Näthatet


Mohamed Omar är född i Uppsala och är son till en svensk kvinna och en iransk man.

Omar konverterade till islam 1992. Han har gett sitt stöd till radikal islam, har haft radikala åsikter om bl.a. judar och homosexuella, men är sedan 2016 inte längre troende muslim och tar starkt avstånd från tiden som radikal muslim.

I videon nedan uppmanar Mohamed Omar andra att lämna islam, men videon i sig är inte det intressanta. Läs gärna kommentarerna under videon och efter filmen kommer några smakprov.

Detta med näthat debatteras flitigt idag och jag vägrar tro att debatten bara riktar sig till invandringskritiker och vita människor, utan att också hatet från invandrare och vänstern granskas och fördöms.

Här ett axplock av det hat som möter Omar efter filmen ovan. klicka för större text

Samtliga fyra kommentarer tillhör kategorin som granskas och anmäls av vissa intressegrupper. Ropar de lika högt nu eller är de bara tysta?


8 responses to “Näthatet

 • Suzie

  Vederstyggligt att sånt här tillåts läggas ut och vara kvar på twitter.(varning för mycket hatiskt grovt språk) .Tuffare tag mot hat,hot,sexuella trakasserier på twitter verkar inte gälla män från tredje världen med satanisk kvinnosyn / extremt vidrig syn på människor som inte är som dem själva.Hur många av dessa människor som kommer hit och får allt gratis ,blir försörjda på livstid av det hårt arbetande svenska folket är såhär fulla av hat och otacksamhet kan man verkligen fråga sig.

  Gilla

  • Suzie

   Från Nya Dagbladets podd på spreaker.
   Forum för levande historia,en myndighet som säger att de aldrig ens reflekterat över att det skulle finnas rasism mot svenskar för det finns inga vetenskapliga belägg för det säger de när Nya Dagbladet ringer upp.Vad finns det för vetenskapliga bevis för att svenskar skulle vara så extremt rasistiska som sjukklöverligans medlemmar och alla deras lakejer i systemmedia och statstelevisionen/radion hela tiden trummar in i svenska folket och kablar ut 7/24 i alla gammelmedier?

   Gilla

 • Lena

  Vänsterns hat mot fakta.

  Märkligt nog är det nästan alltid en synlig skillnad mellan förnuft och fakta.

  Gilla

 • Tanten

  Varför ändrar han inte sitt förnamn?!

  Gilla

 • Joy

  Nja, taqyyia är muslimers sätt att överleva i andra samhällen, så tyvärr så litar jag inte ett smack på denna vindflöjel.

  Gilla

 • per22

  Jag har haft förmånen att få träffa både Mohamed Omar och Mona Walther. Dessa två vet vad islam handlar om, och idag tar de därför, med all rätt, avstånd från denna ondskans ideologi.

  Gillad av 1 person

 • Erika

  VART anmäler man sådant? Borde finnas en instans – eller flera – dit man bara vidarebefordrar sånt skit. En seriös instans, alltså.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: