Regeringen – gränskontroller behövs mot terrorism

INVANDRING. Regeringen och Justitieminister Morgan Johansson (S) vill inte avskaffa gränskontrollerna till Sverige. Han säger att de fortfarande behövs för att stoppa terrorister, skriver Europaportalen.

Morgan Johansson (S) ser ingen anledning att avskaffa de svenska gränskontrollerna som löper fram till början av maj. Regeringen har likt flera andra EU-länder infört gränskontroller, först på grund av det stora antalet migranter som kom till Sverige och sedan med hänvisning till säkerhet kopplat till terrorhot.

– Så här långt gör jag absolut ingen annan bedömning än att de behövs. Det finns individer och grupper som utgör hot, det finns ingen anledning att sänka garden, säger Morgan Johansson till Europaportalen.

Justitieministern ska ha ett möte med andra EU-länderna som infört gränskontroller vid sidan av torsdagens ministermöte i Bryssel.

-Pettersson säger att det är nog bra, men det finns redan tusentals våldsbejakande islamister innanför Sveriges gränser och det verkar inte finnas några förslag mot dem, men ändå låter S-regeringen mer som”rasistiska” Sverigedemokrater dag för dag.

  • Börja med att stänga gränsen!
  • Fortsätt med att skicka hem dem som kommit illegalt.
  • De som begått brott.
  • De som ljugit eller fuskat till sig uppehållstillstånd.
  • De som vägrar att assimilera sig, lära sig svenska och skaffa ett jobb.
  • Försök få andra, främst muslimer att åka hem frivilligt.

7 thoughts on “Regeringen – gränskontroller behövs mot terrorism

  1. Det värmer i hjärtat att läsa orden:
    ”Försök få alla, främst muslimer att
    åka hem frivilligt!”

    => Precis vad vi har sagt också att;
    ”Vi i Grannsamverkan mot brott ska hjälpa muslimerna att få en intensiv hemlängtan”

    Det blir nog bättre!

  2. Jo, men det skulle ha hänt redan för flera år sedan. Samtidigt när man blickar mot gränsen, för att se att visst klientel inte kommer in, så ignorerar man de som man släppt in medans det var ’öppet hus’. Tydligen för komplicerat att tänka längre än vad näsorna räcker.

  3. Är det inte straffbart enl. deras nya regler,att benämna de ”stackars barnen” för terrorister ?
    Dessa är ju alla,(döda som levande)sådana som flyktar av rädsla för sitt liv.Vi bygger inga murar för krigets offer… Det sista vet jag med bestämdhet,att Absurdistans ledare speciellt framhållit !
    Min egen uppfattning kring ministerns ord är som,att ringa brandkåren när endast källargrunden/askan finns kvar !

  4. Ja enigt deras uttalanden i invandrarfrågor den senaste tiden så är dom helt klart rasister,nazister fascister och främlingsfientliga.

  5. Märks att det är valår, vad händer efter valet om 7 klövern sitter kvar ?

  6. Enligt Berlingske Tidene så ska danskarna nu börja kolla alla som kommer med vissa flighter om de har bidrag eller står till arbetsmarknadens förfogande.

Kommentera