Stäng

Expressen är orolig

MEDIA. Vi har grundlagar som reglerar yttrande och tryckfrihet i vårt land. Till detta finns ett frivilligt etiskt komplement, Publicitetsreglerna. De är 17 stycken till antalet och är etiska riktlinjer kring publicering. 

Massmediernas roll i samhället och allmänhetens förtroende för dessa medier kräver korrekt och allsidig nyhetsförmedling är regel nummer ett.

Nu är Expressen orolig, rätt eller fel, för att nätjättarna ska lägga sig i det svenska valet i höst.

-Pettersson är mer orolig för att Expressen ska lägga sig i valet som de brukar…

En neutral och opartisk löpsedel publicerad valdagen den 19 september 2010.

11 reaktioner på “Expressen är orolig

  1. Det beror såklart på den mängd av gamla Stasi-agenter som finns i Sverige, uppgifter om dessa har demokraterna inte bara förbjudit att redovisa utan även förstört de register som fanns, allt inom ramarna för den sk demokratin!
   Trivs du med det faktum att lärarna i dina barns skola kan bara gamla Stasi-agenter?
   Trivs du med det faktum att dina lokala journalister kan vara gamla Stasi-agenter?
   Trivs du med det faktum att din lokala präst kan vara en gammal Stasi-agent?
   Detta kan fortsätta hur länge som helst, ända tills det klargörs vilka som var Stasi-agenter och att dessa straffas och inkapaciteras! Givetvis skall även de demokrater som ligger bakom mörkläggningen straffas och inkapaciteras!

   Se nu till att välja ett parti som står för att verkligheten presenteras för svenskarna, detta parti finns än så länge inte representerat i riksdagen, låt oss ändra på det!

 1. DN & Expressen blev rasande när de fick oväntat besök.

  DN & Expressen blir helt ställda när några Sverigevänliga journalister kommer på besök för att ställa några frågor. Hotfulla vakter, befallningar om att lämna, totalvägran att svara på frågor och fotografer som kommer med jätteobjektiv och tar närbilder från ett par decimeter. Förvirringen och raseriet vet inga gränser när Bonniertidningarna äntligen granskas. (Publicerades den 24 mars 2018)

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=hSvb5j1wBwE&w=560&h=315%5D

  Nina Svanberg på Expressen ”förhör” Markus Andersson på Nya Dagbladet. Nya Dagbladet besökte 23 mars 2018 Expressen för att intervjua ansvariga om Expressens tryck mot Google att stänga ned nya nätmediers YouTube-kanaler. Expressen tar initiativet med en egen journalist och kameraman, men Nina Svanberg på Expressen verkar mest intresserad av att förhöra redaktör Markus Andersson från Nya Dagbladet.
  (Publicerades den 24 mars 2018)

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=whSJGz3-Q9M&w=560&h=315%5D

  1. Inte för jag någonsin läser X-pressen men att döma av deras rubriker,som jag får gratis över nätet,var ju denna intervju med kvinnliga representanten en bra sammanfattning.Som läsarna för dyra pengar,får ut….dagligen av skitblaskan.

 2. Den ”hälften” som är oroliga för inblandning i lilla Absurdistans val,tror jag mig veta,var de politiskt hör hemma…
  Har ni kanske också i absurdska TV lagt märkte till det,som dagligen sker i ”mina” tyska nyheter ?
  När det gäller att besvara olika (ledda) frågor är det huvudsakligen Röda i olika färgtoner,eller Gröna kommunister som tillåts stå i bilden,och förklara för tittarna vad/hur de skall tycka i frågan !
  Frågar de folket på gatan om någon tvistigt,är det korrekt samman klippt. C:a fem som då samtycker och möjligen en,som har en annan mening.
  ;(

 3. Om svensk media bestod av reportrar istället ”journalister” skulle vi inte haft de politiker och regeringar som vi fått dras med framförallt de senaste dussinet åren.

  1. Efter ditt ”istället” skulle jag ha tillfört, ” för välbetalda mindre begåvade”.o.s,v,

Kommentera

%d bloggare gillar detta: