Alex Schulman är sorgsen och skamsen

Alex är inte bara sorgsen och skamsen. Alex ryser också ända in i märgen.

Det är inte verklighetens Sverige han ryser av. Det är Moderaternas nyvunna bild av verklighetens Sverige som framkallar rysningar.

Alex på Expressen verkar inte gilla Moderaternas lösningar på Sveriges alla problem. Att Moderaterna nu anammar Sverigedemokraternas krav på en utredning om invandringens verkliga kostnader, är givetvis fel och gör Alex både sorgsen och skamsen. Att Moderaterna nu kopierat Sverigedemokraternas krav på att illegala invandrare inte ska få rätt till gratis vård, gratis tandvård, socialbidrag eller gratis skolgång, gör att Alex ryser ända in i märgen. Att Moderaterna äntligen tar till sig Sverigedemokraternas motioner om att grova brottslingars etnicitet kartläggs, får Alex att krypa ihop av frustration.

I Alex Schulmans Sverige får en sådan politik inte genomföras. Problemen med parallellsamhällen och en tilltagande brottslighet, är något man tydligen ska sopa under mattan. Om det är Moderaternas nya insikt, eller det faktum att de karbonkopierar Sverigedemokraterna på punkt efter punkt, som får Alex att känna sig sorgsen vet han bara själv.

Hur som helst menar Alex att det är främlingsfientligt att ställa krav och fullfölja de regler som riksdagen faktiskt röstat igenom. Fast när det gäller asylfrågor har vi lärt oss att Alex Schulman på Expressen gärna tullar på skrivna lagar och skriker “rasist” i högan sky så fort någon inkräktar på hans egna åsikter. Alex har också han svårt att se skillnad på de två orden invandrare och invandring.

Naturligtvis kan inte Alex undvika en liten lögn som grädde på moset. “Men så kom invandringen och nu är allt förstört”, basunerar han ut och en fyndig rubriksättare skulle kunna få dessa ord att framstå som ren rasism. Fast den som tidigare läst Alex texter, vet att han ironiserar. Fast en liten lögn gömmer sig också i denna mening.

Mig veterligt har varken moderater, Sverigedemokrater eller någon som fått upp ögonen för alla problem en ohämmad asylinvandring medfört, sagt att invandringen är roten till allt ont som sker och har skett i Sverige. Fram till mitten av 1970-talet hade Sverige en fungerande arbetskraftsinvandring från länder med en liknande kultur som vår egen. Då fick dåvarande socialdemokrater för sig att Sverige skulle genomgå ett experiment, där man ändrade fokus och inledde en era av kravlös, överdimensionerad och hysterisk asylinvandring av människor från kulturer väldigt olik vår egen.

Det var då problemen började Alex och det är något t.o.m. lite äldre socialdemokrater erkänner idag. Faktum är att invandrare själva insåg att problemen växte Sverige över huvudet och att en sådan politik bara ledde till problem. Om du läser detta Alex, bör du googla på Suat Cicek + Aftonbladet, så får du läsa vad en invandrare ansåg om svensk invandringspolitik redan 2004.

Fast, visst…Suat levde i verkligheten och inte gömd bakom gardinerna på en bekväm tidningsredaktion. Samma verklighet upplever hundratusentals svenska medborgare idag, men deras rop tystas effektivt ned av tidningsredaktioner som den på Alex Schulmans Expressen.

Alex Schulman ogillar politiker som vill efterleva de lagar de själva beslutat om och i botten ogillar Alex Schulman att man gör det svårare för människor som enligt gällande lagar och regler, vistas illegalt i Sverige. Faktum är att Alex Schulman ogillar att ordet invandring nämns i samma mening som man tar upp alla de problem som det svenska samhället står inför, eller rättare sagt, befinner sig mitt i.

Nu är Alex sorgsen och skamsen för att Moderaterna karbonkopierat Sverigedemokraternas migrationspolitik. Lugn Alex, du vet innerst inne att Ulf Kristersson och hans närmaste medarbetare inte menar allvar. De är bara ute efter att vinna så många röster som möjligt, så att de vid en eventuell valseger kan applicera den migrationspolitik de stod och applåderade i kulisserna när Fredrik Reinfeldt förkunnade att hela Sverige ska öppna sina hjärtan för afrikaner, araber och afghaner.

Jodå Alex, du lär få tid över att skriva debattartiklar om ditt hatobjekt nummer ett, Sverigedemokraterna. När allt kommer till kritan är det originalet och inte kopian som alltid utsätts för medias lite skelögda granskning.

Expressen

20 thoughts on “Alex Schulman är sorgsen och skamsen

 1. Finns det verkligen någon som bryr sig om vad den dubbelnollan tycker?? Det visar på Expressens förfall när man anlitar en figur
  som är född med guldsked i käften, och tror att alla människor
  har haft samma tur i livet som han själv. Fjant!

 2. Alex Schulman tillhör en minoritet. Långt fler svenskar känner sig sorgsna och skamsna över hur vårt land utformats och över våra barn och föräldrar som tvingas se på när detta sker.

 3. Ett exempel på bortskämda ungar som aldrig skulle ha kunnat klara av ett normalt arbete. Inkört i medievärlden med rätta politiska åsikter och rätta föräldrar, själv en medioker skribent med en skev uppfattning om verkligheten och curlat till en tro på sin egen förträfflighet.

 4. Allan Schulman 54-årig finlandssvensk radio- och TV-man gifter sig 1974 med den då 23-åriga Lisette Stolpe, dotter till författaren Sven Stolpe. Två år senare får de sonen Alexander och ytterligare tre år senare sonen Carl. Allan är vid sönernas födelser 56 respektive 60 år.

  De båda sönerna är det yttersta beviset på att män bör avstå att bli fäder på äldre dar då deras arvsmassa är starkt degenererad.

  • Argus :
   Det är nu många år sedan som jag läste om just det som du skriver, så jag kan inte hitta artiklarna längre.
   Då skrevs det också att pojkar som föds och där pappan är äldre /gammal visar tydligare skador än flickor som föds under liknande förhållanden.
   Det har gjorts gedigna studier på ämnet bland annat i Frankrike.

 5. Pajasen Schulman gjorde sig känd genom att uttala sig nedlåtande om folk, förolämpa och vara elak. “Korkade skåningar som kräks när de pratar”

  Han är den siste som ska uttala sig om vad som är rätt och fel.
  Jag tål inte ens se honom.

 6. Valrörelsen är igång…………………

  “Moderaterna har gjort ett utspel om att regeringen måste redovisa invandringens kostnader.

  Detta har fått den socialdemokratiska kommunstyrelseordföranden i Örebro, Kenneth Nilsson, att reagera. På Facebook skriver han att människor som invandrar från andra länder inte kan mätas i lönsamhet.”

  https://nyheteridag.se/topp-sosse-om-m-utspel-kan-inte-mata-invandringens-lonsamhet/

  Apropå andra sossars syn på det hela……………

  Vård- och omsorgsnämndens ordförande Linus Fogel (S), i det vackra Oxelösund, uttalar sig så här i maj 2017.

  “– Vi är medvetna om att Migrationsverket puttade ut en stor summa till oss, 21 miljoner kronor, för vårt mottagande av nyanlända.

  Nyanlända kostar lite pengar nu, men i framtiden kommer de att generera otroligt mycket tillbaka, sa han.”

  https://www.sn.se/oxelosund/rekordbokslut-da-blev-det-skattedebatt/

  Så tydligen går det att både beräkna kostnader och den framtida “vinsten”, enligt sossar.

 7. Man ska eventuellt räkna hans släktbakgrund som någon sorts förmildrande omständighet. Om man vill. Han kan inte hjälpa det att han blivit som han nu är. >>>>tårar<<<<

 8. Storlögnaren Alex “skrattar hela vägen till banken” Schulman
  Dra den om din döda pappa igen, den var underhållande
  De som tror på honom borde genomgå psykisk undersökning.

 9. Den mannen har emotionella problem var det inte han som börja gråta när han av misstag hamna på en MMA fighting gala och såg som han beskrev det två män som ville förgöra varann det säger allt.

 10. Vem bryr sig om dessa nollor som ständigt försöker tjäna sitt levebröd genom att godhetssignalera. Det är som med tiggare, ge dem inget så kryper de snart iväg någon annan stans.

 11. Alex Schulman har levt skyddad från alla de hot och faror, som den vanlige svensken till följd av massinvandringen utsätts för varje dag.
  När han öppnar sin mun, är han inte trovärdig, och bör därför tiga tills han vet vad han talar om.

 12. Den individen är ett hot mot Sverige tycker jag.Än individ som inte älskar sitt land och demokratin vi har.

Kommentera