Det måste bli slut på mansförtrycket i Sverige


MASKULINISM. Det måste bli slut på diskrimineringen av män i det svenska samhället. Riksdagsledamoten Jens Holm (V) har polisanmält partikollegan och riksdagsledamoten Emma Wallrup (V) för förtal och trakasserier.

Tänk er själva att vara jagad av en galen rödstrumpa, vilket helvete och det är bara ett exempel, själv blir jag jagad av den oäkta hustrun hela tiden, det ska diskas, lagas mat, gå ut med sopor, ja jag vet inte allt, inte en lugn stund.  

Just när man tror att förtrycket mot svenska män inte kan bli värre, så händer det igen. En svensk kvinna tar guld i OS, det är det fjärde OS-guldet av svenska kvinnor på några dagar medan de svenska männen inte har fått möjlighet att ta något guld på grund av det strukturella förtrycket av män.

Twitter översvämmas av ursinniga maskulinister.

Förtrycket mot Sveriges män vet verkligen inga gränser. Nu har det gått så långt att de svenska kvinnorna leder medaljligan för kvinnor i OS med fyra guld medan de  svenska männen inte tagit något.

Ja, ni är inte dumma, ni märker att ondskan och grymheten i feminismen får kriget i Syrien och världens alla terrordåd att blekna. Det måste bli slut på  tjejernas framfart. Det har till och med gått så långt att vissa män har blivit kärringar och kallar sig feminister för att öka förtrycket, de är könsförrädare…männen måste ges en chans…


4 responses to “Det måste bli slut på mansförtrycket i Sverige

 • Hönsmamman

  Fantastiska prestationer av våra os-idrottare!

  Gilla

 • age

  Härligt, Pettersson!
  Men jag har i alla fall fått en diskmaskin (som jag har ensamrätt till).
  Dessutom får jag väldigt god mat (före diskningen).

  Det är med våra kvinnor som med våra poliser;
  Vi ska bara glada för att de finns!
  De ger oss så mycket gott.

  Gilla

 • Urban Lindgren

  Äntligen Pettersson !!!
  Själv började jag uppdaga vartåt det lutade redan för drygt 20 år sedan i samband med att jag ville skilja mig. Man sågs som en enda stor plånbok som dessutom var dum i huvudet
  Hur går vi nu vidare och drar upp riktlinjerna för M I, Maskulint Initiativ, inför valet 2022 😀

  Gilla

 • Bosse S

  Detta gäller väl bara socialister. Kan inte tänka mig att andra med annan politisk uppfattning ska ha samma rättigheter i vår feminazistiska stormakt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: