Stäng

Det måste bli slut på mansförtrycket i Sverige

MASKULINISM. Det måste bli slut på diskrimineringen av män i det svenska samhället. Riksdagsledamoten Jens Holm (V) har polisanmält partikollegan och riksdagsledamoten Emma Wallrup (V) för förtal och trakasserier.

Tänk er själva att vara jagad av en galen rödstrumpa, vilket helvete och det är bara ett exempel, själv blir jag jagad av den oäkta hustrun hela tiden, det ska diskas, lagas mat, gå ut med sopor, ja jag vet inte allt, inte en lugn stund.  

Just när man tror att förtrycket mot svenska män inte kan bli värre, så händer det igen. En svensk kvinna tar guld i OS, det är det fjärde OS-guldet av svenska kvinnor på några dagar medan de svenska männen inte har fått möjlighet att ta något guld på grund av det strukturella förtrycket av män.

Twitter översvämmas av ursinniga maskulinister.

Förtrycket mot Sveriges män vet verkligen inga gränser. Nu har det gått så långt att de svenska kvinnorna leder medaljligan för kvinnor i OS med fyra guld medan de  svenska männen inte tagit något.

Ja, ni är inte dumma, ni märker att ondskan och grymheten i feminismen får kriget i Syrien och världens alla terrordåd att blekna. Det måste bli slut på  tjejernas framfart. Det har till och med gått så långt att vissa män har blivit kärringar och kallar sig feminister för att öka förtrycket, de är könsförrädare…männen måste ges en chans…

4 reaktioner på “Det måste bli slut på mansförtrycket i Sverige

 1. Härligt, Pettersson!
  Men jag har i alla fall fått en diskmaskin (som jag har ensamrätt till).
  Dessutom får jag väldigt god mat (före diskningen).

  Det är med våra kvinnor som med våra poliser;
  Vi ska bara glada för att de finns!
  De ger oss så mycket gott.

 2. Äntligen Pettersson !!!
  Själv började jag uppdaga vartåt det lutade redan för drygt 20 år sedan i samband med att jag ville skilja mig. Man sågs som en enda stor plånbok som dessutom var dum i huvudet
  Hur går vi nu vidare och drar upp riktlinjerna för M I, Maskulint Initiativ, inför valet 2022 😀

 3. Detta gäller väl bara socialister. Kan inte tänka mig att andra med annan politisk uppfattning ska ha samma rättigheter i vår feminazistiska stormakt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: