Stäng

Anders Lindberg har arbetsmiljöproblem

MEDIA. Aftonbladets politiske chefredaktör Anders Lindberg får en hel del kritik för sina försök att bilda opinion för socialdemokraternas politik. Nu talar han om sin kritiker som fejkade ”hatsvansar”. – Det är tyvärr många som inte inser att dessa fejkade folkstormar bara är ett politiskt trick, säger Lindberg till Dagens Media

Herr Lindberg har problem och svänger som en vindflöjel,  han har som exempel sagt att organiserat tiggeri inte finns utan är en råtta i pizzan, det vill säga en vandringssägen. Lindberg påstår också att ”ensamkommande barn” inte ljuger om sin ålder för Migrationsverket kontrollerar varje ”barn” noga.

Nu säger socialdemokraten Lindberg att Twitter börjar bli mer av ”ett arbetsmiljöproblem än en möjlighet”.

“Opinionsjournalistiken måste börja med människorna för att komma åt samhällsproblemen”, säger Lindberg och fortsätter med ”– Jag tycker det problem som finns inte är tonläget i allmänhet utan att den högerpopulistiska rörelsen använder sig av hatsvansar till att tysta människor och angripa motståndare. Det är tyvärr många som inte inser att dessa fejkade folkstormar bara är ett politiskt trick. Där är vår roll att avslöja dem för vad de är.”

Kritiken är fejkad. Där är vår roll att avslöja dem för vad de är, säger Anders Lindberg till Dagens Media.

-Pettersson undrar lite.

Opinionsjournalistik är det journalistik alls? Är det inte ett sätt att sprida propaganda för det man tror på medan journalistik ska förmedla korrekta och allsidiga nyheter så människor får en möjlighet att bilda sig en egen uppfattning.

Nåväl, vill herr Lindberg slippa sina arbetsmiljöproblem kan han börja med att skriva sanningen…

17 reaktioner på “Anders Lindberg har arbetsmiljöproblem

 1. Kan det ha någonting att göra med att aldrig våga vara vuxen, tycker mig ha sett prototypen förut för en som aldrig vill vara vuxen…………..ANSVAR…………….HJÄLP !!!!!
  ( Ullentott, Frigolit och nu Linde…….barn)

 2. [Tw|Sh]itter är bara ett problem för de som får hjärnsläpp när de använder sig av tjänsten. Lindberg en ett bra exempel, han verkar tappa kontrollen över fingrarna/rösten så snart kom kommer i närheten av ett tangentbord/en mikrofon. Tyvärr – för honom – är det lätt att ta skärmdump av hans yttranden som gör att allt han släpper finns kvar som bevis för ovanstående.

 3. Det finns verkligen en till som har arbetsproblem.

  Fråga Salas kommun på deras Facebook om befolkningsökningen på 278 personer under fjolåret beror på invandrare se det går inte.

  Jenny på G S / Feministinspektion har ringt till
  Sala Kommuns officiella telefonnummer till
  kommunikatören Robert Österlin.
  Jenny visar här hur pass sansad hon är när denne Robert Österlind sätter igång under samtalet.
  Det vidervärdaste telefonsamtalen som de någon sin har haft.
  Denne Robert Österlind får total spelet och blir helt oförskämd
  samt svär rakt ut.
  Han vet dessutom vem hon Jenny och vilka de är.
  Tror på fullaste allvar och övertygad att Jenny tillhör:
  Medborgerlig Samling.
  Nästa gång Jenny ringer så skall han banda samtalet för att därefter göra en polisanmälan för trakasseri.

  ”Sala Kommun, genom Robert Österlind, gör den 21 februari 2018 ett inlägg på kommunens Facebooksida om att Salas folkmängd ökade med 278 personer under 2017.
  https://www.facebook.com/salakommun/p
  En person ställer i kommentarerna en fråga ifall ökningen kommer från invandring eller grannkommunen. Detta gör att Robert blir helt rabiat och öppet stämplar personen som ”invandrarfientlig” och för att driva ett ”invandrarnegativt spår”.
  Personerna i kommentarsfältet förbjuds av konspirationsteoretikern Robert att bedriva kommunikation med Sala Kommun, han påstår att samtliga som ifrågasatt hans beteende tillhör partiet Medborgerlig Samling, att de är ”agitatorer” och de blockeras från Sala Kommuns Facebook.

  Vi ringer på Sala Kommuns officiella telefonnummer till kommunikatören och samtalet blir en ren parodi av svordomar och konspirationsteorier från den ”garvade” och ”mycket rutinerade” journalisten där han med en felaktig, obehaglig konspirationsteori tvingande påstår att den som ringer minsann också tillhör partiet Medborgerlig Samling. Hans roll som kommunikatör präglas av en mycket obehaglig ton som styrs av personliga och känslomässiga värderingar istället för opartiskhet och saklighet.

  Robert Österlind är anställd som kommunikatör hos Sala Kommun, han är journalist och har bl a jobbat på P4 Västmanland, P4 Dalarna, Expressen, Aftonbladet, Sveriges Television, Dagens Industri.
  1992 belönades han med Stora journalistpriset
  Han har även arbetat som redaktionschef på Ena-Håbo Tidningen där han enligt vissa var totalt omöjlig att samarbeta med, ”korkad och inkompetent” är ett exempel på vad han kallades av en medarbetare.”

  ”Sala Kommuns rabiata attack mot Medborgerlig Samling”

 4. Är det inte vänsterfeministerna som vill ha kvinnor inlindade i tyg över hela kroppen? Har aldrig hört det från höger i Sverige.

 5. Nu vägrar jag att ha Twitter. Men blir ändå trött på Lindbergs påhopp på oliktänkande som dyker upp som citat på många håll. Det är faktiskt tillåtet för andra än Lindberg att ha en egen åsikt. Om Lindberg blir sjuk av Twitter och av att skriva i tidningen så lägg av. Man ska ju söka sig till andra jobb när man blir äldre som Reinfeldt sagt.

 6. Vaddå ”högerpopulistiska rörelsen använder sig av ”….?

  Vilket parti var det som nyligen avslöjades att trolla ?
  Socialdemokraterna!

  Har Lindberg ”råkat glömma” detta?

  Han är ju helt rökt….

  Och på tal om att ”tysta människor”, sjuklöverns tidningar vägrar ju släppa fram kommentarer som ifrågasätter och påpekar lögner som sprids, är inte det att tysta människor?

 7. Ni klagar på Aftonbladet men hur många arbetsplatser skulle egentligen anställa psykiskt handikappade? 😉

 8. Nu tar ju M över SD:s politik mer och mer och det retar lilla Anders. Snart lär han få skäl att hoppa på KD också. Samtidigt fattar jag inte hur han kan ha ett arbete som journalist överhuvudtaget? Han skriver samma sak hela tiden.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: