Stäng

Börjar det brännas för Özz Nujen?

I går kväll skulle TV4 sända en gammal repris av Özz Nujen, den ersattes dock med att program med David Batra. Undrar vad det kan bero på? Är det dålig stämning på TV4?

 

19 reaktioner på “Börjar det brännas för Özz Nujen?

 1. Förr sökte ju vetenskapen den ”felande länken”. Som skulle visa vårt nära släktskap med aporna.

  Slut på letandet!
  Tack Özz!

 2. Det är tyst från vanligen talträngde Mattsson. Har han fortfarande förtroende som krönikör i Expressen?

 3. Att ändra program bara så där, det är väl som att vända på uttrycket ”ur askan till elden”
  Jag lyssnar inte till någon av dessa individers pladder.

 4. Det går bra för Batra 🙂 Schyffert byttes ut av Batra för två veckor sedan så han skapar nog också dålig stämning genom att påstå att invandringen kostar en pizza om året.

  1. På våra spaläger för enbart kvinnor, självklart genuscertifierade, serverar vi endast s.k. lägersoppa. Lägersoppan ger mycket goda resultat för välbefinnandet och är garanterat smalkost.

 5. Det kommer att bli ganska tomt i morgonsoffan hos TV4 nu när så många av deras högprioriterade osvenska rappare, komiker och liknande visar sig en efter en vara kriminella. Skönt att se hur de ramlar i de gropar de gräver åt oss superäckliga hetro CIS män som tror på kärnfamiljen.

 6. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/87/Ozz_nujen_2c651_9411.jpg

  Den brottsmisstänkte Özz Nüjen sitter kanske redan i hemliga polisförhör om betalningarna till terroristen Akilov för den senares svarta hantverksjobb utförda på Nujen-klanens hus på Gotland.

  Kanske redan tidiga insatser från rättsväsendet för att hindra den nationalistiske bergsturken från att försöka gömma sig undan rättvisan i Sverige eller t o m kanske dra iväg till hans älskade Kurdistan.

  Det hade väl varit alltför pinsamt för TV4 om de mitt under ett ev. pågående polisförhör och därefter under en ev. påbörjad dramatisk Özz-flykt till Kurdistan skulle sända kurdens program ”Dålig Stämning”.

  1. Hans dubbelgångare, (även kurdkommunist) utlöste i natt stort larm på lyxhotellet Bayerische Hof,i München.
   Orsaken var att Turkiets utrikesminister råkade bo på samma hotell,
   och när hans livvakter såg kurden,tog man honom för terrorist,och larmade polisen.Dessa ryckte ut med otaliga fordon,för att skydda den turkiska ministern.
   Nu visade det sig vara den ”Gröne toppolitikern” Özyan som var den misstänkte terroristen !
   Detta om inget annat visar vad det är för pack som sitter som folkvalda i Bundesdagen,för detta gröna parti…
   https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/75/16-09-02-Cem_%C3%96zdemir-RalfR-RR2_4940.jpg/270px-16-09-02-Cem_%C3%96zdemir-RalfR-RR2_4940.jpg
   Så ser kurden Özdemir ut som representerar f.d. terrorgruppen RAF.

  1. Gissningsvis spelar demokraternas/kommunisternas(samma sak) införande av feminism, genus, värdegrund, hbtq, mångkultur etc etc ännu större roll för ungas välbefinnande!

   Se till att skicka ut allt ovan beskrivet ur landet så kan jag garantera att den psykiska hälsan hamnar på rätt väg!

  1. Tid att han åker tillbaka i tid och rum och försvarar roar sitt folk eftersom han inte vill bli svensk. I mina ögon är han inte en estradör utan en desertör.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: