Det svänger sakta, mycket sakta…


MEDIA & POLITIK. Minns  ni hur det var? 

Sverigedemokraterna var inte värt vatten, rena rama nazisterna och komplett galna. Nu svänger det sakta. SD:s ”galna” politik går att kopiera in i minsta detalj och det går att samarbeta lokalt, dock inte bland ”eliten” i Stockholm, men det kommer att svänga där också. De är bara lite trögare än normala människor. 

Minns ni asylinvandring? Öppna era hjärtan och mitt Europa bygger inga murar. Nu tävlar de i Stockholm i ord om vem som ska skärpa invandringen mest. Snart kanske de svänger i verkligheten också.

Donald Trump, USA:s president var tokigast av dem alla, en komplett galning, trots att han byggt upp ett miljardimperium i byggbranschen och fick majoritet i det amerikanska valet. Efter Nordkorea vrider svenska politiker och medier lätt på ratten. Donald kanske inte är en komplett idiot trots allt.

-Pettersson märker att det svänger på område efter område, inte tillräckligt men det svänger. De enda som verkar köra rakt fram är vår felfria journalister som inte tar lärdom om något…

Den ene är världens mäktigaste man. Den andre driver en blogg.
Var och en står för sitt, den ene är blockerad på Facebook för sina åsikter men den andre Twittrar på…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran 8:an är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


8 responses to “Det svänger sakta, mycket sakta…

 • Peter

  Medias Palestina-agenda kan allvarligt skadat din verklighetsuppfattning

  Gilla

 • Grune

  Valet 2018 kommer att vara det absolut viktigaste valet som någonsin förekommit i Sverige, så se till att ni röstar rätt.
  Hur tror ni det blir om partiet 7-klövern vinner?
  8 st. språkrör som kommer att slåss om vem som skall inneha statsminister posten, usch hemska tanke.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   7 klövern sitter garanterat kvar !!!!
   Den skulle redan vid valet 2014 ha röstats bort eller ner om majoriteten av trygga svenskar under shoppingturen då och då tittade upp från butikshyllorn och bara lite grann mellan Melodifestivalen och hela Sverige bakar brydde sig om hur verkligheten ser ut i Sverige efter decennier av ansvarslös mångkulturell klöverpolitik.

   Gilla

 • Stenbock

  När det gäller olika typer av brott ökar dessa lavinartat i Absurdistan.
  Då skall vi ändå vara tacksamma,att en del av dessa berikare från Långtbortistan pausat på vägen,genom alla länder de vandrat genom.
  I går skrev vi ju om terrordådet i Wien och idag på morgonen,var det åter så dags,för ett nytt liknande försök i Österrikes huvudstad.
  En 26-årig afghan hade före sitt planerade attentat ringt polisen,och meddelat vad som skulle ske !!! (tur det saknas visst längst upp)
  När han anlände till parlamentet väntade redan poliser på honom.Efter diverse rabalder kunde idioten fasttagas,och sitter nu bak galler.:
  http://imgl.krone.at/collage/post/1664832/v84e6d7/white_yellow/630×356

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Pettersons HAR HELT FEL!
  Visst påstår 7-klövern (nåja mer eller mindre 5 av dem) i retoriken att man tänker genomföra SD-liknande åtgärder.
  Man påstår även, eller snarare utlovar/förespeglar, att en mängd eftersatta områden skall åtgärdas, typ svensk krisförsörjning, Försvaret, vården, polis/rättsväsendet – för att inte glömma utopiska investeringar typ ”höghastighetståg”, hållbart Sverige, stängning av fler kärnreaktorer.

  Men allt detta skall finansieras och det finns ju inga pengar i kassorna då snart alla arbetande i ”riktiga” jobb får sina inkomster ”konfiskerade”. Situationen innebär att inför ekonomiskt faktum och när partierna väl har fått din röst, som du ger i tron att de skall hålla vad de lovat, så gör de en ”Reinfeldtare”. D v s man struntar i ”löftena” åt sina sympatisörer och gör något helt annat, vilket väljarna aldrig stöttat eller bett om.

  Eftersom etablissemanget genom SD degenering till ett 8:e klöver numera saknar riktig opposition kan 7-klövern fortsätta införandet av diktatur. Minsta lilla lågkonjunktur lär störta Sverige som nation utför stupet och efter detta återstår inget Sverige utan en mängd småkalifat och autonoma kommuner, vilka fungerar som rövarekonomier och som var och en försvarar sitt eget revir.

  Gilla

 • age

  Vi är garanterat många som stödjer både dig, Pettersson och Trump!

  Tveka bara inte att larma om vi trampar över gränsen för vad bloggen
  står för. Vi vill nog alla bloggens bästa.
  //age

  Gilla

 • Stenbock

  I dag skall vi vara speciellt uppmärksamma på,vad som serveras oss från landets ännu kvarvarande statsstyrda PK-press.Den 13 mars har deras medlem ”Metro”,utnämnt till ”faktakollens idag” !! 🙂
  Lokalblaskan HD har fyllt upp en stor del av dagens utgåva,med just lärorik pedagogik.Allt för sina läsares väl och ve,nedpräntad på ett så enkelt sätt,att även de minsta på dagiset skall förstå deras (fake) sidor !

  Gilla

 • Peter Kostin

  Efter september är vi tillbaka till de senaste årens politik, jag lovar. Så här kommer det att bli i framtiden, valår de andra partierna kopierar SD, mellan vals perioden, kopierar M:s öppna hjärtat politik

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: