Stäng

Europa: Islam på framfart

av Judith Bergman  •  23 februari, 2018

 • I Tyskland anser 47 % av muslimerna att sharia är viktigare än tysk lag. I Sverige anser 52 % av muslimerna att sharia är viktigare än svensk lag.

 • Studierna stöds av europeiska underrättelserapporter. I Tyskland varnade underrättelsetjänster i början av hösten 2015 för att ”vi importerar islamistisk extremism, arabisk antisemitism, nationella och etniska konflikter från andra folkslag, samt en annorlunda förståelse för samhället och lagen.”
 • En färsk belgisk studie, i vilken 4 734 belgier tillfrågades, visade att två tredjedelar känner att deras nation blir ”mer och mer invaderad”.

”Vi kan inte, och kommer aldrig kunna, stoppa migration”, skrev EU:s kommissionär för migration, inrikesfrågor och medborgarskap, Dimitris Avramopoulos nyligen. ”I slutändan måste vi alla vara redo att acceptera migration, rörelse och mångfald som den nya normen, och skräddarsy vår politik därefter.”

Med tanke på att sådana människor skulle få oss att tro att migrationen har blivit en sådan kategorisk och till synes obestridlig policy för EU, ”migrationen är djupt sammanflätad med vår politik och ekonomi, handel, utbildning och anställning”, skrev Avramapolous dessutom – är det viktigt att analysera vad för typ av mångfald EU bjuder in till på den Europeiska kontinenten.

Läs vidare

11 reaktioner på “Europa: Islam på framfart

 1. Dessa bl.a. islamska invandrare har idag utlöst en storm,bland de ”korrekta” medierna i Tyskland. Deras STATS-TV dominerades vid kvällens nyheter,över detta hemska människoföraktande… Vad har då hänt,
  Jo i Tyskland finns något som nämnes ”Tafel”,där deras fattigpensionärer och uteliggare,kan få hämta matvaror mot ringa eller kostnadsfritt vid utlämningställena.Detta hade nu de invandrade parasiterna upptäckt,och en längre tid fräckt knuffat bort framförallt de äldre inhemska i kön.
  Därför beslöt en sådan större Tafel i Essen att endast lämna ut varor åt de inhemska.Döm om de ”godhjärtade importörerna” blev uppbragda.
  Nåväl de som stod bakom beslutet,försvarade sitt handlande,och kommer att fortsätta på den inslagna vägen,att i första hand hjälpa sina egna landsmän/kvinnor:
  http://www.rp-online.de/nrw/panorama/tafel-essen-kunden-begruessen-aufnahme-stopp-fuer-auslaender-aid-1.7417151

 2. Jag känner att min text i förra Petterssons måste repeteras här.
  Hoppas ni accepterar, men det känns viktigt för våra barn och barnbarn:

  Det är inte muslimerna som är dumma i huvudet, trots att de är helt hjärntvättade!
  Dummast av alla är vi, som sitter kvar i baren på Titanic, med sista drinken!

  VI GÖR JU INGET FÖR ATT FÖRSVARA OSS !

  Vi måste försvara oss!
  Vi måste enas i små grupper!
  Vi måste göra planer!
  Vi måste hjälpa de stackars muslimerna:
  Att få en intensiv hemlängtan!

  => ”Grannsamverkan” är vår räddning!

  SÄPO har gett upp enligt deras egen årsrapport!
  SÄPO har inte lyckats försvara vårt land!
  SÄPO har låtit främmande makt (islam) ockupera 61 bostadsområden!
  SÄPO har inte kunnat hindra ”no-go zooner” att ockuperas!

  Polisen, vårt skydd, har inte tillträde till ockuperade ”no-go zooner”!
  ”No-go zoonerna är svensk mark ockuperad av islam!

  DETTA ÄR ETT NEDERLAG FÖR SVERIGE !

  Vi måste agera själva!
  ”Grannsamverkan” – mot brott!
  Försök förstå krisen!
  Du, jag, vi – står inför en katastrof!
  Vårt land faller !
  Regeringen står under styrning från islam (Saudi Arabien?)

  => Annars skulle de ha utlyst undantagstillstånd!
  Ockuperad svensk mark måste återtas!
  Kan bara ske med krigsmakt!

  (välkommen SÄPO för en dialog!)
  – Men med er nya chef, som just misslyckats med polisen och fått sparken, är det väl dags att lägga mer SÄPO?
  Han kommer väl att gå ut med samma fråga till muslimerna som han gjorde som polischef:
  ”Hur ska polisen se ut nu och i framtiden”

  ”Svara på arabiska”

  Närmare LANDSFÖRRÄDERI än så kan man väl inte komma!

  Nästa fråga till muslimerna blir väl hur muslimerna vill att SÄPO
  ska se ut, nu och i framtiden?

 3. Man förstår ju muslimerna mycket väl. Dom vill inte integreras eller leva västerländskt, muslimer ser inga problem med invandrarghetton eller att man inte kan landets språk. Muslimer vill ha det PRECIS SOM HEMMA, med undantaget att allt är gratis. Problem uppstår när muslimflickor vill ha frihet. Ett ännu större problem är att, såsom alla andra, så är muslimer också giriga materialister som är avundsjuka på grannens fina ägodelar, och dom frikostiga bidragen räcker inte till att inskaffa nya skinande saker. Då har man fyra val, skuldsätta sig med ingen tanke på att nånsin betala, stöld/kriminalitet, skattebedrägeri/bidragsbedrägeri eller hederligt arbete. En mikroskopisk andel väljer alternativ 4. Naiva Västvärlden har gjort det väldigt bekvämt för islam att sprida sig, det finns ingen annan att skylla på.

 4. Invandring är ingen naturlag! Det är en drog, ett gift, som framkallar beroende hos vänsterpacket (MER! MER! MER!) och medberoende hos allas oss medborgare, som måste stå ut med fyllot Sverige av idag, med midsommarhatten på sniskan, och spyor över våra anfäders byggt. Men Sverige kan läggas in på rehab, och få hjälp av duktiga doktorer som Ungern, Tjeckien och Polen.

 5. En tillrättavisning av mitt inlägg och en ursäkt till exiliranier som bor i Sverige. Jag hoppas att ni inte misstolkar mitt inlägg Jag menar inte att ni skulle flytta tillbaka. Ni har ju flytt från en teokratisk vidrig muslimsk diktatur och så gott som alla iranier jag har träffat här i Sverige är sekulära. Jag menar dessa iranska studenter som bodde här på 70-talet innan Khomeni hade fått makten flyttade tillbaka efter avslutade studier. Om de var hängivna muslimer eller shahen-anhängare bör lämnas där hän.

 6. Ingen i sin vildaste fantasi skulle kunna tro på 70-talet att islam skulle ha denna framflyttade position som den har i dag i Sverige. De muslimer som jag träffade på i Sverige vid denna tid var arbetskraft- invandrare samt iranska studenter.

  De skulle flytta hem efter att har byggt upp ett ekonomiskt underlag resp avslutade studier. Dessa arbetskrafts- invandrare kom från Turkiet , gamla Jugoslavien och ett fåtal pakistanier.

  Kvinnorna ur dessa kategorier bar inte hijab eller annan muslimsk beslöjning (undantag mycket gamla kvinnor och de var mycket försynta och skulle skämmas över att vara kravmaskiner.

 7. Alla politiker , journalister , SR och SVT. Stort tack för detta !!! Den enda rättvisan är att även era barn och barnbarn kommer drabbas också !!!

  1. Jag kommer inte att gråta om det händer deras barn något illa i framtiden genom islamiseringen.Dom ska vara utbildade och kloka och har fått så många varningar så dom får skylla sig själva. Men dom kommer att bygga in sig i nån fästning och låtsas att islam är inget farligt. Dom gör nåt uttalande nån gång om att mångkultur är berikande och fortsätter med sin hjärntvättande självförnekelse. Det verkar som om inget folk är så lätt att hjärntvätta som svenskar.

   1. Naturligvis vet de som är skyldiga till och ansvariga för att Sverige och övriga Västeuropa nu i allt snabbare takt byter religion vad de ställt till med och har därför självklart garderat sig och de sina för konsekvenserna, är alltid de icke skyldiga till förräderiet det s.k vanliga hederliga men av etablissemanget idiotförklarade folket som i slutänden på olika sätt får betala notan !
    Sedan kan man ju fundera på varför bland annat SOSSEN och tillika ADELSMANNEN Palme startade en totalt okontrollerad och ansvarslös massinvandring till Sverige men att alla mångkulturälskare och ansvariga för detta på något tjänar på och har tjänat på detta råder det absolut ingen tvekan om annars skulle inte etablissemanget försvara en katastrofal massinvandring med näbbar och klor, ingen gör något gratis eller för att vara snäll som man försöker hävda det är bara rent vidrigt hyckleri.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: