Ryssland fördömer Irans uttalanden om Israel

UTRIKES. Rysslands utrikesminister Lavrov fördömer Irans önskan om att ”radera Israel från världskartan”.

Enlig nyhetsbyrån TASS ska Lavrov under måndagen ha sagt ”We have stated many times that we won’t accept the statements that Israel, as a Zionist state, should be destroyed and wiped off the map”.

Läs mer på Haaretz…

-Pettersson säger att hela Mellanöstern är en jävla röra…Ryssland är på samma sida som Iran och den Syriska regeringen i inbördeskriget. USA,  Saudiarabien, Turkiet och Qatar stöder oppositionen, alla bekämpar IS som redan är militärt krossade. Turkiet säger att de bombar IS-terrorister, men koncentrerar sig på kurderna. Ryssland beskyller turkarna för att lämna stöd till IS och misstänker att Turkiet tänker invadera Syrien där ryssarna har sin enda bas i Mellanöstern. Där är Sunni och Shia, Jordanien, Libanon, Frankrike, Storbritannien, till och med några svenska soldater, utländska terrorister, vi har de andra kriminella muslimska mördarbanden som al Qaida, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, Nusrafronten, Hizbolla, den fria sysriska armén och fan vet allt, de gör bars som Muhammed sagt åt dem att göra och det som står i koranen. Det är islam.

Det bästa vore om Ryssland och Väst gick ihop mot islam men de är osams om Ukraina och Ryssland är osams med Turkiet som är med i Nato och…jag ger upp..

Det finns bara ett alternativ. Lämna Israel i fred och…

Låt proffsen ta hand om sina egna…

1 thoughts on “Ryssland fördömer Irans uttalanden om Israel

Kommentera