Mina Dennert, statsminister för en dag

MEDIA & YTTRANDEFRIHET. Mina Dennert är grundare av sajten #jagärhär som vill begränsa demokrati och yttrandefriheten för oliktänkande och gift med Magnus Dennert som arbetar på SVT och har kontakter med Facebook som styr en stor del av debatten i Sverige. 

Om Mina Dennert var statsminister för en dag är det första hon skulle göra att förbjuda nazistisk och rasistisk organisering som sprider hat och falska nyheter. Givetvis ska Mina och hennes kamrater bestämma vad som är det ena och det andra.

Lyssna HÄR 

-Pettersson undrar hur…Behövs Arbetsförmedlingen och Migrationsverket, det är bättre att de som kommer får börja jobba direkt…tror damen själv på det hon säger.

9 thoughts on “Mina Dennert, statsminister för en dag

 1. Missuppfattade hon frågan “Statsminister för en dag” till att bli “Statsi-minister för en dag”? En Statsminister kan ju i princip inte göra ett skvatt utan att fråga riksdagen om beslut.

  Till och med Kungen och talmannen är viktigare än statsminister. Om Sveriges har två regeringsflygplan och kungen och talmannen vill flyga med ett varsitt plan. Då får Löfven vackert stå kvar på marken och titta på!

  Tror att Mina Dennert behöver bli påmind om följande:
  1§, All offentlig makt i Sverige utgår från folket
  4§, All offentlig makt i Sverige utgår från folket
  6§ Regeringen styr riket. Den är ansvarig inför riksdagen

  Men i höger- såväl som vänsterregimer, till exempel Pinochet eller Castro så fungerar det att vara “Statsminister” som bestämmer allt.

  Men det är väl det hon vill, fast långt ut på vänstersidan. Fast å andra sidan är det ju ganska minimal skillnad mellan en högerregim och vänsterregim.

  • 4 § Riksdagen är folkets främsta företrädare

   Skulle det ju vara, nåja även solen har sin fläckar:-)

 2. Jag orkar inte lyssna, kvällen är sen för en enkel medborgare. En medborgare som ska dra sitt strå till stacken och göra så att Mina slipper jobba. Nordkorea, Kuba eller Ryssland. Något av planetens drygt 60 muslimska länder, vad väljer du? Vart väljer du att flytta, Mina?

 3. Erkänner att jag tagit del av det uppseendeväckande puerila resonemangsförsöket två gånger för att försäkra mig om att text och ljudupptagning är autentiska och alltså inte någon satirversion eller medvetet persiflage.

  Sverige ter sig onekligen alltmer naturvidrigt för varje nytt kjolregemente eller kuriosakabinett som bildas, där lyteskomik och infantiliserad världsåskådning utgör främsta signa och ges en lika osmaklig som oförtjänt uppmärksamhet – allt under “Näthatsgranskarens” och övriga demokratifientliga etablissemangsagenters ädelsinnade beskydd.
  Andreas.

 4. Mycket osammanhängande svammel fullkomligt befriat från några väl underbyggda ekonomiska analyser.

  Som statsminister ville Mina Dennert exempelvis hjälpa de fattiga pensionärerna i Sverige genom att … Hör och häpna … HÖJA deras pensioner. Inte ett ord om hur mycket pengar hon skulle satsa. Inte heller ett ord om hur det skulle finansieras i en redan hårt ansträngd svensk statsbudget. Dessutom mycket svår penningbrist i de Kommunala & Landstingsbudgetarna. Då hoppade hon snabbt till nästa ämne och lämnade pensionsfrågan utan någon som helst lösning

  Visade tydliga tendenser till korruption och klanstyre. Hon ville t ex ha sin pappa som finansminister i sin regering. Aha smart sätt att få obegränsat tillgång till pengar privat … bara att be pappa fylla på hennes privata kassa när pengarna tagit slut.

  Så långt orkade jag lyssna. Stängde sen av resten eftersom det ostrukturerade svamlet bara fortsatte. Vilken komplett nolla. Hon skulle kunna köra Sverige bankrutt t o m mycket snabbare än vad Gudrun Schyman (F!) skulle klara av med sitt uppeldande av svenska sedlar i Almedalen på Gotland.

  Man blir förskräckt och mörkrädd inför Sveriges framtid … om det öht finns någon framtid.

 5. Hon borde få ett nyinstiftat Nobelpris för 4-åringar. Jösses hur naiv får vara?

 6. Ytterligare en invandrare som vill bestämma vad vi svenskar ska tycka och tänka.

Kommentera