Stäng

Invandrare: Svenskarna är ”socialt inkompetenta”

INVANDRING. En invandrare, Gabriel Kuhn, filosofie doktor i ”poststrukturalism”, som kom till Sverige 2007, skyller den misslyckade integrationen i Sverige på det svenska folket

Svenskarna är ”socialt inkompetenta”, skriver han på Aftonbladet Debatt idag och hävdar att det är ett ”allvarligt samhällsproblem” som inte kan lösas med pengar.

Läs hela artikeln på Aftonbladet…

-Pettersson ska inte orda för mycket om detta, men filosofie doktor och invandraren Gabriel Kuhn borde veta så mycket som att man inte ska förolämpa sina värdar. Det brukar inte bli så bra stämning då, speciellt när man inte är inbjuden gäst utan kommit illegalt.

Filosofie doktorn säger att Sverige är ett bra  land att bo, jag säger att det skulle vara ännu bättre utan otrevliga invandrare…

63 reaktioner på “Invandrare: Svenskarna är ”socialt inkompetenta”

 1. Ursäkta herr professor !
  När jag råkar en ”tiggare” som sitter å säger – HEJ – då brukar jag svara ett enkelt ;
  HEJ DÅ !!!

 2. Jag har också stått vid en busshållplats i Österike, det var ingen österikare som pratade med mig. När bussen kom trängdes alla för att komma på bussen först vuxna män trängde bort barn och ungdomar. Alla fick inte plats. Väldigt exotiskt och socialt komptent?. Om ingen hälsade på mig i trapphuset, tvättstugan o.s.v. skulle jag kanske fundera om det finns någon annan anledning än social inkompetens.

 3. Brukar titta på det Brittiska programmet Kronofogden, där dom kör
  hem till personer som inte skött sina betalningar, i dom flesta fall rör det sig om det nya frälset som invaderat Europa, och som vanligt tror dom sig bara ha rättigheter, inga skyldigheter?

  1. Ja det är ett jättebra program och som du sa är det95%som är utlänningar och så gott som alla lever de på bidrag

  2. Minns du Lyxfällan? Hur många invandrare som har varit föremål för skuldsanering där?

   Den enklaste lösningen är att skylla ifrån sig och som de flesta av oss redan vet är Svenskarna världsmästare i den ”idrotten” (samma med hyckleri, dvs. spela ”en trevlig och nyfiken medmänniska” i direkt kontakt med folk, för att sedan baktala och sprida skit om dem).

 4. Men det är nog sant! Åtminstone gällande oss män, i allmänhet. Det är socialismen, femenismen och jämlikheten, som har hämmat oss. Och velourmannen eller muttraren med knytnäven i fickan, har blivit normen. Förutom vi i ”nya högern”, då förståss. MEN TIDIGARE, när de första invällarna kom och bögrörelsen började propagera, stod vi som hämmade fån. De flesta av oss. TYVÄRR!!! VI SKULLE HA RUTIT IFRÅN ÅT VÄNSTERN, BRA MYCKET TIDIGARE!!! Men vi har varit lika underkuvade av välfärdssystemet, som de var i gamla öst-europa av kommunisnen. Så lätt har det inte varit. Men några få av oss, var som Vaslav Havel, och vägrade ge upp för det vi trodde på, och kände var rätt. Och här är vi församlade nu, i ”nya högern”. Jag, Pettersson, Jimmy Åkesson, ni andra här på bloggen, m fl. m fl. Men det är väl sent. Klockan har börjat räkna in midnattsslagen på slutet. MEN ÄN GER JAG INTE OPP!!! 🙂 OCH DET SKA HELLER INTE NI GÖRA, TYCKER JAG!!! VI MÅSTE KÄMPA, OCH KÄMPA TILL MAX, ”FÖR DEN LJUSNANDE FRAMTID SOM ÄR VÅÅÅÅR”. 🙂

  1. Man måste se till fakta, vad som har gjort oss svenska män svaga. D v s socialt inkompetenta. Det är bara det jag pekar på. Social kompetens är stridbarhet för en sammanhållen gemenskap. Inte anpassning till alla och allt annat än det egna. Och i synnerhet inte integration. Så han har rätt, att vi varit socialt inkompetenta, för att vi inte försvarat oss, och vår gemenskap tillräckligt. Men han har TOTALT FEL i beskrivningen av det hela. Detta tyder snarare på social kompetens, om vi inte gör som han vill och menar att vi ska!

 5. Ganska underhållande , som barn blev jag flyttad med min fars arbete från ”skorrande R ” till rullande R ” lite fram och tillbaka , det gav en förmåga att anpassa sig !

 6. Reinfeldt kallar oss det sovande folket och nu håller de p att avskaffa yttrandefriheten utan att någon bryr sig

 7. Det tar lång tid för alla att komma in i svenska sammanhang, även för pursvenskar. Det är inget konstigt, på vårt sätt trevar man sig fram i kontakten. Jag skulle tro att det är för att man vill vara säker, en ny kontakt kan innebära saker som man kanske vill slippa. Sociala förpliktelser, t.ex. Det gäller att nalkas varsamt. Svenskar har av ålder och hävd ingen utelivsvana, kanske annorlunda för den yngre generationen. Och, man bjuder inte hem varandra hursomhelst. Blir du hembjuden till någon är det ett stort steg taget i den relationen. Kanske inte om det är ett storsvep, en arbetsplats, en jämn födelsedag osv., då kan man nog passera utan att det behöver innebära en närmare bekantskap med förpliktelser.
  Herr Kuhn bör, innan han kommer med sina svepande påståenden och generaliseringar, försöka förstå sig på den svenska kulturen och hur den fungerar. Den har trots allt skapat det land han gärna vill komma till!

 8. Vad är det för dynga han sprider??

  Varför ska jag först ”utbildas” i islam, acceptera att ljugande asylsökande går före i vård- och bostadsköer, acceptera att de utför övergrepp och mord, kastar sten på blåljuspersonal, knarkar och hotar, och dessutom vara trevlig mot detta klientel??

  Jag har kollegor från i stort sett hela världen, självklart hälsar vi på varandra, det görs ingen skillnad på kön eller etnisk bakgrund.
  Detta gäller folk som sköter sig och visar hänsyn.

  Men, de som stryker runt på nätterna och har ljugit sig in i Sverige, som inte accepterar det boende och placering de får, varför ska jag vara trevlig mot dem? De borde ju vara tacksamma för att de får tak över huvudet och mat, inte anlägga bränder och förstöra boendet!

  Nu får det fanimig vara slut på svenskars flathet,jag vägrar stå med mössan i hand och se på medan moskéerna växer upp!

 9. Eritreanen som bott gratis här i 28 år, aldrig jobbat eller gjort ens ett handtag, bara fikar dyrt hela dagen på konditoriet i Falun, säger att Sverige är som Saudi Arabien för att kvinnorna inte är lättlillgängliga här.

 10. Jag jobbar i butik och vi har som policy att hälsa på alla kunder som kommer in. Folk från norden och asiater skiner upp och hälsar glatt tillbaka! Folk från mellanöstern bara tittar på en och går nonchalant förbi. Min erfarenhet är att vi svenskar inte är värda att ens säga hej tillbaka till, så varför besvära sig privat?

  1. Du har ett servicejobb och kunden uppskattar ett ”hej” och känner sig sedd, när ni inte hälsar verkar det nonchalant men för min del tycker jag det verkar tröttsamt att hälsa på alla.
   Föredrar ICA istället för Copp som börjat mer och mer med att man ska använda en maskin när man betalar för varorna. Det är opersonligt och kunden vill möta en kassörska, finns ingen orsak att automatisera så att det blir opersonligt. Dessa butiker är oftast lönsamma om de drivs på rätt sätt, ICA har hittat rätt spår hoppas de förstår att kunden vill ha personlig service och att alla inte springer igenom butiken och måste handla på ackord.
   Ett ”hej” och litet småsnack med en ung söt kassörska kan förgylla dagen för en man!

  2. Helen, du har så rätt. Araber och Afrikaner har ingen uppfostran vad gäller beteende i butiker som har svenskar som personal.

 11. För egen del hälsar jag i princip bara på de jag känner och på expediter och kassapersonal i butiker och konditorier.

 12. Varför skulle man säga hej till några man inte bett komma hit och inte vill ha att göra med överhuvudtaget och långt mindre ha i landet?
  Varför skulle det ligga i mitt, vårt intresse att integreras med dem?
  Vi bad inte dem att komma hit.

 13. Det verkar finnas variationer i uppfattningar mellan olika grupper av invandrare … t ex om Sverige som land och svenskarnas attityder, social kompetens, generositet mm mm.

  Invandraren Gabriel Kuhn, filosofie doktor i poststrukturalism har nu uttryckt sin åsikt (och missnöje) i Aftonbladet. Från ett annat håll har Adly Abu Hajarhar, moderat malmöpolitiker och imam från Palestina tidigare uttalat sin åsikt i Skånska Dagbladet. Följande sagt av Adly Abu Hajarhar …

  http://left4photo.com/uploads/3/8/7/1/3871576/2895607.jpg

  Som framgår finns stora skillnader de båda männen emellan i deras uppfattningar om Sverige och svenskarna. Gemensamt för vad dessa båda herrar (från olika grupper invandrare) uttalat är otillfredsställelse med att deras krav på Sverige och svenskarna inte infriats till full belåtenhet av Sveriges värdfolk.

  Läs gärna vidare på länken nedan som går till Skånska Dagbladet:

  http://www.skd.se/2009/03/04/sverige-den-basta-islamiska-staten/

  Muslimernas krav är att tvinga kristna och ateister till att betala deras utsvävningar i form av välfärd, särbehandling till utbildning och arbeten, ”anpassning” av lagstiftning m.m. Välfärd går bra för muslimer så länge det är någon annan som betalar, allra bäst om det är kristna och övriga ”otrogna”!

  Det vore trevligt att någon enda gång få höra vilka insatser invandrarna själva skulle kunna tänka sig att bidra med för att göra Sverige till ett bättre land för alla … och då inkludera även alla svenskar och deras efterföljande generationer, som under fred och demokrati lyckades bygga det svenska folkhemmet och höja människors levnadsstandard till respektingivande höga nivåer vid internationella jämförelser …. osv osv.

 14. Nu är vi som vi är och vill vara. Jag ser inte nytta i att samtala med människor som du högst troligt inte kommer att träffa igen. Slöseri med energi i ett land vars årsmedeltemperatur ligger mellan +8°C och -2°C. Sedan kan man naturligtvis vara artig och omtänksam utan att slösa på luft.

  Det finns ett fenomen som kallas för diplomatdansen. Det är när en arab med komfortavstånd på 0,5 meter samtalar med en skotte som har ett komfortavstånd på 2 meter. Då uppstår en situation där araben försöker komma in i sin komfortzon och skotten ut till sin. Det uppstår då en rörelse i rummet där de båda beskriver cirkelbågar runt varandra på vägen.

  1. Det är mycket riktigt ett klimatbetingat beteende. Ju längre norrut, ju mer socialt avvaktande är folk. På Grönland hälsar folk oftast inte ens på grannar (har en bekant som bodde där några år).

 15. Varför skall man svara på hej kompis och hallå brorsan. Lär er hur man hälsar i sverige och inte någon skithälsning som är översatt från arabiska.

 16. Ca 75-80% av Svenska folket är nu så hjärntvättade att de helt förljer SR, SVT, aftonbladet, expressen, reklam, filmer och övriga skräpmediers instruktioner i vad de ska tycka, och har därmed sitt självständiga tänkande blockerat.

 17. Det är väl ett svenskt drag att vara lite reserverad och avvaktande. Det kan vara något som kunde vara bättre.
  Artikeln är väl något som Aftonbladet har kokat ihop för att beskylla att det är svenskarna som är skyldiga till en havererad integration.
  Aftonbladet vill helt enkelt inte se fakta om att islamister inte är möjliga integrera.
  Att Aftonbladet skulle skriva en artikel om hur vissa inflyttare borde bete sig när de lever på värdens bekostnad är nog helt uteslutet.

  1. Text ovanför Gabriel Kuhns artikel:

   ”Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten, inte Aftonbladet”.

   1. Och?
    Tror du AB släppte in en skribent ifall blaskan ifråga var totalt emot det som framförs?

  2. Kent…Socialdemokraterna och Miljödårarna utser skithålsländer med skitfolk till asylländer och Afghanistan och Iran tömmer sina länder på mentalsjuka och kriminella och skickar dem till Sverige….-se på Malmö, går back 5-6miljarder per år….
   INGEN ARBETSGIVARE EFTERFRÅGAR DESSA, SOSSARNA TAR IN DEM SOM RÖSTIMPORT!!

 18. Jag föredrar de egenskaper, som kanske hållit oss ifrån krig senaste 200 åren. Invandrare från vissa länder är bra på att starta krig. Jag föredrar kloka människor med ansvar. Men Svenska myndigheter tycks inte bry sig vad för slags kompetenser de släpper in. Ju fler dysfunktionella dess bättre verkar vara mottot. Jag förstår inte planerna faktiskt.

  1. Nej, inte jag heller. Antagligen beror de på att de är socialt inkompetenta trots att de påstår motsatsen.

 19. Tycker att den där muslimska lärarinnan skall sticka från Sverige fort som f-n, hon har inget berättigande i det svenska samhället ! Hon kan ta med sig resten av packet också!

 20. Kolla in detta, man tror inte sina ögon när man läser, IQ verkar som bortblåst, men hata Sverige och allt Svenskt, det är tydligen helt OK enligt dessa, vad röker dom?
  https://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/alla-som-skrivit-under-det-oppna-brevet-till-nye-rikspolischefen/
  En enkelbiljett till Nordkorea, jag ger lätt 5000, ( skattade pengar Özz, det du!) för ett sådant gott ändamål.
  Källa ”Det goda samhället”, mkt bra sida, som jag gärna rekommenderar!!!

 21. Ja det är väl så att ligger den här muslimska kvinnan skadad på marken och kämpar för sitt liv så är det bara att gå förbi om du är man och läkare och kanske tom skulle kunna rädda henne. Men det blir ganska dyrt med alla dessa lättkränkta varelser som skall ha skadestånd stup i kvart om avståndet upplevs för nära. 1 meter eller 10meter, vilket tokfolk som hittar på det ena efter det andra. Ljuger och hittar på, det är deras bästa gren.

 22. Ursäkta, jag har en sista liten grej.
  När en av landets största tidningar tycker det är ok att klumpa ihop alla svenskar i en grupp, har de legitimerat att gruppera människor utifrån härkomst.
  Då vill jag fortsätta på det spåret. Då säger jag att människor som kommer från Syrien och Irak är vålsamma massmördare, polygamister, kvinnomisshandlare, outbildade, främmande för att arbeta, mm. Listan kan göras lång.
  Så Aftonbladet be svenska folket om ursäkt för att publicera en så svenskfientlig text, annars kan vi ju fortsätta på samma spår med människor som kommer från länder som Trump kallar s……-countries

 23. 120 000 kräver en muslimska i skadestånd för att ”tvingas” ta en Svensk i hand, det är mer än vad det kostar att mörda en Svensk,vad kostar det att råka säga Hej till en muslim 50 000? De sitter idioter o hejar på mej hela dagarna inte fan kan jag stämma dom, eller? Gabriel är ett bevis på en sjukdom, svår sådan som tydligen alla ZZåZZar har drabbats av.

 24. Jag kan lägga till lite vetenskap. Forskare är helt överens om invasiva arter är skadligt för vår miljö. De för med sig nya bakteriefloror och nya angrepssätt som är främmande för ursprungssorten.
  Jag undrar bara när forskarna vågar lyfta på locket och berätta att det samma för homosapiensa som för insjökräftan?

  Från naturvårdsverket.

  Stora problem kan dock uppstå när främmande arter sprider sig i miljön och orsakar problem för inhemska växter och djur, ekosystem och även för människors hälsa och för samhället. Främmande arter som hotar den biologiska mångfalden kallas för ”invasiva främmande arter

  1. Vilken bra idé. Jag tycker vi alla svenska män ska stirra burkaklädda kvinnor djupt i ögonen och säga heej, så får vi se hur mörka deras manliga sällskap blir i ögonen. Sätt er gärna bredvid dem på buss, tåg och spårvagn också. Det är det som kallas god integration.

   1. ”Jack!”
    Vad menar du?
    Skulle vi sätta oss intill en sopsäck?
    Vi kan ju aldrig avslöja vad som finns i sopsäcken!

    NEJ! Aldrig! Håll avstånd till sopsäckarna!
    Ett av ”verktygen” som ”Grannsamverkan” kan använda för att hjälpa sopsäckarna att få en intensiv hemlängtan!

   2. Jag som är Svensk sedan många generationer hälsar inte ens på mina Svenska själsfränder om jag inte vet vilka vet är.
    En talande skräphög hälsar jag aldrig på. .

   3. En bekant talade om för ett tag sedan när han åkte på en
    fullsatt stadsbuss.
    Vid en hållplats var det en äldre med huckle
    som klev på bussen
    En tjej reste sig då artigt upp från sin ytterplats och sade att du kan få sitta här så kan jag stå.
    Men hon avböjde för se den platsen passade inte.
    Det satt en äldre man innanför.

 25. Jaha ja, och dendär lilla bagatellen som att när en kvinna ser en muslim i ögonen så betyder det att kvinnan vill ha sex med muslimen omedelbart och ger sig själv till muslimen som personlig egendom livet ut? Vad exakt betyder det för en muslim ifall kvinnan sa HEJ också?? Om en man säger hej åt en muslim så är mannen rasist och bör gängmisshandlas på plats.

 26. Det vore bra ifall Gabriel Kuhn kunde vända på det hela.

  Med att ta varandra i handen när man hälsar som Stefan Löfven
  stod och sade till A K B i kammaren.

  Fackförbundet Unionen står på hennes sida och driver hennes fall i domstol.

  ”Muslimsk lärarinna: ”Otänkbart” för mig att skaka hand med män – kräver 120.000 kronor”

  Helsingborg uppmanades att skaka hand med det motsatta könet på jobbet. Nu har HON anmält skolan för diskriminering då hon känner sig kränkt, rapporterar TV4 Nyheterna. Kvinnan kräver 120.000 kronor i diskrimineringsersättning.

  Det är lärarvikarien Fardous el-Sakka som anmält Kunskapsskolan för diskriminering sedan hon fått ett ultimatum: skaka hand också med män på arbetsplatsen.

  Men hon vägrar acceptera kravet. Därför anmälde hon skolan för diskriminering.

  el-Sakka påstår att hon står bakom den svenska skolans så kallade värdegrund, men menar ändå att det är ”otänkbart” för henne att skaka hand med män över 18 år, uppger TV4 Nyheterna.

  Det bryter mot hennes islamska tro och därför upplever hon sig vara kränkt, trots att det är hon själv som inte vill ta andra människor av det motsatta könet i hand.

  – Det är av religiös övertygelse som jag gör det här, sade hon under förhandlingen i Arbetsdomstolen i tisdags och påpekade att hon har en gräns för hur nära män får komma henne.

  Fardous el-Sakka kräver 120.000 kronor för den diskriminering som hon anser sig ha utsatts för, vilket är mer än normal praxis.

  Dessutom har hon fackförbundet Unionen bakom sig, som nu driver nu hennes fall i domstolen.

  http://www.friatider.se/muslimsk-l-rarinna-ot-nkbart-f-r-mig-att-skaka-hand-med-m-n-kr-ver-120000-kronor

  1. Hur lågt får man sjunka innan man säger upp möjligheten att kalla sig människa. Tror ni utomjordingar att vi Svenska män går omkring och skakar hand med alla fågelskrämmor hur som helst?

 27. Det finns någonting i Sverige som jag vet inte om det förekommer i andra länder. Här förekommer ofta ett grupptryck där man inte får sticka ut. Fega människor i ett grupptryck blir också aktiva brickor i de drevet och trycket och när någon självutnämnd ledare med en aggressiv pondus i den gruppen utser någon ”svag” avvikande och udda person att trampa på. Dessa fegisar och deras ledare framstår ofta som andra uppfattar dom som samhällets moraliska och sociala ryggrad. Jag har sett de på arbetsplatser. i en systembolagsbutik (statlig) där föreståndaren med sina underordnade mobbade en anställd och vissa kunder som de ansåg inte hade något socialt anseende.

  Jag har sett de i spelbutiker där de råder en obehaglig bonddryg machokultur där vissa kunder har tagit stor plats och med den fege ägarens hjälp fryst ut vissa kunder, hos kvarterskrogar m m. Kanske jag kan se det med andra ögon då jag blev utsatt för kränkande särbehandling av läraren då jag var ett litet barn och därmed utvecklade en dålig självkänsla som barn läste av och därmed utsatt för systematisk mobbning. Vi har kanske fått de samhälle och de politiker vi förtjänar eftersom vi har varit okritiska och dessa makthavare är en symbol och förlängning av oss själva

  1. Enda gången en Svensk nånsin vågar säga nåt om nåt är på utlandsresa, där Svensken är ökänd för att klaga på sin mat i restaurangen. Är det nåt psykologiskt månne? Hemma i Sverige är man totalt kuvad och håller käften som en liten pissmyra, men utomlands så vill man ens lite känna på hur det är att ha en ÅSIKT en gång, och då får världens alla stackars servitörer/servitriser minsann veta hut! Du som nu blev jättekränkt av detta, håll käften skenheliga vessla, du vet själv att du beter dig precis sådär.

   1. Det brukar ju sägas att på sig själv känner man andra, du.
    Jag känner nämligen inte igen mig i din beskrivning förstår du.

 28. 40 år i Sverige ,mycket i artikeln känner jag igen, jag är uppfostrad att när jag öppnar en dörr släpper jag den inte bakom mig, är det någon som följer håller jag dörren. Gjorde det i början av min tid i Sverige och fick höra kommentarer, från kvinnor som ”Tro du inte jag kan öppna dörren själv?”
  Men jag ha ha vant mig, ha bott 20 år i samma trapp men att säga hej är något ökänd

  1. Tråkigt att du träffat sådana kvinnor. Jag tycker det är helt underbart med artiga män, som håller upp dörrar, hälsar först etc. Sa någon till dig att mannen alltid ska gå före kvinnan om man går uppför en trappa? Gammal tradition som jag lärde ”gubbarna” på jobbet.

 29. Den sociala inkompetensen ligger i maktens oförmåga att ta hänsyn till människors natur och intressen. De verkar ha noll koll hur människor fungerar och tror att tillit och genuin vänskap kan lagstiftas. På sin höjd verkar politiker tro att bara människor får ta del av en viss uppsättning idéer så är det grunden för fulländade relationer. ”Om alla har samma idéer i huvudet så är landet enat!” Tror inte de tänker mer avancerat.

 30. RIKTIGA etniska svenskar jobbade sig trötta under dagtid, när de kommer hem äter de, tittar på TV, därefter läggdags för att orka gå upp på morronen och ta sig till arbetet för att göra rätt för sig….-den 25:e kom lönen….
  Både det importerade avfallet från skithålsländer som INTE behöver städa sina egna rum och mycket av den egna befolkningen också har en ny, annan inställning….Det är andra som ska ta upp deras skit, de har aldrig fått lära sig något annat och saknar mental kapacitet för att vara till någon nytta….
  ”Hej, hej….” säger tiggaren utanför våra butiker….Man behöver inte hälsa på många arbetsplatser, det finns inte tid till samtal, det är det nya Sverige som fack och Socialdemokrater skapat, ex Mac Donalds ringer in tim-anställda….Något denna figur borde prova, att kalla sig fil.dr. kan vem som helst, det går att köpa fina titlar….

  1. Tro du inte att folk i Tyskland och Österrike arbeta sig trötta? Men ändå ha man tid och ork för ett vänlig ”Guten Tag” och ett leende.

   1. Inte fasiken springer man omkring i Tyskland och Österike och säger hej till okända personer man möter på gatan i en stad tex , det kan man göra i en liten by där alla känner alla , och det gör man även i Sverige.

 31. Man är inte skyldig att hälsa på alla… säger som Reinfelt, FRÅGA DIG SJÄLV VARFÖR ingen vill hälsa på dig..

  1. Många ville hälsa på Fredrik Reinfeldt….-de skrek ”NEEEEEJ” när han deklarerade sin avgång….”ÄKTA” känslor ?? Kanske är de äkta ”hejen” lätträknade och BRUNTUNGORNA överväger…INTE mycket att ha alltså!

 32. Ja, det är ju bara att åka dit man finner mer socialt kompetenta människor då, eller hur?
  Vi lever ju i en stor värld och det finns säkert en plats någonstans där man trivs bättre, kanske rentav den plats man en gång kom ifrån?

  1. Integreringen av asyl och anhörighetsinvandrarna är dömd att misslyckas, därför att integrera sig till ett nytt samhälle är det nödvändigt att ha ett jobb.
   Asyl och anhörighetsinvandrarna är inte efterfrågade på arbetsmarknaden, utan blir beroende av bidrag och konstgjorda jobb,
   Det blir att likasinnade samlas i grupp och klagar och skyller på svenskarna och landet Sverige för deras eget misslyckande, och har inga planer att anpassa sig till svensk kultur och traditioner, utan anser att det är svenskarna som skall anpassa sig till dem, som blir helt galet.
   De vill tjäna snabba pengar och det blir genom kriminalitet, och de visar ingen respekt för det som är svenskt, vilket visar sig bland annat genom alla våldtäkter som drabbar svenska kvinnor, grupp rån m.m.
   Däremot med arbetskraft invandrarna är det en helt annan sak de gör ansökan om uppehållstillstånd genom svensk ambassad som sedan går till Migrationsverket och de får inte uppehållstillstånd om de inte har jobb och bostad i Sverige.
   De har integrerat sig in i det svenska samhället och som det aldrig varit några problem med, därför de har anpassat sig till svensk kultur och tradition.
   Politiker som har hand om invandringen kan anses som lättlurade och okunniga, som tror att problem löses med att ösa ut enorma summor på det som är dömt att misslyckas.

   1. Man kan utan överdrift påstå att det sociala livet är torftigt i Sverige, det finns inga naturliga träffpunkter för människor som gör att de blir isolerade och ensamma.
    Det finns ingen tradition med partyn och club verksamheter, som gör att människor kan träffas på naturligt sätt.
    Cafeer och liknande som finns har rövarpriser som gör att vanliga människor besöker dem inte, och de som besöker dem skall snabbt förtära det beställda och sedan försvinna för nya gäster.
    Sedan finns det en skarp ålders segrering i landet, tidigare fanns det som kallades öl- cafeer där äldre personer kunde gå in och få en billig maträtt och kanske en pilsner, men alla sådana cafeer är stängda idag.
    Människor har behov av att träffa andra människor och diskutera med, som politikerna inte tycks förstå.
    Politikernas målsättning tycks vara att svenskarna skall sitta hemma och bli matade med politisk propaganda genom TV som för många är den enda fritidssysselsättningen att se på TV.
    Däremot svenskar som träffas utomlands är mycket trevliga och sociala och sitter gärna i grupp och diskuterar, och det behövs att de endast träffas en gång, hälsar de på varann när de senare möts.

   2. Den som legat på sjukhus i Sverige och utomlands kan inse att den sjuke utomlands får väldigt många besökare vid varje besökstid, mot att i Sverige är det kanske någon enstaka men i det stora hela inga besökare.
    Om den sjuke är i mycket hög ålder eller allvarligt sjuk, då kommer besökare om det finns ett arv att hämta, men inte i annat fall.
    Då måste den döende bevakas att han inte skriver testamente till fel person, välgörande ändamål eller liknande.
    Sedan blir det oftast bråk om arvet om det rör sig om större värden.
    Vid många begravningar i Sverige är det oftast prästen som finns där och de som har hand om kistan för gravsättning eller kremering, men anhöriga eller vänner saknas oftast.
    Däremot svenskar som avlider utomlands har stor uppslutning av andra svenskar vid begravningen, som kommer dit som vänner till personen.

   3. Asylinvandrarna däremot får lokaler betalda med skattepengar och även med generösa bidrag för driften av verksamheten, där deras landsmän kan hålla till.
    Oftast blir det spelklubbar och även annat kriminellt som planeras eller bedrivs där.
    De här asylinvandrar klubbarna medverkar inte till någon integrering utan tvärtom motverkar, men sådant förstår naturligtvis inte politikerna.
    Att svenskar skulle ha behov av klubbar finns inte i politikernas tankegångar, men på 70 talet och även in på 80 talet fanns klubbar dit svenskar kunde gå, de var illegala men välbesökta, och stängdes naturligtvis av myndigheterna.
    Svenskarna skall leva uttråkade och ensamma har politikerna bestämt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: