Patrick Opiyo misstänkt för mord på sin flickvän i Vällingby


BROTTSLIGHET. Patrick Opiyo, 32 år, anmälde sig till polisen i torsdags morse och erkände mordet på en 21-årig kvinna som han var tillsammans med. Anledning till mordet var att kvinnan ville göra slut.  

 

Patrick Opiyo mördade en 21-årig blond flicka för att hon ville göra slut.


12 responses to “Patrick Opiyo misstänkt för mord på sin flickvän i Vällingby

 • Norbert H

  Förlust?
  Nä.

  Gilla

 • Kurt Kodstedt

  De kriminella politikerna fyller upp landet med unga män så att Sverige har ett stort överskott på individer av den här kalibern, den egna befolkningens unga män skiter de i!
  I Sverige väljer vi partner fritt, det är inte syskon, mamma, pappa eller någon annan som gör det åt oss! Konsekvenserna av ett dåligt val kan bli allvarliga som i detta fall. 20 år ? Mycket ung, ja, nästan ett barn, säkert mycket omogen och inte mycket i det huvudet…

  Gilla

 • Fredrik toolanen

  Denna konselation vit svart har slutat på detta viset så många gånger att man bör ha förstått faran med den.
  Men nej då cyckelslangen lockar.

  Gilla

 • Argus

  Om man ska tro grävarna på Flashback är BO en mycket ung kvinna med finländsk härstamning.

  Först tar våra dyra politiker hit veritabla vilddjur. Sedan förföljer de alla som vill varna unga kvinnor för dem. Tvi vale.

  Gilla

 • Pippis Pappa

  Det är så mycket mer än bara ”göra slut”. I sånahär fall så blir ju mannen hemlös, billös, internetlös, telefonlös, matlös, kvinnanspengarlös osv osv. Såklart hon måste sätta livet till ifall hon lämnar stackars lilla pojken helt i sticket. Tredje världens logik är oslagbar.. Hon kunde ju väntat ett par månader tills Patricks rap-artist karriär tagit fart och han kunnat ha råd att köpa egen Mercedes och bo på hotell i innerstan. Men NÄÄÄJ, dagens kvinnor har noll tålamod! Då får man skylla sig själv.

  Gilla

  • Fyllfinnen

   Med det tänket så är det hennes eget fel att hon vart mördad, nu är du nog ute cyklar lite.
   Det är våra folkvalda som har hela ansvaret för att det ser ut så här, sedan denna genus skit som alla barn blir indoktrinerade i redan från förskolan.

   Gilla

   • Fredrik toolanen

    Vet du vad självbevarelsedrift är för någonting fyllfinnen?

    Gilla

   • Fyllfinnen

    Jag vet precis vad det är, det lär jag ut till min dotter. Men alla föräldrar gör inte det, och dom har oftast blviit pk förstörda av myndigheter och media.

    Gilla

   • Fredrik toolanen

    Som förälder går det ej att skylla på en efterbliven irrlära , barnen går före svenska sk värderingar.

    Gilla

   • Pippis Pappa

    Sarkasm är inte din grej va..? Men jag vågar påstå, har sett på nära håll många ggr, att göra slut med en muslim/arab/afrikan är inte nån lätt eller smärtfri uppgift. Det är aldrig vuxet, civiliserat klappat och klart. Våld och hot är normen, oftast också förföljelse i ÅRATAL. Sedan så är tyvärr mord inte någon sällsynt företeelse heller. Jäpp, det händer bland Svenskar också såklart, svartsjuka är en absurd sinnesjukdom. Icke existerande impulskontroll är till synes en genetisk benägenhet, eller snarare defekt härstammande från tider då man bodde i grottor, inget man kan lära sig och inget som hör hemma i ett modernt samhälle.

    Gilla

 • Mike E

  Svarta har generelt väldigt dålig impulskontroll. Detta är ett vetenskapligt faktum.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: