Stäng

Riktad reklam för socialister

REKLAM. När man surfar runt på nätet och gör besök här och där dyker det sedan upp reklam för det man varit intresserad av överallt när man surfar vidare. Reklamen riktas till dig som individ. 

Annika Strandhäll, är en svensk fackföreningskvinna och socialdemokratisk politiker, numera socialminister hos regeringen Löfven.

-Pettersson brukar få reklam för billiga bilförsäkringar. Minister Strandhäll får tydligen reklam för Rolex, det är tydligen skillnad på skit och pannkaka…

 

5 reaktioner på “Riktad reklam för socialister

 1. Får man verkligen skärmdumpa en tidning sådär. Enligt lex Granskning Sverige / Youtube / DN och Expressen måste nu Strandhälls Twitterkonto stängas ner. Di måste omgående anmäla Strandhäll till Twitter (såklart, rättning av kommentaren tidigare).

 2. Får man verkligen skärmdumpa en tidning sådär. Enligt lex Granskning Sverige / Youtube / DN och Expressen måste nu Strandhälls Twitterkonto stängas ner. Di måste omgående anmäla Strandhäll till Youtube.

 3. Det fungerar så att om du har till exempel sökt eller tittat på en vara i en webbläsare så lagras en ”kaka” på din dator. Denna ”kaka” läses av Google eller andra som lever på att sälja riktad reklam till dig. Strandhäll har därför rätt troligt sökt efter eller köpt en Rolex-klocka. Det är intressant att de som saknar allt vad kvalitet och kvalifikationer innebär strävar efter kvalitetsvaror.

  Om du till del vill undvika att Google och andra spårar och profilerar dig så kan du försvåra detta genom att surfa i inkognito-läge. Det sparas visserligen ”kakor” på din dator men webbläsaren tar bort dessa när du stänger den. Använd gärna olika webbläsare till olika ändamål, en för pålitliga hemsidor och en för de andra i inkognito-läge som du stänger då och då.

  1. Finns antivirusprog. i inställningar så att den kan blockera annonser samt datainsamling som hemsidor gör till datorn.
   Även försvåra med sitt ip. nr.
   Som t.ex. Kaspersky.

 4. Ja, det finns massvis med socialister som tjänar miljoner på att leva i symbios med en stat som kastar pengar åt ”humanitära entreprenörer”. Igår var det 120 miljoner för att fixa bostäder åt asylanter som fått avslag men vägrar lämna landet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: