De afghanska desertörerna har tagit över Europa


INVANDRING. Nu har vår gamla bekanting Fatemeh Khavari släppt hämningarna, nu räcker det inte med att ta över Sverige utan nu påstår Khavari att murar byggs i ”Mitt Europa”. 

Tyvärr verkar inte den ständigt 17-årige personen som inte minns när hen är född, förstå att det är de ”ensamkommande ljugande byggarbetarna” som sett till att murarna kommit till, de murar som inte fanns innan asyltsunamin…

Lägg märke till Vänsterpartiets logo längs ned till höger på bilden.


23 responses to “De afghanska desertörerna har tagit över Europa

 • Stenbock

  Om det var afghaner eller andra ur gruppen ”skyddsbehövande”,är ännu oklart,men att det var importerade berikare står klart…
  Vad har då hänt ? Jo i samband med årets stora karnevalståg genom delar av Köln,skedde en olycka med ett hästekipage.Orsaken enligt flera vittnen var,att ”någon/några” kastade bierburkar eller smällare mot hästarna.
  Dessa blev naturligtvis rädda,och skenade in i åskådarmängden.
  Fyra person (varav även verkliga barn) skadades,och opereras just nu.
  I över hundrafemtio år har dessa parader skett på Rosenmåndag,utan tidigare svårare olyckor.
  Nu i mångkulturens tider,dröjde det inte länge förrän man lyckades,från de importerade vildarnas sida sabotera denna festlighet.
  Bild från Kölner Express:

  Gilla

  • Stenbock

   Nu är det endast en tidsfråga tills direktreportage från TV kommer att totalt förbjudas.Allt som framkom från vittnen till olyckan och orsaken förtiges helt av tyska PK-pressen !
   Här har man hottat på en saga om är helt motsägandes till det vi alla fick oss till del i TV !!
   Även bilden i Kölner Express har nu pixlat enl. god publicistisk sed:

   Gilla

 • Fyllfinnen

  Var det byggandet av den nya muren runt Europa denne menade med att dom andra desertörerna har byggt hela sitt liv, att ingen i södra Europa har upptäckt det tidigare. Dom skulle vart över till USA istället, då skulle den muren mot Mexiko byggts gratis av dom flitiga desertörerna utan amerikaners och mexikaners vetskap. Jisses vad Trump har blivit glad och överraskad över detta tilltag

  Gilla

 • Fredde

  Mitt Europa??
  Afghanistan ligger inte i Europa!

  Dessutom hashtaggar hon afghanistanisnotsafe, när det dödas mer på gatorna i Sverige…

  Gilla

 • Hönsmamman

  Alltså hur blir det om afghanerna (de ensamkommande byggjob-barna) går in och tar över byggsektorn med sina låglönealternativ (låg lön är deras konkurrens fördel eftersom de inte har kompetens att erbjuda)? Då blir det ju inte bra för vänsterpartist arbetare? De vill ju ha högre lön men afghan-barnen kommer medverka till att lönen dumpas? Då blir de ju v: värsta fiender?.Hur tänkte de? Att afghanerna ska få mycket betalt för inget? Att de inte får nåt jobb pga inkompetens?

  Det är rätt så knasigt hela grejen?

  Gilla

 • Sara från Skåne

  ”Mitt…” ??

  Jag trodde att KOMMUNISTER var för KOLLEKTIVT ägande.

  Gilla

  • Cinna

   Nä, de ser sig själva som en politisk elit, som ska fatta alla beslut och styra ”massorna”.

   Gilla

  • Billy Boy

   Inte bara kollektivt ägande utan också hur kollektivt kommunistiskt beslutsfattande gick till. Här är ett kort och roande klipp (3 min. 31 sek) från den amerikanska filmen ”One, Two, Three” (från år 1961).

   I filmen drev amerikanerna hejdlöst ffa med det kommunistiska kollektiva styret i det dåvarande Sovjetunionen samt i Sovjets kommuniststyrda satellitstater i östeuropa.

   Gilla

 • Sara från Skåne

  Äldre kvinna rånad i Bara (trivsam ort utanför Malmö)

  En 80-årig kvinna promenerade lugnt på trottoaren när en bil stannade bredvid henne, ett okänt antal män hoppade ur bilen, knuffade omkull henne och tog hennes väska. Bilen körde sedan därifrån.

  Antalet var okänt, bil- och hudfärg okänt, genus var MÄN och allt annat är ointressant.

  Gilla

 • Tomas Gustafsson

  Detta vuxenbarn visar en oerhörd arrogans och rent ut sagt uppkäftighet.Hur i fridens namn får dylika spektakel fortsätta med sina sagor och angrepp.Håll klaffen eller åk hem.Eller egentligen: åk hem oberoende!

  Gilla

 • Lena

  O T :
  71 döda i rysk flygplanskrasch, mindre än 10 minuter efter ”take off”.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5378003/Russian-plane-71-people-onboard-vanishes-radar.html

  Gilla

 • Billy Boy

  För Fatemeh Khavari (V) räcker det inte med att ta över Sverige utan nu påstår varelsen att murar byggs i ”Mitt Europa”.

  Vad man hittills sett i den vägen så ser det ut att vara kompakta murar av passiva, arbetsskygga, i stor utsträckning också gravt kriminella, genomfalska blåljugande vuxna afghanska män i tusental …

  … som mycket illa kamouflerade utgivit sig för att vara ”ensamkommande underåriga s k flyktingbarn”. De har i omgångar agerat triumfartat som en ockupationsmakt dragit runt på olika platser i Sverige och där skapat starka känslor av misstro, obehag, otrygghet och rädsla hos den svenska allmänheten.

  Gilla

  • Hönsmamman

   Mitt i prick.

   Såg ett packe afghaner bli ivägkörda från en centralstation i större stad i Sverige. De hänger där men vakterna tycks ha fått direktiv att köra bort dem. Underbart att se.

   Gilla

 • Norbert H

  Deras hem ligger i Afghanistan och ingen annanstans, i synnerhet inte i Europa.

  Gilla

 • Roland ram

  Fatemeh hör hemma i ingenstans långt härifrån.
  Hon ska inte komma hit och diktera vilkoren hon kan dra åt helvete tillsammans med sina våldtäkts kumpaner.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Jonas Sjöstedts ”ödmjuka och ärliga” kamrat.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Fatemeh, ta av dig din hijab och skänk den till Margot Wallström, hon verkar nämligen ha tappat sin. Sedan kan du och dina gelikar bygga en enorm häst i trä och galoppera tillbaka till Iran.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: