En stad som är för vit

Szekesfehervar är en vacker stad i Ungern med anor ända tillbaka till 900-talet. Den beskrivs som en gömd pärla, men nu har turister börjat hitta dit. Kanske var det därför som staden ansökte om att få bli Kulturhuvudstad 2023.

När staden var bland de sju sista tävlande gjorde de en charmig reklamfilm:

Varje vettig människa skulle tycka att det ser alldeles underbart ut, men inte EUs jury. De ansåg att det var en reklamfilm för det vita, kristna Europa. De ville ha mer immigranter och fattiga, färre kors och inte en massa vita lyckliga människor som dansar på gatorna.

Stadens borgmästare Dr. András Cser-Palkovics sa att att anledningen till att de åkte ut ur tävlingen enbart berodde på de politiska frågorna. Enligt EUs jury var filmens största brott att det märktes att de satte ett sort värde på sin kultur.

Men är inte det själva grundtanken med tävlingen? Vem vill resa till en plats som visar upp tiggare, grå betong och klungor av arbetslösa invandrarmän som står och röker? Det har vi ju här hemma numera…

12 thoughts on “En stad som är för vit

 1. Om våra städer fortsatt vara ”vita” så hade inget av detta grymma hänt.
  Hemlös gammal kvinna i Italien slagen och våldtagen av afrikaner, något exempel även från Hamburg och även från Sverige !
  Varför släpps monster in i våra länder………..förakt för de pk-politiker som fortsätter att ge plats för avskum.
  http://barenakedislam.com/2018/02/18/italy-75-year-old-homeless-woman-has-been-raped-by-a-senegalese-muslim-invader-posing-as-a-refugee/

 2. Underbart vackert, kändes tryggt och trevligt , jag är rädd för att en stor del av historien kommer att upprepa sig genom kolossen EU och då återigen som det stod i våra historieböcker och den ”sanning” som bankades in i våra huvuden för att den passade vissa.
  Sök på nätet och förstå att det fanns / finns mycket mer som vi aldrig fick / får höra och läsa.

 3. Nästa utrikestripp får bli Budapest, en av världens vackraste städer och en av Europas sista demokratiska stater. Att juryn bestod av EU-svin så var naturligtvis ungrarna chanslösa…

 4. De ska säga något om att döma efter hudfärg och ras?
  Det går bra sålänge man inte talar för vita människor och deras exklusiva rätt till sina egna länder tydligen, våra länder.
  EU är ett monster.

 5. Ang. sekten Sveriges undergång och Mammuthus
  Svensk. Status i världen: utdöd.
  Monter: En svensk, rekonstruktion.

  Gällande extinktionen av mammutarna finns några olika teorier, var av en åsyftar högt jakttryck. Babbarnas höga jakttryck i form av gruppvåldtäkter, bränder, rån, övervåld osv. påminner mammutarnas (svenskarnas) utdöende.

  Smittsamma sjukdomar har också framlagts som en tänkbar förklaring till mammutarnas död.

  TBC, HIV, underläppsjukan, ögoninfektioner mm. (här finns ett helt smörgåsbord att välja bland) lär på motsvarande sätt slå hårt mot svenskarna.

  Slutet av perm var en svår tid i haven och 2018 är en svår tid för svenskar.

  Den tänkande och därmed sällsynte svensken bör förbereda en exitplan för att lämna den hjärndöda sekten. Undergången är nära!

  Flytta nu, i morgon kan det vara för sent.

  När de med högre IQ, dvs. de som förstår att flytt är enda lösningen, lämnar sekten Sverige, och de med låg IQ flyttar in till sekten Sverige är katastrofen total och irreversibel.

  Tänk dig själv! En våldsbenägen befolkning som består av IQ = 85 (eller lägre som i statsministerns fall), feminister (våldsbenägna), Löfven, Schyffert osv. Nu pratar vi riktig skräckfilm (tyvärr på riktigt).

  Våldet kommer bara öka och öka och öka och öka.

  Men ”var inte rädda”.

 6. Det kommer nog fler utbrytningar ur EU, om denna ’utveckling’ fortsätter. Frågan är vilket land blir först efter UK. Troligen något forna öststatsland med erfarenhet av totalitärt förtryck, som Ungern eller Tjeckien.

 7. Om detta kan bekräftas så torde nödvärnsrätten tillåta alla sunda stater att lämna EU med omedelbar verkan.

Kommentera