Kommunpolitiker klokare än de i riksdagen…


ISLAM. Mjölby kommun stoppar uthyrning av burkini efter förslag från Sverigedemokraterna. Beslutet tas i kultur- och fritidsnämnden nästa vecka. ”Ett litet men symboliskt ställningstagande.”

– Det är vårt ansvar att arbeta för ett jämställt samhälle och människors lika värde, säger Anneli Sjöström (C), vice ordförande i Kultur- och fritidsnämnden i Mjölby, till SR P4 Östergötland.

Frågan om stoppet på Lundbybadet togs upp av Sverigedemokraterna 2017. Efter partiöverskridande samtal har man kommit fram till ett förslag samtliga partier nu ställt sig bakom.

– Vi vet att flickor som lever i en hederskultur riskerar att begränsas och att inte tillhandålla burkini på Lundbybadet är ett litet men symboliskt ställningstagande mot dessa begränsningar, säger Sjöström.

-Pettersson konstaterar att lokalpolitikerna är klokare än de i riksdagen som vägrar samtala med SD även när de lägger bra förslag…

 

Självklart bär de muslimska damerna tält frivilligt…


12 responses to “Kommunpolitiker klokare än de i riksdagen…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: