Stäng

Anders Lindberg blir störd…

GOTT OCH BLANDAT. Anders Lindberg, politisk chefredaktör på Aftonbladet störs av att en kvinna pratar högt i telefon men han är för böneutrop! 

-Pettersson undrar om inte herr Lindberg ska vara tyst. Han är n rik, vit man och begriper tydligen inte att det heter ”hen”, inte kvinna. Dessutom är klockan 8, löjligt mot när mussarna fått som de och Anders vill. Då sker det första böneutropet av fem vid soluppgången.

Men Anders ska ha tack, han är en ständig källa till glädje…

18 reaktioner på “Anders Lindberg blir störd…

 1. Låt oss alla hjälpa till att störa ut Anders från hans skyddsrum ut till den verklighet vi lever. Läs inte det skräp han och hans medlöpare producerar!

 2. Tänkte på svenska kyrkans klockor, nu i påsk dymlas klockan för att inte höras så väl. Det finns väl inte en enda tanke om att muslimers böneutrop dämpas någon gång av respekt.

  Det är märkligt att man tillåter en religiös dominans i ett sekulärt land. Jag fattar inte vad politiker sysslar med, det är som sagt, en sekt som leder vårt land.

 3. Inhemska PK-pressen gör vad den kan för,att ”bevara Sverige svenskt”.
  I min lokalblaska HD finns idag en rubrik ”Svenskare kan Helsingborg aldrig bli”…
  Till sitt exempel har man letat fram gamla foton från ett område som gränsar till ”norra Ghettot”. Fredriksdals park,som endast de som betalar högt inträde får beträda. Jo det som finns kvar,sedan nybyggare för ett antal år sedan,eldat upp den gamla fina månghundraåriga Skåne-gården,är ju svår-antänt eftersom det uppförts i sten.Själv besöker Stenbock ibland området i samband med teaterföreställningar på sommaren,under fria luften.En friluftsscen inbäddad av en skön grön bok-häck.
  Av ren tacksamhet till minne av flydda tider,samt rena motsatsen till dagens mångkulturella ort,dessa bilder från HD:
  https://hds.imgix.net/KXN7AUdNYdNEro6z_LMqbHVI2Pg.jpg?w=1280&fit=crop&crop=faces%2Centropy&h=768&auto=format&q=40

 4. A-L. blev störd av att han deltagit i ”Opinion Live”, och lidit nederlag i debatt med Dick Erixson (Samtiden) angående Hanif Balis påstådda fejk news. Det är såååå synd om hin håle

 5. För dessa ”nyhetsmurvlar” gäller det ju,att finna nya idèer att förmedla till sina läsare. Nivån tycks ha mindre betydelse….
  Har nämnt tidigare att jag som bakgrund i min ensamhet (:(),låter radio RBB(lokalsändaren för Berlin) löpa.
  Just nu fick jag lära mig något nytt vad gäller att förbättra vår miljö,och vår trädgårdsjord. Ett företag har nu lanserat ett sensationellt gödningsmedel,
  som lär ge jordgubbar stora som meloner !
  Detta helt miljövänliga gödsel innehåller inga skadliga ämnen utan består av rent skit. Betingar ju naturligtvis ett högt pris,men vad gör vi inte för att bevara moder jord ?
  Visste tidigare att hönsgödsel främjar växterna.Visste däremot inte att Koalagödsel vid plommonträdet,kan ge frukterna en eucalyptus-smak !
  Håll öronen på vid gavel,så kan vi alla lära något nytt….

 6. Att den rosenkindade och av konstant sinnesrörelse anfäktade mamsell Lindberg dagligen hemfaller åt olaten att ägna sig åt publik autokontamination, i stället för att agera som det anstår en vuxen medborgare i offentlig position, torde inte komma som någon överraskning för den som ännu har själsförmögenheter och förstånd i behåll.

  Faktum är att denna värdegrundens vanvördiga vestal är urståndsatt att komponera en enda rad utan att blamera sig och företräder därmed personifikationen av den propagandistiska perversionen!
  Andreas 🙂

 7. Hoppas det byggs en minaret med utrop vid hans hem. Han lär komma tidigt till jobbet, då första utropet är vid femsnåret på morgonen, har jag för mig. Upp och hoppa, Anders, och rädda pensionärerna du!

 8. Ställ en högtalarbil utanför hans bostad och spela upp muslimska bönerop gärna tidig morgon. Få se om han gillar det.

 9. Var kommer en sådan där som A.L ifrån ?
  Måste ha blivit något fel från början, kanske en svår barndom som misslyckade personer gärna skyller på och som naturligtvis går hem i kramgoa och flummiga dårhuset Sverige.

   1. Trasiga leksaker och cement i sandlådan, då blir det sådär på äldre dagar

 10. Han får väl köpa biljett i tyst avdelning på tåget då om han inte tål andra som pratar .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: