Stäng

58 olovliga boenden avslöjades i Malmö under 2017

INVANDRING. ”Omfattningen är större än vi trodde”, säger miljöförvaltningen, som kartlagt sovplatser i industrilokaler, butiker och källare .

Ovanstående är början på en artikel i Sydsvenskan, tyvärr bakom betalvägg så vi länkar inte. Sydsvenskan skriver dock inte ett ord om vilka som hyr ut till vem.

Kan dock kommenteras på Facebook och Twitter

5 reaktioner på “58 olovliga boenden avslöjades i Malmö under 2017

 1. Är det någon som vågar tro och erkänna, faktiskt känner till – att vi HAR en lag om människans religionsfrihet som INTE tillåter religioner som ISLAM? Att dessa inte kan erkännas som religion med rätt att tillämpas i vårt öppna Sverige!
  – Om vi vågade tillämpa artikel 9, SFS 1994:1219 från 1995, så skulle situationen ENLIGT MIG! …lätta avsevärt!

  Men riksdagens fega förrädare, skiter i lag och rätt! Det skulle kosta dem alldeles för mycket! Det skulle t.o.m. kunna ’kräva’ av dem att tillgripa vapenförande totalförsvarsresurser!
  – LAGEN GÄLLER ALLA!!!

 2. Det enda som skiljer en legal Svenska från en illegal är den legala få rösta och betala skatt, övriga förmåner gynnar den illegala

 3. Jag undrar hur många som bor här i landet illegalt numera?
  Förmodligen fler än myndigheterna tror.
  Jag upplever att det de senaste två tre åren blivit en MYCET stor andel med ursprung i MENA, som rör sig på gatorna. Demografin har ändrats.

 4. Är det kanske svenskar som blivit undanträngda på bostadsmarknaden av de som går före(läs importen) som tvingas bo på det där sättet………..
  ensamkommande ”gubbar” tex vill ju ha komfort/lyx

Kommentera

%d bloggare gillar detta: