Det händer så mycket skit på stan

TV4 är en pajaskanal, men precis som hos konkurrenterna på SVT finns en och annan liten pärla att fördjupa sig i.

Igår började en ny dokumentärserie om Stockholmspolisens vardag. Här får vi följa en av Sveriges mest underbetalda yrkesgrupper, en yrkesgrupp som får skit hur de än agerar. Det är också den yrkesgrupp man kastar sten på och om det inte räcker, handgranater. Det är denna yrkesgrupp vars utrustning man förstör, som får sina arbetsplatser attackerade, som bespottas och tvingas se saker vanliga människor förskonas från.

Som en av poliserna sade i slutet av gårdagens avsnitt. “Helvete vad mycket vi är med om. Det händer så mycket skit på stan och ingen vet om det”.

Så är det nog och de som håller sig allra längst borta från denna skit är våra politiker. Ni vet den yrkesgrupp som tar alla beslut.

Stockholmspolisen

5 thoughts on “Det händer så mycket skit på stan

 1. Apropå skit och dåligt ledarskap………..

  “Under ett års tid har Peter Springares chefer gått ut offentligt och anklagat honom för brott. Inte en enda gång har de fått rätt. Nu är de igång igen, men de har ännu inte bestämt sig för vilket brott de ska anklaga Springare för den här gången.

  Springare själv har tröttnat på chefernas ageranden och kommer nu vända sig till facket, det uppger han för Nyheter Idag.

  – Men nu, den här gången, nu känner jag att nu får det vara nog, säger Peter Springare till Nyheter Idag.

  Trots att cheferna upprepade gånger, offentligt, anklagat Peter Springare för att ha begått brott, har de också valt att inte prata med honom.

  – Under hela processen från februari 2017, när man gång på gång skickar in anmälningar om brott till internutredningarna, inte vid ett enda tillfälle har någon som ligger bakom det här pratat med mig, kallat in mig för samtal, delgett mig deras ståndpunkt, inte en enda gång.”

  https://nyheteridag.se/springare-kopplar-in-facket-nu-far-det-vara-nog/

 2. Sverige behöver en sån här rakryggad blogg som inte slätar över sanningar. Bloggen är en fackla i mörkret och en nagel i ögat för det förljugna och skeva individerna som försöker att sänka Sverige. Tack så mycket Pettersson!!

Kommentera