Riktad reklam för socialister


REKLAM. När man surfar runt på nätet och gör besök här och där dyker det sedan upp reklam för det man varit intresserad av överallt när man surfar vidare. Reklamen riktas till dig som individ. 

Annika Strandhäll, är en svensk fackföreningskvinna och socialdemokratisk politiker, numera socialminister hos regeringen Löfven.

-Pettersson brukar få reklam för billiga bilförsäkringar. Minister Strandhäll får tydligen reklam för Rolex, det är tydligen skillnad på skit och pannkaka…

 


5 responses to “Riktad reklam för socialister

 • Fred

  Får man verkligen skärmdumpa en tidning sådär. Enligt lex Granskning Sverige / Youtube / DN och Expressen måste nu Strandhälls Twitterkonto stängas ner. Di måste omgående anmäla Strandhäll till Twitter (såklart, rättning av kommentaren tidigare).

  Gilla

 • Fred

  Får man verkligen skärmdumpa en tidning sådär. Enligt lex Granskning Sverige / Youtube / DN och Expressen måste nu Strandhälls Twitterkonto stängas ner. Di måste omgående anmäla Strandhäll till Youtube.

  Gilla

 • Argus

  Det fungerar så att om du har till exempel sökt eller tittat på en vara i en webbläsare så lagras en ”kaka” på din dator. Denna ”kaka” läses av Google eller andra som lever på att sälja riktad reklam till dig. Strandhäll har därför rätt troligt sökt efter eller köpt en Rolex-klocka. Det är intressant att de som saknar allt vad kvalitet och kvalifikationer innebär strävar efter kvalitetsvaror.

  Om du till del vill undvika att Google och andra spårar och profilerar dig så kan du försvåra detta genom att surfa i inkognito-läge. Det sparas visserligen ”kakor” på din dator men webbläsaren tar bort dessa när du stänger den. Använd gärna olika webbläsare till olika ändamål, en för pålitliga hemsidor och en för de andra i inkognito-läge som du stänger då och då.

  Gilla

  • Matte

   Finns antivirusprog. i inställningar så att den kan blockera annonser samt datainsamling som hemsidor gör till datorn.
   Även försvåra med sitt ip. nr.
   Som t.ex. Kaspersky.

   Gilla

 • Sara från Skåne

  Ja, det finns massvis med socialister som tjänar miljoner på att leva i symbios med en stat som kastar pengar åt ”humanitära entreprenörer”. Igår var det 120 miljoner för att fixa bostäder åt asylanter som fått avslag men vägrar lämna landet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: