Stäng

Lite sanning?

Det ligger kanske en del sanning i detta? Förvånar inte om några eller samtliga som petats från SD:s riksdagslista återfinns i AFS inom en snar framtid. Givetvis tillsammans med andra som av olika anledningar inte nådde dit de ville.

4 reaktioner på “Lite sanning?

  1. De bittra ”f.d.” Sverigedemokrater som nu uttalar sig i sociala medier är personer som trodde att stegen till köttgrytorna var spikraka och att de nu hittat sin nya plats i tillvaron.

    Vänta och se om 8 år. Då kommer de att vara lika bittra när de upptäcker att AFS är ett parti som alla andra. Toppstyrning, interna konflikter, skandaler och uteslutningsärenden.

  2. Kollar man in SENTIOS senaste mätning, så verkar i alla fall just nu, som att väljarna skiter blankt i bildandet av AFS. SD ökar. Hade Ny Demokrati gjort samma utrensbning som SD gjort, så är jag övertygad om att NyD hade funnits kvar som ett riksdagsparti.

  3. Det är väl för att SPLITTRA SD som AFS bildats Vem har givet dem EN MILJON kr.George Soros? Eller Reinfeldt med M? Eller hela sjuklövern?Frågorna är många…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: