Stäng

Patrick Opiyo misstänkt för mord på sin flickvän i Vällingby

BROTTSLIGHET. Patrick Opiyo, 32 år, anmälde sig till polisen i torsdags morse och erkände mordet på en 21-årig kvinna som han var tillsammans med. Anledning till mordet var att kvinnan ville göra slut.  

 

Patrick Opiyo mördade en 21-årig blond flicka för att hon ville göra slut.

12 reaktioner på “Patrick Opiyo misstänkt för mord på sin flickvän i Vällingby

 1. Ytterligare ett offer för svensk flyktingpolitik och hur många är det inte som fallit offer för det våld som nyanlända, flyktingar eller asylsökande utsatt dem för?

  Egentligen ända sedan Ellin Krantz-mordet så har våldet dykt upp med jämna mellanrum. Vad göra då för att komma till rätta med detta?

  Stryp inflödet av människor från traditioner och kultur som absolut inte är anpassningsbart till Sverige och våra värderingar! Kontrollera nogrant de som redan kommit och de som ljugit om bakgrund eller ålder skickas hem igen.

  För här ska de inte vara!

 2. De kriminella politikerna fyller upp landet med unga män så att Sverige har ett stort överskott på individer av den här kalibern, den egna befolkningens unga män skiter de i!
  I Sverige väljer vi partner fritt, det är inte syskon, mamma, pappa eller någon annan som gör det åt oss! Konsekvenserna av ett dåligt val kan bli allvarliga som i detta fall. 20 år ? Mycket ung, ja, nästan ett barn, säkert mycket omogen och inte mycket i det huvudet…

 3. Denna konselation vit svart har slutat på detta viset så många gånger att man bör ha förstått faran med den.
  Men nej då cyckelslangen lockar.

 4. Om man ska tro grävarna på Flashback är BO en mycket ung kvinna med finländsk härstamning.

  Först tar våra dyra politiker hit veritabla vilddjur. Sedan förföljer de alla som vill varna unga kvinnor för dem. Tvi vale.

 5. Det är så mycket mer än bara ”göra slut”. I sånahär fall så blir ju mannen hemlös, billös, internetlös, telefonlös, matlös, kvinnanspengarlös osv osv. Såklart hon måste sätta livet till ifall hon lämnar stackars lilla pojken helt i sticket. Tredje världens logik är oslagbar.. Hon kunde ju väntat ett par månader tills Patricks rap-artist karriär tagit fart och han kunnat ha råd att köpa egen Mercedes och bo på hotell i innerstan. Men NÄÄÄJ, dagens kvinnor har noll tålamod! Då får man skylla sig själv.

  1. Med det tänket så är det hennes eget fel att hon vart mördad, nu är du nog ute cyklar lite.
   Det är våra folkvalda som har hela ansvaret för att det ser ut så här, sedan denna genus skit som alla barn blir indoktrinerade i redan från förskolan.

   1. Jag vet precis vad det är, det lär jag ut till min dotter. Men alla föräldrar gör inte det, och dom har oftast blviit pk förstörda av myndigheter och media.

   2. Som förälder går det ej att skylla på en efterbliven irrlära , barnen går före svenska sk värderingar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: