Stäng

De afghanska desertörerna har tagit över Europa

INVANDRING. Nu har vår gamla bekanting Fatemeh Khavari släppt hämningarna, nu räcker det inte med att ta över Sverige utan nu påstår Khavari att murar byggs i ”Mitt Europa”. 

Tyvärr verkar inte den ständigt 17-årige personen som inte minns när hen är född, förstå att det är de ”ensamkommande ljugande byggarbetarna” som sett till att murarna kommit till, de murar som inte fanns innan asyltsunamin…

Lägg märke till Vänsterpartiets logo längs ned till höger på bilden.

23 reaktioner på “De afghanska desertörerna har tagit över Europa

 1. Om det var afghaner eller andra ur gruppen ”skyddsbehövande”,är ännu oklart,men att det var importerade berikare står klart…
  Vad har då hänt ? Jo i samband med årets stora karnevalståg genom delar av Köln,skedde en olycka med ett hästekipage.Orsaken enligt flera vittnen var,att ”någon/några” kastade bierburkar eller smällare mot hästarna.
  Dessa blev naturligtvis rädda,och skenade in i åskådarmängden.
  Fyra person (varav även verkliga barn) skadades,och opereras just nu.
  I över hundrafemtio år har dessa parader skett på Rosenmåndag,utan tidigare svårare olyckor.
  Nu i mångkulturens tider,dröjde det inte länge förrän man lyckades,från de importerade vildarnas sida sabotera denna festlighet.
  Bild från Kölner Express:
  https://www.express.de/image/29682018/max/1920/1080/d1a0952fdd337f13e60d8d92413dd055/Wt/xl-rosenmontag-pferde-unfall-aktuell.png

  1. Nu är det endast en tidsfråga tills direktreportage från TV kommer att totalt förbjudas.Allt som framkom från vittnen till olyckan och orsaken förtiges helt av tyska PK-pressen !
   Här har man hottat på en saga om är helt motsägandes till det vi alla fick oss till del i TV !!
   Även bilden i Kölner Express har nu pixlat enl. god publicistisk sed:
   https://www.express.de/image/29681724/2×1/940/470/f5c66542bf749f21d601111615956b40/yk/kutscher3.jpg

 2. Var det byggandet av den nya muren runt Europa denne menade med att dom andra desertörerna har byggt hela sitt liv, att ingen i södra Europa har upptäckt det tidigare. Dom skulle vart över till USA istället, då skulle den muren mot Mexiko byggts gratis av dom flitiga desertörerna utan amerikaners och mexikaners vetskap. Jisses vad Trump har blivit glad och överraskad över detta tilltag

 3. Mitt Europa??
  Afghanistan ligger inte i Europa!

  Dessutom hashtaggar hon afghanistanisnotsafe, när det dödas mer på gatorna i Sverige…

 4. Alltså hur blir det om afghanerna (de ensamkommande byggjob-barna) går in och tar över byggsektorn med sina låglönealternativ (låg lön är deras konkurrens fördel eftersom de inte har kompetens att erbjuda)? Då blir det ju inte bra för vänsterpartist arbetare? De vill ju ha högre lön men afghan-barnen kommer medverka till att lönen dumpas? Då blir de ju v: värsta fiender?.Hur tänkte de? Att afghanerna ska få mycket betalt för inget? Att de inte får nåt jobb pga inkompetens?

  Det är rätt så knasigt hela grejen?

  1. Inte bara kollektivt ägande utan också hur kollektivt kommunistiskt beslutsfattande gick till. Här är ett kort och roande klipp (3 min. 31 sek) från den amerikanska filmen ”One, Two, Three” (från år 1961).

   I filmen drev amerikanerna hejdlöst ffa med det kommunistiska kollektiva styret i det dåvarande Sovjetunionen samt i Sovjets kommuniststyrda satellitstater i östeuropa.

   [youtube https://www.youtube.com/watch?v=DD5AQluWoIM&w=560&h=315%5D

 5. Äldre kvinna rånad i Bara (trivsam ort utanför Malmö)

  En 80-årig kvinna promenerade lugnt på trottoaren när en bil stannade bredvid henne, ett okänt antal män hoppade ur bilen, knuffade omkull henne och tog hennes väska. Bilen körde sedan därifrån.

  Antalet var okänt, bil- och hudfärg okänt, genus var MÄN och allt annat är ointressant.

 6. Detta vuxenbarn visar en oerhörd arrogans och rent ut sagt uppkäftighet.Hur i fridens namn får dylika spektakel fortsätta med sina sagor och angrepp.Håll klaffen eller åk hem.Eller egentligen: åk hem oberoende!

 7. För Fatemeh Khavari (V) räcker det inte med att ta över Sverige utan nu påstår varelsen att murar byggs i ”Mitt Europa”.

  Vad man hittills sett i den vägen så ser det ut att vara kompakta murar av passiva, arbetsskygga, i stor utsträckning också gravt kriminella, genomfalska blåljugande vuxna afghanska män i tusental …

  https://fokus.dn.se/wp-content/uploads/2017/09/Sittstrejk05.jpg

  http://www.ungisverige.nu/wp-content/uploads/2017/08/20930656_575669096157109_2060394459_o.jpg

  … som mycket illa kamouflerade utgivit sig för att vara ”ensamkommande underåriga s k flyktingbarn”. De har i omgångar agerat triumfartat som en ockupationsmakt dragit runt på olika platser i Sverige och där skapat starka känslor av misstro, obehag, otrygghet och rädsla hos den svenska allmänheten.

  1. Mitt i prick.

   Såg ett packe afghaner bli ivägkörda från en centralstation i större stad i Sverige. De hänger där men vakterna tycks ha fått direktiv att köra bort dem. Underbart att se.

   1. För all del.
    Svensk är inte den där oavsett och kommer aldrig att så bli.
    Passet betyder inte ett dugg.

 8. Fatemeh hör hemma i ingenstans långt härifrån.
  Hon ska inte komma hit och diktera vilkoren hon kan dra åt helvete tillsammans med sina våldtäkts kumpaner.

 9. Fatemeh, ta av dig din hijab och skänk den till Margot Wallström, hon verkar nämligen ha tappat sin. Sedan kan du och dina gelikar bygga en enorm häst i trä och galoppera tillbaka till Iran.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: