Stäng

Polisen vill men kan ej följa lagen

INVANDRING. Polisen på Södermalm försöker följa lagen men kan inte på grund av platsbrist. Detta trots politikernas mångåriga löften om extra resurser till polisen och garantier på att de som inte har rätt att vara i landet ska skickas hem. Tänk på att snart är det val och minns att det politikerna lovar nu har de lovat förut. 

-Pettersson inser att det måste vara tröstlöst att som polis försöka göra sitt jobb och inte backas av upp av chefer och politiker. Illegala gatubarn grips och släpps, grips och släpps…

Polisens kapacitet är uppbyggt för svenska kriminella och inte för Mellanösterns och Nordafrikas…

12 reaktioner på “Polisen vill men kan ej följa lagen

 1. Polisen får heller inte. Om de gör det så blir de anklagade för att vara rasister och islamofober av media.

 2. Jag är glad över att jag lagt ALLT lönearbete på hyllan för all framtid. Jag tycker verkligen synd om alla dem som skall försöka hålla Sverige något sånär ovan vattenytan.

 3. Lägg ner era skit ingripande om ni ej ska lagföra dessa ID lösa människor,nog faan kan ni ta hand om dessa typer om ni vill,sånt slöseri med resurser,finns tomma lokaler att hysa in dessa LÖSDRIVANDE I ,usch man skäms ju VILKA INGRIPANDEN HELT I ONÖDAN,GÖR ERAN RÖST HÖRD HÖGRE UPP Å SLUTA LEK MED RESURSERNA,PS RING STEFFE Å MOLGAN

 4. Varför ska polisen följa lagar som inte finns, det gör ju inte de kriminella ?
  Sverige är idag som en tom och innehållslös påse som inte är värd någonting om man inte fyller den den med något.

  1. Nog försöker våra politiker osv. att fylla påsen, men med något som inte hör hemma där. Som att fylla en papperspåse med vatten eller något blött, till slut går den sönder.

 5. Det finns tillgängligt fängelsecontainers, stängsel och tomtmark. Kanske inte på Södermalm, men går att montera på några dagar bara en bit från Mälardalen. I klartext: ”Platsbrist” = ”Intressebrist”.

  Nåväl, det handlar om Södermalm, så medie-eliten och den ledarna i vänsterjuntan som styr Sverige och Stockholm får vada runt i det kriminal-träsk de skapat.

  1. Försvarets nedlagda och tomma anläggningar som finns i bergrum utsprida runt om i landet.
   Är ypperliga till förvaring och någon platsbrist är det inte tal om.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: