Varför är hatmedia och politiker tysta om rasism och hot mot den vita minoriteten?

RASISM. Rasism mot vita personer förekommer inte. Varken på arbetsmarknaden eller i offentliga utrymmen, så låter det i debatten där de vita beskrivs som en stor majoritet. 

Det stämmer dock inte. Vita är en minoritet som består av 7-8 procent av jordens befolkning och denna minoritet utsätts ofta för rasism och övergrepp. 

Ett par exempel: En lördagsnatt i Strängnäs går en kvinna hemåt, hon attackeras och våldtas. Skärrad letar hon efter hjälp och träffar på två män ett stycke bort. Hon våldtas igen, och hånas för sin svenska etnicitet samt spottas i ansiktet. Båda våldtäkterna skedde utanför ett gammalt hotell i Strängnäs som numera är asylboende. Vad den ena av dem sade var: “I’m gonna fuck you little Swedish girl”. Rasismen och hatet mot det svenska har dock inte återgivits i nyhetsrapporteringen. Man får gå till domen för att läsa om det.

Det blev heller ingen stor nyhet att Ikeamördaren Abraham Ukbagabirs motiv att mörda den 55-åriga kvinnan och hennes son var: “De såg svenska ut”. Han ville hämnas för att han hade fått avslag på sin asylansökan.

Nåväl, det förekommer ingen rasism mot vita och inte mot svenskar…

22 thoughts on “Varför är hatmedia och politiker tysta om rasism och hot mot den vita minoriteten?

 1. Det blir ganska konstigt om man ska kalla all osämja mellan människor av olika hudfärg för rasism. Det finns många andra rubriceringar.
  I de länder där vita döms för rasism så befinner de väl sig oftast i ett västerländskt land med mest vita.

  Att Afrika är full med svarta människor hör inte hit.

  Och det var min tanke som så vanligt inte lär bli godkänd.

 2. Sveriges socialistjunta som är globalisternas duktiga idioter vill ju inte ha några gränser,de är internationalister som ser sig som världsmedborgare precis som många av marxisterna gjorde/ gör då måste de ju tänka på att som världsmedborgare så utgör den vita befolkningen en liten liten minoritet på ca 7-8 % som borde skyddas och värnas för att inte utrotas helt/ dö ut ,varför jobbar västs mainstremmedia och politikerelit dag och natt för att förgöra oss genom skam-smuts och lögnpropaganda,ge oss skulden för allt djävulskt som hänt/händer i världen som de själva varit med att skapa?Riktigt otäckt när man begrundar detta eller hur.Vad är deras sanna agenda,det är vår skyldighet att ta reda på sanningen.

  Oundvikligen kommer Aleksandr Solzjenitsyns ord för mig;

  “Mitt land har drabats av den största olyckan det mest vidriga brott som förövats och jag överdriver verkligen inte.Men hela världen har nästan aldrig hört talats om det här de känner inte till detta men det beror på det att de västerländska medierna är i förövarnas händer”.

 3. Rasism och hets mot folkgrupp gäller enligt lag inte mot vita människor i Sverige och förmodligen även i andra mångkulturälskande Västeuropeiska länder, det har vita människor själva bestämt !!!!
  Mycket märkligt.

 4. Därför att de är antivita rashatare.
  Samtliga antirasister, vit såväl som ickevit, är i grunden antivita rashatare.
  De vita exemplaren har lärt sig hata genom att bli matade med filmer och serier som Soldier Blue, Rötter och Förintelsen.
  Så frustrerade och hatiska, istället för att begå självmord tar man ut sin psykos på oss.

 5. Om vita är så vidriga varför kommer dom till våra länder då?
  Jag föredrar att bo bland vita för jag älskar vita.

  • Roland ram :
   Västvärlden bereder plats för de vita från Afrika, kan ske genom att sända svarta ut från väst tillbaka till sina rötter.
   Alla blir mer nöjda och känner sig som hemma !
   De svarta hatar ju de vita så inget problem där inte.

  • För att ta makten över och förnedra oss.
   Dessutom har vi vissa saker och ting de där vill ha.

  • Ekonomiska fördelar helt utan några krav vilket den inhemska befolkningen inte ens kan drömma om att åtnjuta.

 6. Nu har frihetskämpen,och ledaren för Kataloniens självständighet från Spanien,haffats av tyska polisen.Puigdemont hade besökt Finland för att ge en föreläsning,och befann sig landvägen på väg tillbaka mot Belgien där han tvingats söka (och beviljats) asyl. Dagens fasttagande skedde vid gränsen mellan Danmark/Tyskland på A7.
  Typiskt att Diktator Merkels trupper,skulle försätta denne orädde “rebell” bakom galler.Troligen för att nu överlämna honom till socialistiska vilddjuren, i Spanska Madrid.Alla som inte följer deras order kastas i fängelse,på upp till 3o år. Så uppehåller idag Spaniens nya Franco,dess lagar och egna regler:
  http://imgl.krone.at/scaled/1676649/v504f0e/630×356

  • Stenbock :
   Vi kommer att läsa om såååå många martyrer framöver. Vilken rutten och stinkande värld som har med galna politiker och lika galen röstboskap att göra.

   • Lena;
    De gick inte att svara på ditt senaste inlägg så jag svarar på de här inlägget.
    Vi Svenskar har för vana sen förr att driva diverse föreningar idiellt. De är många pensionärer och arbetande Personer som besitter en stor kunskap i både ekonomi och ledarskap. Kunskapen och drivkraften finns nu när de gäller vårat folks framtid. Alla resurser i samhället kommer att utnyttjas för att driva kompetensen vidare. Dessutom får vi föreningsbidrag från staten som bygger på medlemsregister. De lär bli en dyr räkning för staten men en återbäring till folket.

   • Magnus 2 :
    Så det gäller det att engagera dessa personer och försöka få dem att bli entusiastiska, jag tror att det är möjligt.
    Kanske att vi kan sammankalla enkla möten ute på stan under någon lämplig text……..”Är ni nöjda eller vill ni se en förändring”. Kanske, “du kan förändra om vi jobbar tillsammans”.
    Trycka upp flygblad med fakta som vi kan dela ut och framför allt få folk att våga se och prata om problemen.
    Jag vet inte men hoppas att många skulle våga, om frågorna tas upp under civiliserade former, vad tror du?

  • Oavsett vad man tycker om Franco så var det ordning och reda i Spanien på hans tid vid makten, ingen som tog sig alltför stora friheter och kriminaliteten hölls i schack av en effektiv och tuff polis och milis, några armbandsbärande och korvgrillande dialogpoliser fanns ej på den tiden !

  • Det som nu skett i Tyskland med fängslandet av Puigdemont kan få breda politiska följder. Kanske rent av en strid inom EU.
   I Tyskland går nu alla partier utom de tre regerande ut och kräver hans frisläppande.Bland Kommunister och de Gröna talar man nu öppet om Spanien,som en diktatur (liksom deras Merkel) vilket kommer att sätta press på den tyska justieminissan (S).
   Blir intressant att följa hur de skall komma ur denna knipa.

Kommentera