Stäng

Näthatet

Mohamed Omar är född i Uppsala och är son till en svensk kvinna och en iransk man.

Omar konverterade till islam 1992. Han har gett sitt stöd till radikal islam, har haft radikala åsikter om bl.a. judar och homosexuella, men är sedan 2016 inte längre troende muslim och tar starkt avstånd från tiden som radikal muslim.

I videon nedan uppmanar Mohamed Omar andra att lämna islam, men videon i sig är inte det intressanta. Läs gärna kommentarerna under videon och efter filmen kommer några smakprov.

Detta med näthat debatteras flitigt idag och jag vägrar tro att debatten bara riktar sig till invandringskritiker och vita människor, utan att också hatet från invandrare och vänstern granskas och fördöms.

Här ett axplock av det hat som möter Omar efter filmen ovan. klicka för större text

Samtliga fyra kommentarer tillhör kategorin som granskas och anmäls av vissa intressegrupper. Ropar de lika högt nu eller är de bara tysta?

8 reaktioner på “Näthatet

 1. Vederstyggligt att sånt här tillåts läggas ut och vara kvar på twitter.(varning för mycket hatiskt grovt språk) .Tuffare tag mot hat,hot,sexuella trakasserier på twitter verkar inte gälla män från tredje världen med satanisk kvinnosyn / extremt vidrig syn på människor som inte är som dem själva.Hur många av dessa människor som kommer hit och får allt gratis ,blir försörjda på livstid av det hårt arbetande svenska folket är såhär fulla av hat och otacksamhet kan man verkligen fråga sig.

  https://twitter.com/Muhsides/status/968336720059039745

  1. Från Nya Dagbladets podd på spreaker.
   Forum för levande historia,en myndighet som säger att de aldrig ens reflekterat över att det skulle finnas rasism mot svenskar för det finns inga vetenskapliga belägg för det säger de när Nya Dagbladet ringer upp.Vad finns det för vetenskapliga bevis för att svenskar skulle vara så extremt rasistiska som sjukklöverligans medlemmar och alla deras lakejer i systemmedia och statstelevisionen/radion hela tiden trummar in i svenska folket och kablar ut 7/24 i alla gammelmedier?

   https://www.spreaker.com/user/nyadagbladet/svenska-myndigheten-om-oevergrepp-mot-sv

 2. Nja, taqyyia är muslimers sätt att överleva i andra samhällen, så tyvärr så litar jag inte ett smack på denna vindflöjel.

 3. Jag har haft förmånen att få träffa både Mohamed Omar och Mona Walther. Dessa två vet vad islam handlar om, och idag tar de därför, med all rätt, avstånd från denna ondskans ideologi.

 4. VART anmäler man sådant? Borde finnas en instans – eller flera – dit man bara vidarebefordrar sånt skit. En seriös instans, alltså.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: