Stäng

Hamid, 17, kan tänka sig att sluta med brott om han får ett jobb med 50.000 kronor netto i månaden

BROTTSLIGHET. Polisen i Stockholm lägger därför stora resurser på att stoppa den öppna narkotikaförsäljningen som en trygghetsskapande åtgärd. – De kommer inte att lyckas, vi säljer bara någon annanstans, säger Hamid.

Han röker själv upp till åtta jointar på en dag. – Det finns överallt, så fort jag går ut genom porten så har jag en joint framför mig, jag säger nästan aldrig nej. Alla röker här.

Hamid är än så länge helt ostraffad och vill försöka hålla det så. Inte för att straffet i sig skrämmer honom så mycket, men en ”prick i registret” försvinner inte.

– De som har en prick bryr sig inte längre, de har helt andra gränser än vad jag har.

Men tänker du dig ett hederligt yrkesliv i framtiden? – Jag vill det, om jag får ihop tillräckligt mycket pengar.

Hur mycket är det? – Om jag hade ett jobb där jag fick ut runt 50 000 kronor efter skatt skulle jag byta liv.

Då ska du ha en mycket hög lön. – Ja, men det är så mycket jag tjänar nu, jag skulle inte klara av att jobba för mindre.

Det är en väldigt bortskämd attityd, vad säger du till de som jobbar på McDonalds eller städar, eller som tar studielån för att utbilda sig? – Nej, det gör jag inte, men jag skulle aldrig kunna göra det själv. Mina vänner skulle aldrig respektera mig, du ska se hur vi kan behandla de som står i drive in-luckan. Jag skulle aldrig ta sån skit själv.

Läs historien på Aftonbladet…

-Pettersson noterar att tonen i reportaget är att det delvis är samhällets fel och det är helt riktigt. Med årtionden av misslyckad integrationspolitik, kravlöshet, dialogpoliser, löjliga straff och en allmän flathet blir det så här och ytterst få verkar vilja göra något åt det…

50.000 netto, herrejävlar. Vi är illa ute…

25 reaktioner på “Hamid, 17, kan tänka sig att sluta med brott om han får ett jobb med 50.000 kronor netto i månaden

 1. Den här typen av outvecklad empatisk förmåga och bristande omdöme, där de egna handlingarna inte baseras på någon form av vuxen värdighet och moraliskt ansvar, utan styrs av invanda impulser och omedelbara behov, visar även ett uttalat förakt för de som valt att tjäna sitt uppehälle genom ett normalt, om än slitsamt och lågavlönat, förvärvsarbete.

  Ett mycket destruktivt socialt fenomen som uppstår där den totala kravlösheten, vilken per automatik leder till degenerativt beteende, fått status som ideal, till fromma för de illusoriska offercharader värdegrunden genererat. Förnedringsgrunden, borde detta nedbrytande koncept kallas.

  Dylika individer har de facto inget hederligt uppsåt med sig i bagaget, endast en febril övertygelse att roffa åt sig mesta möjliga av det sanslösa pajasland de vallfärdat till och där allt villkorslöst dukas upp. Amoralitetens självklara konsekvens och logik.

  Att den svenska undfallenheten erhållit internationell ryktbarhet och alstrat ett mycket vanhedrande förakt för vårt land, vilket icke minst märks via den ökande aggressiviteten och respektlösheten för den demokratiska statens samhällskultur och lagstiftning, är något den notoriska regimen väljer att förtiga där de begår sina patetiska uttalanden om det i praktiken obefintliga begreppet integration.
  Andreas.

 2. Jag skulle tro att han kan få minst 50.000:- rent per månad som minröjare i Afganistan!

 3. Jag är övertygad om att folkgruppen, ” Grannsamverkan mot brott”
  kan hjälpa denna vilsna stackare att få en intensiv hemlängtan så att han snabbt bestämmer sig för att söka ett arbete i sitt hemland med 50 000:-
  i månadslön och allt gratis.
  Folkgruppen har alla möjligheter att med en positivt påverkan, hjälpa individen till ett bättre liv.
  Detta eftersom den stackarn inte får ett jobb med 50 000:-/mån.
  i Sverige.

  Folkgrupper med samma eller liknande intressen är tillåtet.
  Hets, trakasserier eller andra angrepp på en folkgrupp är inte
  tillåtet i vårt fosterland!
  Men tänk på att medborgargarden är förbjudet!

  1. Någon rättsinstans kanske kan hitte någon ordvändning i mina texter så att det finns anledning att samla alla resurser för att ge sig på mig.
   Jag är nog ett lätt byte för jag har inte nått mina 80 år ännu.
   Det är nog lättare att finna något att angripa mig för än att ta hand om denna perfekta, väletablerade ”yngling”, som dessutom troligen
   saknar både identitet och åldersbestämning.
   Jag tror att våra rättsvårdande myndigheter gör sitt bästa.
   (de kan nog bara inte bättre än att granska gamla gubbars dåliga texter)
   //age

 4. Dessa parasiter vet hur de skall nyttja oss i Europa. I går gjordes ett besök av myndigheterna hos en sådan ”stackars fattig familj”, i tyska Leverkusen.
  Storfamiljen levde på ”Harz4”,vilket är en art av finare namn,för socialhjälp.
  Orsaken till besöket var,att det misstänktes fusk och falska uppgifter i samband med beviljandet.
  Det blev en verklig storfångst visade det sig.Förrutom en mängd kontanter i 100.000 Euroklassen,fann man två Porsche av lyxmodell,samt en Rolls Roys,som överhuvudet i familjen for kring i. Sammanlagt beslagtogs till ett värde av c.a. 1 miljon Euro.
  Länk från Express Köln:
  https://www.express.de/image/29873172/max/1920/1080/40c971c75cd2fe70fd13642afea34a55/eW/xl-razzia-lev-02.png

 5. Jag har kunnat tjäna 900 kr i år och har blivit tvungen att ta kontakt med socialen för första gången i mitt liv. Jag är ostraffad och skuldfri och har levt på egna tillgångar ända in i det sista. Att se folk prata om att de har rätt till 50.000 i månaden är skamligt.

 6. Skicka honom tillbaka dit där han kom ifrån tillsammans med hela släkten. Eventuella svenska medborgarskap dras naturligtvis tillbaka.

 7. Så typiskt att vara 17 år. Den magiska gränsen för icke myndig, när deras målsmän eller föräldrar normalt pliktar för ev. skadestånd och kostnader, som följer i brottens spår. Det är ett perfekt utvisningsärende för hela familjen. Det skulle kunna rädda både deras och många andras liv från kommande haverier pga. knarkträsket. Sverige har nog med problem utan att behöva importera dem.

  1. Finns det någon statistik som visar hur många 17-åriga afghanska barn(?) det finns i landet. Och jämförbar statistik från Afghanistan och Iran över pojkar som föddes för 17/18 år sedan. Skulle inte tro det. Alla är de 17 år i hur många år som helst. Så får de uppehållstillstånd och sedan kommer frugan och barnen. Yngste sonen är då säkert 17 år.

 8. Tummar upp och tummar ner här på Pettersson !
  Bra och sunt med olika åsikter och man får väl utgå ifrån att även tummar ner skriver inlägg och står för sina åsikter precis som tummen upp gör, det kallas för demokrati !!!!!!

 9. Lätt fixat, en meningslös sysselsättning med minst 50.000/månaden det hjälper socialtjänst och svensk dialogpolis naturligtvis gärna till med det ser bra ut i statistiken om Magda bara öppnar den alltid välfyllda skattekistan som finns för vissa utsedda stackars utsatta grupper i Sverige vilket hon självklart gör !
  Kriminella parasiter som likt 7 klöverns politiker har ett högre människovärde än s.k vanliga arbetande hederliga medborgare får som alla vet kosta obegränsat med skattepengar i s.k rättviselandet Sverige.

 10. En familj utan ögon, öron och med munnen förseglad. ”Vi visste inte” Familjen mycket stolta över sin son som tjänar pengar utan arbete, går han dessutom till moskén och håller sina systrar i herrans tukt och förmaning då är allt frid och fröjd, hamdullah.

 11. Om inte Hamid kan återsändas dit han kom ifrån så ska han skickas till arbetsläger på nån kall otrevlig plats med arbetsplikt 7 dagar i veckan 12 tim om dagen med piskan på sig.

   1. Hade han pluggat och varit svensk, då hade hans föräldrar var försörjningspliktiga tills gymnasiestudierna var klara.

  1. Ingen dum tanke men finns detta läger eller är det bara ett önsketänkande ?
   Tror inte att denna person kommer att fara illa på något sätt, det finns många snälla svenskar som ställer upp och hjälper honom inte minst myndigheterna, han har naturligtvis också bara rättigheter enligt konventionen om de s.k mänskliga rättigheterna som Sverige slår vakt om när det gäller vissa utvalda stackars grupper i samhället och då avses självklart inte infödda hederliga och arbetande svenskar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: