Stäng

Hur kunde Arif Moradi få uppehållstillstånd?

INVANDRING. Arif Moradi är en ung ljugande man från Afghanistan. Han har ljugit om sin ålder och bakgrund och har fått avslag på sin asylansökan, blivit dömd för att ha sexofredat en minderårig flicka på ett konfirmationsläger, fått sin sak prövat igen och nu fått uppehållstillstånd. Hur gick det till?

Anneli Sjöbergs Twitter

Arif Moradis öden och äventyr har vi skrivit en del om på bloggen. Läs HÄR. Nu kallar han sig dessutom Niklas Mo och har blivit betydligt äldre enligt sin nya Facebookprofil.

”Flyktingbarnet” Arif Moradi dömd för sexbrott med en 14-årig flicka på konfirmationsläger!

-Pettersson har flera gånger hört regeringen lova att brottslingar inte ska få uppehållstillstånd, men jag har väl hört fel…

32 reaktioner på “Hur kunde Arif Moradi få uppehållstillstånd?

 1. Vad är det för fel på det svenska samhället? Varför vill Sverige släppa in sådana vidriga personer som bara utnyttjar välfärden? Tror Svenskarna seriöst att alla som kommer hit gör det för att ta del av det Svenska samhället och bli en del av landet?

  Det som chockar mig mest och fortfarande är hur naiva de svenska kvinnorna är… Hur kommer det sig att svenska kvinnor ger upp sin självständighet och frihet för en person som har den vidrigaste synen på en kvinna?

  Med all respekt, jag menar inte att vi inte ska hjälpa våra med människor men man behöver inte vara raketforskare för att se skillnad på ett barn och en man!

  Och den där Arif som nu kallar sig för Niklas Mo eller whatever, att du inte skäms över att du ljuger som vuxen person. För oss som själva är invandrare vi kan se och räkna ut tydligt dina motiv med att komma till Sverige.

  Gör oss andra invandrare som har bott här i många år och respekterar hur svenskarna vill ha det i sitt eget land och flytta dit där dina vidriga samt äckliga åsikter, handlingar och religion hör hemma. Ett barn, heeeh, du må vara ett barn och psykopat i hjärnan men långt ifrån ett barn i kroppen!

  Med vänliga hälsningar
  en trött blatte på blattar som kommer hit och förstör även för oss!!!!

 2. Hur mycket får den familj som han nu har flyttat in hos i ersättning för att denne Niklas Mo får bo hos dem? Kommer han att följa den svenska lagen ?

 3. Kan man få begära granskning om hur det gått till när Arif Moradi alias Niklas Mo fått uppehållstillstånd som skattebetalare, tack osa anhålles.

 4. Arif Moradis är en kriminell som belönas med PUT av S+MP:s politik, det är en skandal!
  Att det finns sjuka människor som känner det som denna idiot Mo måste rimligen var ett fåtal, troligen en FI aktivist eller Miljödåre….Tragiskt att läsa denna kåta subbas kommentar.
  KRIMINELLA AFGHANER SKA UT MEN S + MP HAR GETT DEM AMNESTI!!
  Vi är många nu som kommer att rösta SD i september MOT massinvandringen och för en spark i arslet och utvisning av kriminellt slödder! MINST 20% I SEPTEMBER!!!

 5. Sådana kvinnor, som vurmar så här om en dömd sexualförbrytare, får mig att skämmas för att vara kvinna!
  Deras beteende är Fullkomligt obegripligt!! Hur 17 tänker de?!

  Och hur fick han uppehållstillstånd egentligen?

  1. Cinna :
   Vi svenska kvinnor som vet skillnaden mellan rätt och fel, vi skall inte skämmas.
   De enda som skall skämmas är dessa eländen som fullständigt saknar gott omdöme, låt de skämmas sig sönder och samman.

   1. Det är Inget att skämas för att man är en person med varmt hjärta och råkar vara medelålders kvinna.

  2. Att vurma för dömda sexualbrottslingar och tillskriva dem goda egenskaper är inte ett varmt hjärta, det är idioti.

 6. Fnoskiga kärringar som jag skall försörja så de får ordentligt betalt när de har sina lover boys i sängen.
  Horor som fnaskar med ”barn” från långtbortistan.

 7. Han ska inte straffas för något som han gjort
  som barn. Denna yngling kommer växa och bli en välartad ung man med bra jobb och familj med en Svensk flicka.

  1. Mia ! Märker att hjärntvättningen håller dig i ett starkt grepp !!! Om det nu blir som du önskar får vi hoppas att det är din dotter som drar den lyckovinsten om hon finns !!! När han sen vill flytta hem till Afghanistan kan du flytta med svärsonen så blir vi alla glada !!!!

  2. Barn ???
   Vid vilken ålder slutar man vara barn då, enligt dig ? Och om man ljuger ner sin ålder med några år, är man fortfarande barn bara för att man säger att man är under 18 ?

  3. Haha Mia. Nu avslöjade du dej som det sk ”troll” du är. Det finns ingen, jag är övertygad ingen som tror att det kommer gå bra för honom. Han har en dom om sexofredande, den är svår att tvätta bort. Ska han jobba (eller vad skriver jag..jobba), så får han väldigt svårt med den domen.

 8. Det är väl det som regeringen kalla ”mångkultur”
  – vad skulle annars vara mångkultur?

  I vår kultur är det naturligt att inte ljuga!
  I vår kultur är det naturligt att inte våldta kvinnor!

  I vår kultur är det naturligt att följa lagar!

  ”Håll Sverige rent!”
  ”En svensk tiger” – men inte hur länge som helst!

 9. Vad som stör mig är att Arif bytt namn till det falskklingande kinesiska namnet Niklas Mo,jag syftar på efternamnet Mo som kan mistas för kinesiskt. Många kineser bla i HK har ofta anglosaxiska smeknamn som första namn och behåller sitt kinesiska efternamn tex Andy Tseng osv osv
  Arif vill alltså få dig tro han är kines 🙂
  falsk varudeklaration YES

 10. Det är något av ett idiotland detta. Här hyllar man en sexbrottsling och ingen i övriga samhället protesterar. Det var ingen som hyllade Hagamannen för det han gjorde. Vad kan det bero på?

  1. enkelt att förklara : Riksdagen+khazarmedia-maffian synkar tillsammans ”white genocide” på svensken allt efter önskemål från sådana som Barbara Spectre på PAIDEIA – sweden
   googla den tanten på YouTube

 11. Hård EU-kritik när Sverige struntar i att utvisa grovt kriminella

  Endast 357 förvarsplatser finns för personer som utvisats eller avvisats ur Sverige – och eftersom platserna har varit fulla sedan förra året släpps utvisade på fri fot. Nu riktar EU hård kritik mot att Sverige inte utökar antalet förvarsplatser. (Publicerad 21 mars 2018)

  Läs gärna mer på länken nedan:

  http://www.friatider.se/h-rd-eu-kritik-n-r-sverige-struntar-i-att-utvisa-grovt-kriminella

 12. Sveriges sk rättssystem är genomkorrupt och ruttet rakt igenom.
  Löfvens kvinnofientliga feministiska socialistjunta är grovt kriminella då de bryter mot Svea rikes alla lagar och uppviglar alla myndigheter att göra detsamma.Pedofiler,våldtäktsmän ,gruppvåldtäktsmän och islamister/terrorister får gräddfil rakt in i Sverige och all in clusive då de är sjukklöverligans gunstlingar och untouchable medans brottsoffren jagas och hängs ut av systemmedia och marxistfeministerna och de kåta sinnessjuka batikhäxorna borde låsas in på dårhus då de utgör samhällsfara för oskyldiga barn och unga kvinnor med sin galna besatthet av att locka hit alla ljugande vuxna afghanska barn.

  1. På vilket sett är Regeringn kvinnofientlig?
   Det är en feministisk regering.
   Den tillgodoser embart kvinnors Behov.

   1. I det här fallet är det ju sant. Vissa kvinnors behov av något riktigt osmakligt och unket. Blir illamående av att läsa deras fåniga och hysteriska alster. Vilka kärringar!

 13. Jag har bara en fråga till PM Stefan !!!

  Gäller inte det du sa att inga brottslingar ska få finnas i Sverige ???

  Sedan vill jag påstå att du är alldeles för rädd för en del som har dessa stackars små ”barn” som sin inkomst/närhet för de skriker högst !!

  Gäller inte Svensk lag och alla konventioner som EU givit till alla medlemsländer, och de även skrivit under ??????
  Schengen
  Genev
  Dublin

 14. Hur kunde över huvud taget någon av dessa afghanska samhällsförstörare fått uppehållstillstånd?
  Ett gäng parasiter, som bara förstör.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: