

  2. De måste naturligtvis vid avförandet lämna fingeravtryck, fotograferas för ansiktsigenkänning och lämna DNA. Detta borde också tillämpas på alla som söker asyl för att förhindra att en identitet används flera gånger t.ex.

   1. DNA, fingeravtryck och ansiktsigenkänning borde finnas på varje invällare som inte vill visa sitt pass!

    ”Allas lika värde”?
    Varför behöver denna ”folkgrupp” inte identifiera sig?
    Är det föreskriver i Svenska regeringens avtal med islam om islamisering av Sverige?
    Avtalet skrevs 1999 och har varit hemligt för svenska folket till nu, när en inringare till Ring P1 berättade om det.

    Snacka om att vi är förda bakom ljuset av S-regeringen och islam!

    Känner du dig trygg med nuvarande regering (som luras och ljuger)? (- om inringaren har rätt, hon läste ur dokumentet
    så jag är övertygad om riktigheten i det som sades)

    Jag är rädd!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: