Stäng

Disciplinärende har inletts

BROTTSLIGHET. Sveriges Advokatsamfund har med anledning av de uppgifter som har förekommit i media och på sociala medier, rörande en advokat som påstås ha anlitat den numera för terrorbrottet på Drottninggatan åtalade personen inlett ett disciplinärende.

-Pettersson vet naturligtvis inte vem som avses med ovanstående meddelande, men så många advokater kan inte ha haft affärer med den åtalade Akilov. En av dem är Özz Nujsens syster Debbie Nujen som är delägare i den fastighet vid Tingstäde på Gotland som syskonen köpt genom sitt bolag Hemfrid AB.

Enligt de kontoutdrag som figurerar i polisens förundersökning har Nujens syster Debbie Nujen, hennes man Richard Damm samt fadern Mammoste betalat ut totalt 85.000 kronor till den terrormisstänkte Akilov.

Debbie är delägare i och arbetar på advokatfirman Klint som bland annat sysslar med asylrätt.

En av alla advokatbyråer som tjänat på migrationskaoset är Debbie Nujen, Özz syster, och enligt kontoutdragen också den som betalat ut 75 000 icke redovisade kronor till den terrormisstänkte Akilov. Debbie Nujen arbetar på advokatfirman Klint, som till största delen lever på Migrationsverket.

Özz svåger och Debbies man, Richard Damm driver ”flyktingboenden”, så de lever på de skattepengar de själva verkar smita i från.

-Pettersson väntar bara på att skattemyndigheten och polisen ska utreda detta…

 

12 reaktioner på “Disciplinärende har inletts

  1. Tro mig-det kommer att sluta med att Debbie Nujen tilldöms skadestånd och de som kommenterat döms till dagsböter för hets mot folkgrupp. Det är så det går till numera!

  2. Advokatsamfundet hade inget val än att inleda detta förfarande. Om hon inte kan bevisa att hon INTE betalat beloppen, måste det bli en påföljd och då blir den hård – en advokat får inte lämna ut sina bankkoder till någon annan och får inte heller betala svart. Jag tror faktiskt att hon avgår frivilligt, men hon kan ju fortsätta med sitt jobb på en egen juridisk byrå – nu är hon kändare än de allra flesta – tyvärr !

  3. Pettersson kan en så oskyldig min,som denna orientaliska kommunista visar upp på bilden,verkligen vara sååå driven inom kriminella sfären ??

Kommentera

%d bloggare gillar detta: