London calling


I London har de rapporterade våldtäkterna ökat med 20% på ett år!!

Visserligen tror inte polisen att det beror på ökad anmälningsbenägenhet eller att förtroendet för polisen (vilket vi fick höra om den svenska ökningen). Men samtidigt säger de:

There is something going on with sexual offending in London that we don’t fully understand. We see the end of it but we don’t understand the causes.

London bridgePolisen betonar att i de flesta fall känner offret och förövaren varandra, vilket är det man sett vid våldtäkter tidigare. Vi minns ju alla hur svenska feminister invände mot att invandrare skulle ligga bakom ökningen av våldtäkter här: för de flesta våldtäkter sker i hemmet av någon man känner! 

Andra brott som ökat drastiskt är syraattacker och våldsamma rån. Det har begåtts 137 mord, 14 500 knivbrott (>2 000 offer under 25 år)  samt att 80 personer höggs ihjäl med kniv 2017 och även dessa brott har ökat.

Vad kan det bero på? Det är ett mysterium…


10 responses to “London calling

 • Nils

  I Sverige sker majoriteten av våldtäkterna utomhus och av för offret okända gärningsmän. Kan vara bra att slänga i ansiktet på ”feminister” (hur de nu kan kalla sig det…)
  http://uvell.se/2016/08/06/inte-en-myt/

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Jo, det går att vrida till allt som man vill!

  Våldtäktsmannen antastade mig nere i affären och följde sen i smyg efter mig hem och bröt sig in i min bostad och våldtog mig!

  Så det är helt rätt! Dom flesta våldtäkter sker i hemmet av någon som man känner!

  Gilla

 • Lukas

  Jag tror faktiskt, precis som Snickisnacki och de ledande fåntrattarna från Sjupartiet, att det är precis anmälningsbenägenheten som ökat. I lite äldre tider så var det ju som vi alla vet helt naturligt att få syra kastad i ansiktet utan att man reagerade speciellt eller ens anmälde detta.

  Gilla

 • Joy

  Även i menaländerna är våldtäkt mer vanligt inom familjen, så det är inte så märkligt att det ökar med ökad invandring från dessa länder.

  Gilla

 • Truthfighter

  INTE ALLS ETT MYSTERIUM!!! Dessutom om man vill vara exakt exempelvis: ”Och mannen KÄNDE sin hustru, och hon blev havande…” Första Moseboken 4:1, för att ta nåt.

  Men bortsett från DETTA, så är det inte alls ett mysterium. För om vi går till den andra betydelsen av KÄNDE. D v s vara bekant med, så är det ju inte konstigt. Islamisterna, har ju satt våldtäkt i system. Och har man en tilltvingad sexlav, under hot om våld, i sitt hem, så händer det ju att hon blir våldtagen då och då, och känd på det första sättet jag nämnde. SÅ INTE KONSTIGT ALLS!!! De lärde känna henne på det bekantskapsmässiga sättet, genom att hotfullt sätt tvinga sig på henne, och snärja henne. Så de sedan kan ”KÄNNA” henne på det fysiska sättet, genom hot om våld. Så…INGET MYSTERIUM ALLS!!! DET ÄR SÅ DET ÄR!!!

  Gilla

 • BjörnLarsson

  Äh, en syraattack är ju bara förspel.

  Gilla

 • Ståfräs

  Det har inget med muslimer att göra utan så her Engelsmän alltid gjort hälsar FI, Feministregeringen o Alliansen,

  Gilla

 • Lena

  Det handlar inte bara om London, hela norra UK är ett inferno.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: