Stäng

Socialdemokraterna kopplas till sajt med falska inlägg- igen

INRIKES. Nyligen delade Socialdemokraterna en anonym sida på Facebook som bland annat kallar märsta.nu för Fox News Märsta och ifrågasätter varför märsta.nu inte rapporterar om exempelvis vissa saker: – Vi upskattar att fler nyhetsmedier granskar den kommunala verksamheten och maktens sfär i Sigtuna kommun där även märsta.nu ingår, skriver ordförande för Socialdemokraterna Mia Hämäläinen Persson i ett mail till märsta.nu. 

Socialdemokraterna i Sigtuna kommun delar en sida som anonymt sprider falska och och ogrundade påståenden. Den kallar märsta.nu för Fox News Märsta för att märsta.nu inte rapporterat om att pensionärsbidrag ska ha stoppats. Sajten är enligt uppgift till märsta.nu en del av en inofficiell kampanj som Socialdemokraterna i Sigtuna redan bestämt hösten 2016. Enligt två av varandra oberoende uppgiftslämnare skulle socialdemokratiska medlemmar ha föreslagit att de ska sprida socialdemokratiska åsikter på sociala medier och även agera för att sprida socialdemokratisk politik i olika grupper på sociala medier.

”Fått uppdrag att agera som troll”.I flera grupper på Facebook syns socialdemokratiska företrädare göra inlägg, samma inlägg i olika grupper:
– Det finns två personer som fått ett indirekt uppdrag av Arbetarekommunen i Sigtuna att agera som ”troll”, säger en av uppgiftslämnarna till märsta.nu

Läs mer om de socialdemokratiska trollen på Märsta.nu…

Det verkar fortsätta dyka upp skandaler med anonyma betalda troll inom Socialdemokraterna. Kanske dags för Löfven att börja rikta blicken inåt istället?

-Pettersson säger att det verkar som en stor del av trollen i Trollfabriken kommer från Sveavägen 68 där socialdemokraternas partihögkvarter ligger, gång efter annan avslöjas socialdemokraternas obefintliga moral och som inte det räcker är Aftonbladets politiske chefredaktör, Anders Lindberg, upplärd i desinformation och propaganda på samma adress.

Socialminister Annika Strandhäll (S) har problemen närmare än vad hon tror…

10 reaktioner på “Socialdemokraterna kopplas till sajt med falska inlägg- igen

 1. Undrar om ex.Strandhäll vet vad som menas med “ enbart läpparnas bekännelse” eller ”who said”?

 2. Tack Fabian för allt som DU gjorde och rörde om i grytan.
  Finns inte ord för vad som sker.

  Fabians konto på YouTube har de också helt stängt ner.

  ”Kontot har avslutats på grund av brott mot YouTubes riktlinjer för mötesplatsen.”

  Fabians avsked:

  ”Fabian Fjälling berättar att han lämnar Granskning Sverige och all annan offentlig verksamhet efter att han och hans familj fått motta hot i samband med medias hatkampanj mot honom.”

  Fabian Fjällings avskedsuttalande

 3. Detta är bara ”käbbel”.

  Skulle nog en ledande sosse kalla dessa uppgifter för.

  Lita aldrig på en sosse. Speciellt gäller detta inför valet, i september 2018.

 4. Socialdemokraterna är hemska och lurar framförallt de äldre.. Skickar hem lappar med ”förklaringar” för vissa skandaler som sker runt i kommunen. (Svalövs , Skåne kommun. )

  Vården går på knäna i denna kommun & dem vill satsa i ytterligare på en konstgjord sjö här??..( i denna kommun finns redan vackra naturliga sjöar o åar som korsar här) värt att nämna att kommunen redan är skyldiga 67 miljoner ?
  Man drar in på vikarier i äldreomsorgen o ”återanställer” personal på alla avdelningar för att rädda en verksamhet. Du springer som en yr höna ! Du kan inte ge god vård !

  I veckans APT möte fick vi reda på att vi absolut inte får gå minus..
  Då tappa jag det och sa upp mig!
  Det är åt helvete !
  Psykisk ohälsa har ökat kopiöst och sjukskrivningar bara trillar in. Men en läkare säger att fkassan aldrig tillåter mer än 3 veckor i sträck. Återhämtningstiden är längre än så och det vet alla.

  Vi är i helvetet redan !

 5. Att bli jämförd med Fox-News behöver inte nödvändigtvis innebära något negativt… De har, som det verkar, idag en högre nivå av ”media integrity” (=oberoende, transparens, trovärdighet enl. wikipedia) i sin nyhetsrapportering än t.ex. CNN har, vilket Tim Pool bl.a. talar om här; https://www.youtube.com/watch?v=8qmiPWgCYb4

  Han nämner där även en sida ”The Knife News” som analyserar och levererar ovinklade nyheter objektivt. – Precis som i verkligheten!! (ungefär som Petterssons här). Fox-News har också en mer medryckande och lättsam framtoning än t.ex CNN, som här; https://youtu.be/VDZu29PVGuo (Mark Steyn talar om ”populismen” i Europa och nämner bl.a. Sverige).

  Mediaetik och objektiv granskning är begrepp som helt tycks ha fallit i glömska bland journalister i dagens Sverige (istället ersatt av Fake-News och propaganda). Ett Sverige där även begreppet ”politiker” blivit mer och mer synonymt med ”notorisk lögnare”. vilket ju väl bekräftas av ovanstående artikel.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: