Stäng

Polisbil grillad utanför polisstation

BROTTSLIGHET. En polisbil sattes i brand utanför polisstationen i Trollhättan natten mot fredag. – En eller flera personer ska ha hällt brännbar vätska på den och tänt på, säger Joakim Hansson vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

 

Ingen befann sig sig dock i bilen vid det aktuella tillfället som var runt 03:15.

– Patrullen var inne på stationen, säger Joakim Hansson.

Bilen blev totalförstörd i branden.

Bilen har tagits i beslag och en teknisk undersökning av platsen kommer att göras. Platsen är avspärrad

– Utifrån perspektivet polis och det som sker just nu så känner man att det finns ingen gränsdragning längre. Man kan helt enkelt göra vad som helst, man anser sig ha rätt att göra vad som helst. Myndigheter och myndighetspersoner kan utsättas för det här, både som individer och i samband med sin yrkesutövning. Det har vi sett åtskilliga fall av. Det kanske bli mer om vi inte talar om via samhället att vi inte accepterar det här, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen region Väst.

SVT Nyheter

-Pettersson säger att det har även varit andra bilbränder, stenkastning med mera i Trollhättan under veckan, precis som det är i Mellanöstern…

Jag vet inte vad en utrustad polisbil kostar men skulle gissa på 1 miljon eller straxt under så de små liven har kul…

 

12 reaktioner på “Polisbil grillad utanför polisstation

 1. Förmodligen hade polisen i Trollhättan missat att skaffa grillkol mm till en korvgrillning tillsammans med de kriminella gangstermedlemmarna.

  http://media.24files.se/24malmo/uploads/sites/7/2016/02/korv-med-brod-1024×576.jpg

  (Bilden ovan är från polisens korvgrillning i Malmö, där man lyckades betydligt bättre med partyt)

  Gänget i Trollhättan satte då eld på en hel polisbil i ett eget försök att få igång grillpartyt, men när de inte heller hittade någon korv att grilla så gav dom förstås upp … lät polisbilen brinna ner och drog genast vidare för att hitta på något annat djävulskap i närheten.

 2. När Polisen inte kan skydda sina egna kontor och fordon är det inte konstigt att de inte kan skydda medelsvenssons ägodelar.

 3. Om du kör bil, måste du betala miljöskatt.
  Om du flyger ,måste du betala miljöskatt.
  Om du eldar med olja, måste du betala miljöskatt.
  Om du förbrukar el, måste du betala miljöskatt.
  Om du är bonde, måste du betala miljöskatt.
  Om du bedriver industriell verksamhet, måste du betala miljöskatt.
  T.o.m. en koloni-trädgårds-odlare, måste betala miljöskatt.
  Men en bilgrillare, som släpper lös 1000 ggr. mer och dessutom extremt cancer-framkallande ämnen, har jag aldrig hört att Fridolin skulle ha haft några som helst synpunkter på. Inte ett litet pip ens.

 4. inbördeskriget är här. Regeringen och media har gett upp. Stefan Quisling har befälet. Han viftar med vit flagga till någon Muhammed eller Abdallah. När ska ni fatta och fatta vapen. I skolorna kan ni se inbördeskriget och etniska svenska elever viker ned sig inför den muslimska terrorn. Hur länge ska etniska svenskar vika ned sig??

 5. Och nu blir det val.
  Tänk dig för vem du röstar på.
  Vill vi ha mer brottslighet rösta på sju-klövern.

 6. Tja, enligt nomenklaturan så är det endast ”strulputtar”, enligt Ynkeman, som roar sig i socialt utsatta områden och enligt ”Jiddry Snicki_Snacki”, Sveriges egen ”Bagdad Bob”, så var det mycket värre på 1950 – talet, hoppla alla svenskar!

 7. Sverige kommer att bli först med sprinklers system och brandvarnare i bilarna. Förorterna driver Sveriges utveckling av säkerhets system framåt. Regeringens lögner och misslyckande ska döljas till varje pris med skattemedel. Hela regeringen borde skickas till Mellanöstern för utbildning i nödvändigt våld för att skydda befolkningens trygghet och säkerhet.

 8. Denna typ av grillning ingår i dagens svenska mångkulturella samhällsutveckling, är bara att som den trygga 87:an att gilla läget fortsätta shoppa, byta mobil, titta på Melodifestivalen, hela Sverige bakar med TV4:s kramgoa PK- Tilde och fortsätta att resa ännu mer utomlands !!!!!
  7 klövern har full koll på den väldresserade fullljugna svenska naiva väljarkåren och får garanterat nytt ett förtroende vid valet i September och kan därefter slå i sista spiken i kistan.

 9. Detta har väl alltid förekommit ! Det är nog bara anmälningsgraden som har ökat ??? Det har alltid varit svenska ungdomars paradgren ???

  1. Är naturligtvis en gammal hederlig svensk tradition som vi av någon anledning aldrig hörde talas om när Sverige bara var ett kristet, homogent, tryggt och icke mångkulturellt land då allting var sämre enligt dagens patetiska illröda s.k experter som ej är torra bakom öronen !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: