17 thoughts on “Muhammed hade ingen EL

 1. Tyvärr utser Miljödårarna och Socialdemokraterna skithålsländer till asylländer och nog känns dessa ”människor” igen från Tensta, Rinkeby, Husby, Slöddertälje, Göteborg och MALMÖ…..
  STORMAKT på import av analfabeter vill Stefan Lövens gäng vara och 87:an går på det hela….-katastrofen närmar sig….

  • Löven har lovat bostäder, socialbidrag och ”enkla jobb” till dessa….Kanske ser vi ett enkelt jobb här i filmen!

 2. Men vart är alla El- kablarna som för strömmen vidare.
  ”Jaaasssåå- måste det finnas kablar också.

 3. Det var rasistiska paneler! Dom hade väl fått nys om att det var paneler av en billigare variant och kände sig kränkta? Eller så hade ett barn i byn dött och häxdoktorn skyllde på panelerna? Eller blev dom lovade bilar, hus, datorer och telefoner men fick bara satans jävla gratis-el istället? Svårt att veta när man inte är integrerad i muslimsamhället, än..

 4. Uppenbart finns det idioter även i andra länder än Sverige. Men varför skickar den upplysta delen av världen pengartill dess fåntrattar? Vill de leva i mörker, låt dem göra det och ta inte hit dem

 5. Varifrån är filmen?
  Hur mycket pengar ger vi dessa djur?
  Är det dessa välutvecklade apor som vi ”tar emot” i Sverige?
  Hur många patent är registrerade i dessa U-länder?
  Är det vår skyldighet att dressera, sköta, utbilda och mata dessa djur?
  Vad får vi för det?

  • Det är fan nånting av det värsta man kan se.Vad tror dessa idioter att dom kan vinna på detta? Här ser vi vilket IQ dom har. Dom är snart i Sverige och ska bygga upp våran solcellspark enligt Löfven.

  • age….hahahaha…bra kommentar, tyvärr är svaren på frågorna inte självklara, vi lever i en HUMANITÄR SUPERSTORMAKT säger Miljödårarna och sossarna….dvs ”öppna gränser” för dessa….

 6. Sida finansierat troligtvis
  Någon häxdoktor har förbannat solcellerna och idioterna gör det dom är bäst på..

 7. Vad bra!! Då kan de ju stanna kvar på stenåldern istället för att komma hit och förpesta tillvaron för oss som begåvats med ett civiliserat sinne…

Kommentera