Stäng

Go´kväll SVT

MEDIA. I kvällens SVT Go´kväll intervjuades forskaren och historikern Lena Berggren om vad som ligger bakom de starka nationalistiska politiska trenderna i Europa. Berggren påstod att mångkultur och invandring är bra, inte ett ord om vad islam åstadkommit för enfalden. 

Berggren förfasade sig bl.a. över Polen, Ungern, Turkiet och USA där det visserligen var demokratiskt valda regeringar men som inifrån börjar ändra grundlagar och påverkade yttrandefriheten.

Märkligt nog nämnde inte damen Sverige där regeringen försöker smyga igenom en grundlagsändring för att begränsa yttrandefriheten.

Inte ett ord om att det svenska etablissemanget genomfört en massinvandring utan att vi fått rösta om det och att de utlovade fördelarna med mångkultur uteblivit.

Underförstått drog även Lena Berggren och SVT alla invandringskritiker och nationalister över en kam och jämförde dem med nazister och fascister. Skitdåligt.

SVT Go´kväll…

– Pettersson menar att Lena Berggren bara var ännu en som försöker genomföra det som SVT vill, enfald när det gäller åsikter…

7 reaktioner på “Go´kväll SVT

  1. Fick hon måhända mycket bra betalt för att säga det hon skulle säga i PK-media ?
    Misstänker starkt det.

  2. Inte heller ett enda ord om det faktum att vi har tusentals jihadister i landet dessutom ha mage att döma länder som Ungern m.fl för att de vill värna sina länders identiteter och etniciteter.
    Sen fräckheten att använda förintelsen som argument mot dessa länder.

  3. SVT har en stor talang med att leta upp ”forskare och experter” med politiskt korrekta inställningar. Uppdraget av regeringen att hjärntvätta det svenska folket pågår med full kraft.
    Man har tagit fasta på, vad Hitlers propagandaminister, Joseph Goebbels, en gång sade: ”Upprepar man en lögn tillräckligt ofta blir det en sanning”.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: