Stäng

13 reaktioner på “Anders Lindberg om ansvar

 1. 2015 i SVT:

  ”Googles mejltjänst har i dagarna blivit nästa mål för internetcensuren i Kina. Gmail går nu samma öde till mötes som bland andra Facebook och Twitter, och kan komma att ersättas av kinesiska kopior. – Det här tror jag är framtiden för internetcensur, säger forskaren Christopher Kullenberg.

  Den kinesiska regimens kontroll över sina medborgares liv på internet blir allt hårdare. Nu har snaran kring en av världens största nätjättar, Google, dragits åt ännu ett snäpp.”

  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/gmail-senaste-malet-for-kinas-natcensur

  ”– Det här tror jag är framtiden för internetcensur”

  Han hade rätt.. ”Svenska” regeringen såg alltså det kommunistiska Kina som ett föredöme.

  Märkligt att google blev hyllat när de möjliggjorde så att förtrycka folk kunde förses med ickecensurerad information. När samma sak sedan händer här – ja då agerar de exakt som regeringarna i de länder de nyss ”kritiserat”.

  1. AL är nog det nya ordet Artificiell Lie, kan inte tänka mig att det står för något annat. Så det är ett virusprogram som finns på AB, därav anledningen att jag inte läser AB varken på nätet eller på papper.

 2. Jo men visst….
  Råttan i pizzan, sex svenskar våldtog på Finlandsfärja med mera och ännu mera och mera av vad AB har skrivit. Vem har ansvaret där då egentligen ?

  Undrar om inte föräldrarna har avskrivit denne avart som släkting, det skulle jag gjort iallafall.

 3. Den gubben har inte alla indianer i kanoten! Stackars föräldrar, behöva uppleva något. så tragiskt som Anders!

  Kan inte skilja begreppen åt publicera och verktyg för att någon ska kunna publicera! Tja det är väl lika illa som att påstå att tryckpressarna ansvarar för det som trycks i pressarna! Det ena verktyget är väl inte mer ansvarigt än det andra!

  Enligt Anders så är Google och tryckpressar ansvarigautgivare! Hahahohaaaaaahoha snacka om att det saknas kompetens!

  Frågan är om det går att återföra indianerna som saknas troligen inte!

  Anders Lindberg något som kanske inte ens en mor kan älska!

 4. Jag ser inte Google som någon publicist. Google tillhandahåller ett verktyg för att bland annat kunna söka. En söktjänst i första hand.

  Anders Linberg är jätterädd: Han ligger under sängen i fosterställning och suger på tummen.

  1. Bra med ansvarsfulla svenskar de växer inte på träd idag, de ska vi vara rädda om !

 5. Svaret från journalisthögskolan.
  Media ger ingen objektiv samhällsupplysning. Media vinklar artiklar som dom vill. Media behöver inte ta något samhällsansvar för det de publicerar. Medias uppgift är att tjäna pengar åt sina ägare.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: